Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapalenie krtani to u mnie w domu częsty gość niestety..
Najstarszy syn pierwszy raz zachorował jak miał rok, wtedy mało wiedziałam, prawie nic, ale instynktownie wzięłam go w kocu zawiniętego na balkon na zimne powietrze (była końcówka października i środek nocy).
Teraz choruje przynajmniej 2 razy w roku.
Julek zaś już też miał raz zapalenie krtani.
Zawsze mam stały zestaw leków nebbud, berodual - to do inhalacji.
Spray do gardła nawilżający Lactoangin Baby.
Dużo picia o temperaturze lekko cieplej. Na gorączkę ibuprofen. I odpoczynek.
Ogólnie zapalenie krtani jest wywołane w większości przypadków przez wirusy więc antybiotyk to zbędna rzecz, tylko osłabi organizm dodatkowopatrycja92, edka85, Lulu83, emdar lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny polubiłam za rady dzięki! Będziemy walczyć 🙈
Ulaa, emdar lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Asia,Motylek, i inne matki dobrze śpiących dzieci, wygrałyście życie, serio... U nas dziś noc z gatunku #ojapierdole😔 Mąż odstawia Julka do zlobka, a ja idę spać.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a kupuje któraś śpiworek dla 2 latka?
Ja wczoraj upolowalam z wełnianym srodkiem 😍 chociaz my w innej sytuacji bo Malwina nie chodzi
Myslalam ze chodzi o spiworek do wozka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 08:25
Ewa88 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Mimo że Michałek wstaje 6-6:30 to nie mogę narzekać- moje dziecko to śpioch, zwykle śpi całą noc i musi mieć poważny powód żeby nie spać -choroba, szczepienie dzień wcześniej itp.Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia wrote:Lalia, Nadzieja, Ula, Tajka, Asia co ile miałyście wizyty w I trymestrze?
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Lalia, Nadzieja, Ula, Tajka, Asia co ile miałyście wizyty w I trymestrze?
Annia lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Annia wrote:Meggi kiedy masz kontrolę tej torbieli?
Asia, jesteś już w domu?
Ounai, jest ostateczna decyzja co do działki?
Emdar, przytulam. Po prostu.
Zulu, jak Wasze samopoczucie?
Tak już na szczęście w domu. Jutro mam prenatalneAnnia lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Annia wrote:Meggi kiedy masz kontrolę tej torbieli?
Asia, jesteś już w domu?
Jutro po 16 mam iść do lekarza ma dyżur. Ja jej w ogóle nie czuje, bardziej fuzje druga stronę i zbliżającą się owulacjeAnnia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Meggi kiedy masz kontrolę tej torbieli?
Asia, jesteś już w domu?
Pierwsza wizyta 7 tydzień, później za 2 tygodnie, i od tej pory co 4 tygodnie 🙂Annia lubi tę wiadomość
-
Belie wrote:Nie byłam pytana ale się odezwę 😂
Pierwsza wizyta 7 tydzień, później za 2 tygodnie, i od tej pory co 4 tygodnie 🙂Belie lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Do mnie to też nie było ale ja tez chodziłam co 4 tygodnie 😂 raz wypadło 5 jak lekarka była na urlopie. W międzyczasie prenatalne w innej placówce.
Jak się robi prowokację bmk? Mam zjeść coś z mlekiem i obserwować reakcję?Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Do mnie to też nie było ale ja tez chodziłam co 4 tygodnie 😂 raz wypadło 5 jak lekarka była na urlopie. W międzyczasie prenatalne w innej placówce.
Jak się robi prowokację bmk? Mam zjeść coś z mlekiem i obserwować reakcję?Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023