Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia trzymam kciuki za wizytę. To zawsze stres, wiadomo, ale wierzę, że jest wszystko dobrze. Ja to miałam jeszcze większy stres po wizycie niż przed, bo sobie trochę uświadomiłam, że faktycznie jestem w ciąży i będzie dwójka małych dzieci. Wracałam do domu oszołomiona. 😅
Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, czy jak my mamy zamknięte wszystkie szczepienia (obowiązkowe i dodatkowe), to później są jakiejś szczepienia po skończeniu dwóch lat czy dopiero u 6 latków?
Jakoś nie mogę się połapać 🤨
Dopiero po 5rż. Bo siecieszylam ze skonczylismy i mamy spokoj na 3 lata a tu guzik bo w de wygladalo to inaczej i musiala sie Malwina doszczepic 🙈🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 21:24
Lalia, emdar, Ounai, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wow MoTyLeK, ależ ekspres! Widać Bóg nad wami czuwa.
Annia, przy takich ładnych wynikach bety i proga na pewno będzie widać dorodny pęcherzyk 😘
Laila, tak jak dziewczyny piszą - do 5 rż masz spokój z obowiązkowymi szczepieniami.Lalia, Annia, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, proszę o kciuki, bo właśnie się zbieram na krzywą cukrową 😘 raz mam stresa, czy wyjdzie znowu cukrzyca czy nie, a dwa czy się uda bez problemu pobrać, bo ostatnio były z tym kłopotu 😘
Suszarka, Wik89, Annia, edka85, Ania81, emdar lubią tę wiadomość
-
Lalia, kciuki ✊✊
U nas w żłobku jelitowka..... Na razie dwie opiekunki mają i chłopiec, który przedwczoraj w nocy wymiotował, a rano było ok, więc mama stwierdziła, że zatruł się pomarańczą i puściła go do placówki.... 🤦♀️ Maja teraz 3 dni była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 08:09
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ewa, pytałam o kleszcze i WZW A.
Nasza pediatra powiedziała, że jeśli chodzi o kleszcze, to trzeba wiedzieć że szczepionka chroni przed odkleszczowym zapaleniem mózgu, które jest powikłaniem boreliozy, a nie przed boreliozą, dlatego jest zalecana głównie u osób pracujących w lasach, polach, albo mieszkających w takich okolicach, albo jak ma się domek letniskowy gdzieś w lesie, nad jeziorem i tam wyjeżdża, czyli ma się zwiększone ryzyko na złapanie kleszczy, albo jak ktoś ma tendencję do ich łapania bo jej się zdarzali pacjenci co mieli po 3 kleszcze w ciągu trzech tygodni. Więc z tą szczepionką my się na razie wstrzymujemy.
A jeśli chodzi o WZW A, to tzw choroba brudnych rąk i mówiła że jest raczej zalecana dla osób podróżujących za granicę i to korzystających z jakiś lokalnych usług, a nie biur podróży z hotelami, a my nie wyjeżdżamy. Jedyne co mnie zastanawia, to po prostu czy przed przedszkolem nie warto zaszczepić, ale na to mamy jeszcze cały rok więc się zastanowię i jeszcze raz zapytam.
Absolutnie nam nie odradzała, bardziej tłumaczyła kto jest w grupie ryzyka, więc jeśli będziemy chcieli szczepić to bez problemu 👍edka85, emdar lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ✊ będą dziś same pozytywne wieści z wizyt!
A ja wreszcie dziś w 22dc doczekałam się pozytywnego testu owu 👍Lalia, asias86, Ania81, Zulugula, emdar, Suszarka, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kciuki za was, czekam niecierpliwie na wieści od was. Oczywiście same pozytywne super wieści 💖💖💖.
Mam nadzieję, że jeszcze pamiętacie że prosialm was byście trzymały kciuki za nasze plany. Bardzo wam za to dziękuję, bo czuję że wasza pozytywna energia bardzo pomogła.
Na początku była Kanada, ale wyszło inaczej. Złożyliśmy papiery, było trochę zmartwień o mego najstarszego, ale też rozwiązało się pozytywnie.
Tyle że nie wyjeżdżamy🫣. Mąż w między czasie dostał lepsza pozycję w pracy i zarabia lepiej niż na tym samym stanowisku w Kanadzie. A ja mając dość polityki w swojej starej pracy znalazłam nową, i właśnie produkuje się na szkoleniu. Zaczynam swoją przygodę z International Airline Group Executive club.
Man jeszcze jedna wiadomość do podzielenia się z wami, ale chcę być w stu procentach pewna że się uda. Także mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będę mogła się z wami tym też podzielić.
Czytam was regularnie, ale czasu brak na pisanie. Za staraczki bardzo trzymam kciuki, za nasze ciężarówki również.
Kicku trzymam kciuki za nową pracę.
Ounai jeśli masz dość polityki w pracy, i takich dziwnych ludzi (pamiętam jak pisałaś o koleżance z pracy) także jeśli nic cię tam nie trzyma to szukaj nowych możliwości.
Haris to mały rozrabiaka, cały czas coś tam kombinuje. Uwielbia dinozaury. Miesza trzy języki, co brzmi komicznie, choć i tak najwięcej wyrazów używa w angielskim. Stal się nasza rodzinna gwiazdeczką, jest bardzo kochany, choć całuski i przytulali tylko jak on chce 😂😂😂.Lalia, emdar, KarolinaMaria, edka85, Iryska, Suszarka, Zulugula, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Kciuki za wszystkie wizyty dziś ❤️!
Ania81, super wieści! Gratuluję
My pozdrawiamy z drogi; jedziemy pod Toruń ( tam gdzie spędziliśmy lato), moja mama robi w domu mojego brata w SB urodziny 🍾🎂. Ale się cieszę na zjazd rodzinny:)
Lalia, edka85, Suszarka, Zulugula, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙