Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2022, 16:07
edka85, Annia, KarolinaMaria, patrycja92, Lalia, Inga28, Suszarka, emdar, Clover, madziulix3, dmg111, Ulaa, Ounai, Ewa88 , MoTyLeK🦋, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ja to trochę się boje tej drugiej rundy ponieważ nie mam żadnej kompletnie pomocy od rodziny. Teraz jakoś sobie życie poukladalismy to nie chce go zmieniać a z drugiej strony to ochota na małe bobo jest 🙈
Z decyzja o kolejne dziecko hamuje mój poród.. z pierwszym to było łatwo bo człowiek nie wiedział co z czym się je.. a jak sobie to przypomnę to nie powiem ale mnie dreszcze przechodzą trochę 🙈starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Ja też ja też 😅
Ja też nie mam pomocy, rodzina daleko, ale damy radę 👍
Ciężki mi w tym wrześniu, bo termin na wrzesień miałam, a kiedyś to był mój ulubiony miesiąc, bo się w nim urodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2022, 11:19
O ❤️
Z ❤️ -
WOW! Annia, gratulacje!!!! Nie było mnie znowu parę dni ( padł mi telefon, jest w naprawie, a z telefonu wygodniej mi się pisze na forum), wchodzę,a tu taki news! Ale fajnie
Widzę, że druga runda weszła na gruboTrzymam kciuki za wszystkie staraczki!
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
ZielonaHerbata wrote:Aniu gratulacje!!
Czy tylko ja nie planuje drugiego dziecka ?
Ja mam ważenie, że nie byłabym w stanie pokochać drugiego bobo tak samo mocno i zapewne cały czas bym porównywała co na bank nie byłoby dobre.Ja też nie planuję
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Zielona tez się tego obawiam, jak to będzie z miloscią do drugiego. Na punkcie T oszaleliśmy i zatracilismy głowy na całego jak nienormalni jacyś. Ale patrząc wokoło to chyba naturalnie wszystko przyjdzie i byłoby dobrze i tej miłości byłoby po równo;)
Miłość się dzieli 😘Annia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Tak tylko szybko przeleciałam wzrokiem co tam mnie ominęło; powiem Wam jedno, u nas na mamozę (mimo 2,5 lat) nadal faza ostra. Ojciec mógłby ( dosłownie) nie istnieć. No po prostu synuś mamusi i już
. Codziennie rano błogosławię instytucję żłobka ( chodzi już dwa tygodnie bez przerwy, w porównaniu do jesieni z zeszłego roku to zmiana o jakieś 50%).
Jak tam chorowitki nasze? Zdrowieją?42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja mam ważenie, że nie byłabym w stanie pokochać drugiego bobo tak samo mocno i zapewne cały czas bym porównywała co na bank nie byłoby dobre.
My tez zrezygnowalismy. A jeszcze kilka miesiecy temu, przed diagnoza i osłabieniem Malwiny chcielismy sie starac, ale tak jak Ula wspomniała, @ nie przychodzila. Wtedy powiedzialam, ze nie bede odstawiac Malwiny, widocznie tak ma byc, los zadecyduje za nas. I @ wrocila kilka dni przed diagnoza Malwiny… moze za kilka lat podejdziemy do IVF, na razie nie chcemy i nie myslimy o kolejnym.🔸28 lat
Zielona, ale przecież jeśli nie czujesz takiej potrzeby w środku, żeby mieć więcej dzieci to jest wszystko w porządku. W sensie można mieć 1, 10, albo nie mieć żadnego i każda opcja jest ok, jeśli jest w zgodzie z tym co czujemy. Ja też mam znajomych bliskich, co mają jedną córeczkę i już na etapie ciąży wiedzieli, że chcą tylko jedno dziecko i tyle.
Dam znać jak będę miała betę, pewnie po 16.KarolinaMaria, Lalia, Ladyo, Suszarka, Belie, Clover, dmg111, Ewa88 , emdar, Enigvaa, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja mam ważenie, że nie byłabym w stanie pokochać drugiego bobo tak samo mocno i zapewne cały czas bym porównywała co na bank nie byłoby dobre.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyemdar wrote:Tak tylko szybko przeleciałam wzrokiem co tam mnie ominęło; powiem Wam jedno, u nas na mamozę (mimo 2,5 lat) nadal faza ostra. Ojciec mógłby ( dosłownie) nie istnieć. No po prostu synuś mamusi i już
. Codziennie rano błogosławię instytucję żłobka ( chodzi już dwa tygodnie bez przerwy, w porównaniu do jesieni z zeszłego roku to zmiana o jakieś 50%).
Jak tam chorowitki nasze? Zdrowieją? -
Z tą miłością itd. to są naturalne obawy większości kobiet 🤷 ja również jr miałam, z tym że jak już byłam w ciąży. Ale w momencie kiedy się urodziła Jagoda wszystko wskoczyło na swoje miejsce, a ja sobie nie wyobrażam, że mogłoby jej z nami nie być. Jednak zgadzam się z Annią, że nie ma przymusu posiadania dzieci w ogóle, można nie mieć wcale, można poprzestać na jednym, a można mieć rodzinę wielodzietną - ważne aby to było w zgodzie z tym czego pragniemy 🤷
Madzia, u Was to pewnie lęk separacyjny. Minie, a po ten pewnie wróci 😂😂 co u Was? Pokażesz zdjęcie kawalera? 😍
Dzudi, Ty masz Synka w typie mojej Igi, ona też wzrostowo szybowała nad siatkę (do tej pory tak jest), a wagowo była jeszcze wyżej niż Twój. A teraz od stycznia ma taką samą wagę cały czas, rośnie tylko w góręi ona też była bardzo chętna na rd dość wcześnie, z Jagodą próbowałam ale jeszcze nie jest gotowa, więc cierpliwie czekamy i od października zaczniemy na poważnie
fajnie że wpadłaś do nas ❤️
Anniu będę odświeżać w poszukiwaniu bety, jednak nie ulega wątpliwości, że będzie piękna 😍Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
A do J. chyba jednak nie będzie trzeba wzywać egzorcysty. Dziś zauważyłam fragment ząbka na wierzchu. Także matka roku nie ogarnęła, że dziecko ząbkuje 😂 a może inaczej, objawy ząbkowania miała już tak długo, że je w końcu zaczęłam olewać 😂😂 spróbuję dziś jej dać Nurofen przed snem i zobaczymy czy się poprawi noc, dzisiaj znowu było strasznie ciężko 😵
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
ZielonaHerbata wrote:Ja mam ważenie, że nie byłabym w stanie pokochać drugiego bobo tak samo mocno i zapewne cały czas bym porównywała co na bank nie byłoby dobre.
Suszarka, Zulugula lubią tę wiadomość