Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaannia! 😍 Tak czułam, że będzie pozytyw! To rodzisz w czerwcu? Ja się raczej nie załapię z tobą, bo to pierwszy cykl i tak coś czuję, że jeszcze hormony mi nie wróciły do normy 😁 A co do @, to mi za każdym razem szybciej wracała. Po pierwszym porodzie 11m, po drugim 7m, po trzecim 4m. Tak myślę, że organizm już jest na tyle "rozgrzany" po ciążach, że aż nawet gotowy do dalszej pracy 😁
Annia lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Aaaannia! 😍 Tak czułam, że będzie pozytyw! To rodzisz w czerwcu? Ja się raczej nie załapię z tobą, bo to pierwszy cykl i tak coś czuję, że jeszcze hormony mi nie wróciły do normy 😁 A co do @, to mi za każdym razem szybciej wracała. Po pierwszym porodzie 11m, po drugim 7m, po trzecim 4m. Tak myślę, że organizm już jest na tyle "rozgrzany" po ciążach, że aż nawet gotowy do dalszej pracy 😁
Mi po pierwszym porodzie okres wrócił jak tylko przestałam karmić piersią czyli 10 miesięcy, po drugim po roku wrócił mimo kp, a po trzecim jak jak już pisałam niecałe pół roku po porodzie 🙈Annia, edka85 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny.
Teraz spokojnie czekam na betę i wybiorę się pod koniec przyszłego tygodnia na wizytę, żeby potwierdzić kropka w macicy. A reszta w rękach Boga/losu/biologii, w zależności w co kto wierzy. 🙏
Dziewczyny, ale to są jaja z tymi paznokciami i ciążą, miałyście rację. 🤣
Zulugula, dmg111, Iryska, Lalia, Suszarka, MoTyLeK🦋, Ewa88 , emdar, Clover, Ounai, Tajka, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Co tu się wydarzyło?! Najpierw "test ujemny" a tu jednak kreska! Aaaa ! Gratulacje, tak cos czułam!🤩
Meggi, to dopiero był 1 cykl! Za 2 tygodnie na pewno się już uda. 😚
Zulu, a ty kiedy testujesz?Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:No niezle jaja, dobrze że spojrzałaś 😄 ja testuję za tydzień jakoś 😬 normalnie bym nie testowala wcześniej niz spóźniający okres zwlaszcza po tym 1bzyku ale mam wylot z pracy , a jakby jednak pyķło to zwyczajnie bałabym się lecieć i nie poleciałabym wtedy
Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Widzę, że tu jest trochę dziewczyn, które mają 1cs. Czyli nie jestem sama 😆
Ania, 3 cykl - to znacznie szybciej niż poprzednio 😜 -
Ulaa wrote:Mi teraz po Julku też szybko wrócił okres mimo kp. Urodziłam z końcem sierpnia, a w lutym już pierwszy okres był 😉
Ania kciuki za dzisiejszy test! 🍀 -
Nie ma zasady z tymi okresami, jak nie chcesz to przyjdzie, jak czekasz to nie przychodzi 😂 zawsze na opak 🤦♀️
edka85, Lalia, Suszarka, dmg111, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ale to się miło czyta, jak zaczyna się druga runda 🤭❤️
Zulugula, Annia, Inga28, Suszarka, Enigvaa, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość