Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Edmar Ula dziękuje za wasze info odnośnie zapalenia krtani dzis jak byłam na wizycie nasza pediatra dała te same wskazówki odnośnie leczenia i aż się uśmiechnęłam jak mi tłumaczyła co robić 😉 poszłam z myślą ze da mi antybiotyk ale mówiła coś takiego jak Ty Ula napisałaś ze bez sensu 🙈
Także jeszcze raz dziękuje! Jesteście skarbnica wiedzy 😘 a ja w weeekend wydałam 4 stówy na lekarza i leki których mam nie stosować już 🤦♀️Ulaa, emdar lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
W piątek idę na pęcherzykową wizytę. Wstępnie wybrałam prowadzącego. Trochę się denerwuje do tego piątku.
Edit: Raczej nie mam żadnych objawów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 14:48
Belie, Ounai, Wik89, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Aniu to będzie pierwsza wizyta? Który tc? Trzymam kciuki ✊
Ja niestety będę musiała kupić kolejny śpiworek do spania bo córka mi się jeszcze rozkopuje a całe lato spała w pajacach na krótki lub długi rękaw ale wiadomo idzie zima 😒Annia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Annia wrote:Meggi kiedy masz kontrolę tej torbieli?
Asia, jesteś już w domu?
Ounai, jest ostateczna decyzja co do działki?
Emdar, przytulam. Po prostu.
Zulu, jak Wasze samopoczucie?
Dzisiaj Pan z biura poinformuje właściciele że może przygotowywać umowę przedwstępną. Mąż przerażony 😂😂Wik89, Annia, Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:W piątek idę na pęcherzykową wizytę. Wstępnie wybrałam prowadzącego. Trochę się denerwuje do tego piątku.
Edit: Raczej nie mam żadnych objawów.Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, ja mialam co 4 tyg, ale teraz już będą co 2 tyg.
Trzymam kciuki 🥰
U nas noce różne, czasem nie budzi się w ogóle, czasem kilka razy krzyknie ale bez potrzeby pójścia do niej, tylko sama się ogarnia, a czasem (tak jak dzisiaj) i zazwyczaj to jest po dniu w żłobku, to pobudki częste i trzrba iść i być przy niej, bo inaczej płacz. Dzisiaj 2h nie mogła dobrze zasnąć, tylko się kręciła.Annia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny która zna się na umowach zlecenie? Co muszę od kwoty brutto odjąć żeby wiedzieć ile na rękę dostanę? W stałej pracy jestem na wychowawczy do końca roku, później obie bym ciągnęła. Jakie składki są obowiązkowe? Ja zielona w tym jestem, zawsze byłam tylko na umowie o pracę i z góry była kwota "na rękę" i w sumie nic mnie nie obchodziło 🙈
Czy podpisując umowę zlecenie muszę poinformować pracodawcę gdzie jestem na wychowawczym?O ❤️
Z ❤️ -
Dziękuję dziewczyny za kciuki, dzisiaj nie wiem czemu jakoś stresik mi się załączył. Jeszcze mąż w Warszawie i nawet nie mam komu się pożalić, bo jeszcze nikomu nie mówiliśmy.
Ewa, wg miesiączki to będzie 4+6, ale ja mam 25/26 dniowe cykle czyli bardziej 5+1, pęcherzyk już musi być widać.
Tajka, trzymam kciuki, że za 2 tyg Gabrysia będzie znowu głową w dół.Ewa88 , Tajka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
ZielonaHerbata wrote:Motylku -bardzo się cieszę, że trafiliście na kogoś sensownego, super ! Teraz oby tylko znaleźć faktyczną przyczynę. Trzymam kciuki za Was!
Annia, asias86, dmg111, Ounai, edka85, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Dzwoniła dziś z samego rana ta lekarz i 10.10 idziemy na oddział, a 11.10 będzie rezonans. Mam się nastawić na 3 nocki, więc damy radę 💪
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Annia, kciuki za wizytę pt❤️
Tajka, jeszcze trochę czasu macie; zdąży się obrócić mała:)
Patrycja,tak, zapomniałam wczoraj napisać to co napisała Ula,że antybiotyk na zapalenie krtani to tak slabo, bo to wirusowe jest.
Motyl, ekstra że w końcu ruszyliście z diagnozowaniem Kornelki ❤️.
Ja po odespaniu rano, pojechałam "do pracy" z przyjaciółką do...knajpy. Pojadłyśmy, pogadałyśmy, popracowałyśmy; powiem tak, dzień mimo fatalnego poranka był ekstra 😀(na koniec jeszcze zabuszowałyśmy w Rossmanie).
Edit: Aha, mąż odebrał Julka ze żłobka, więc wróciłam do domu po braku kontaktu z moim "nocnym oprawcą" przez większą część dnia, więc nawet jestem gotowa na kolejną noc😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 18:58
Annia, Ulaa, Iryska, Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny, czy jak my mamy zamknięte wszystkie szczepienia (obowiązkowe i dodatkowe), to później są jakiejś szczepienia po skończeniu dwóch lat czy dopiero u 6 latków?
Jakoś nie mogę się połapać 🤨 -
Lalia,ja to w temacie szczepień jestem "madka roku". Ale jak byliśmy na bilansie dwulatka ( miał 2 lata i miesiąc) to miał dodatkowo szczepienie na zapalenie wątroby typu A; teraz mamy dawkę przypominającą 19.10. A w przyszły piątek szczepimy się wszyscy na grypę.
Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙