Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
emdar wrote:No to ekstra!!! ( Chociaż akurat Maroko to jedno z miejsc do jakich średnio chciałabym wrócić, ale atrakcja to atrakcja, nie ma marudzenia😅).
emdar, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai, to super, że nie jedziesz sama.
Jakiś fajny hotel będziecie mieć?
Nie byłam nigdy w Maroku, więc nie wiem jak jedzenie, ale podobno to zagłębie olejku arganowego.
Annia, ale fajnie ze to już ❤️❤️❤️ Cieszysz się? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 18:43
Annia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ja nie Suszi ale odpowiem, to mary berry , też od nich zamowilam z polecenia Suszarki
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Czy któraś z Was ma pościel dla dziecka jeszcze do łóżeczka w rozmiarze 100×135 kolderka?
Trochę szkoda mi kupować 70×100 na ok rok czasu. A nie wiem czy ta duża nie będzie tragicznie wielka
Edit: łóżeczko 60x120, chyba sama sobie odpowiedziałam...Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Anniu- super czas przed Wami !I intensywny 😁 zdecydowanie macie co świętować 🤗
Dziękuję za Wasze opinie. W takim razie tipi wypada z gry. Za to na tapetę idzie stolik i krzesełka 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 22:03
Lalia, Ounai, dmg111, Ewa88 , Annia lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Julek układający lego o 22:40, otwiera cowieczorny konkurs pt"czyje dziecko też chodzi spać o pojebanej godzinie? "😢😥😒
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, cieszę się tym mieszkaniem, ale też mnie to przeraża... u mnie w pracy teraz bardzo gorący okres, do tego ciąża i wykańczanie mieszkania... Trochę nie wiem jak damy radę. 😬
Zdrowia dla wszystkich chorowitków. :*Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziewczyny, cieszę się tym mieszkaniem, ale też mnie to przeraża... u mnie w pracy teraz bardzo gorący okres, do tego ciąża i wykańczanie mieszkania... Trochę nie wiem jak damy radę. 😬
Zdrowia dla wszystkich chorowitków. :*
Anniu ja mam to samo. Za miesiąc odbieramy mieszkanie a my nawet nic wybrane nie mamytylko wykonawca zarezerwowany. Praca, dwójka dzieci i wykańczanie mieszkania to nie brzmi dobrze. Ja nawet się cieszyć tym mieszkaniem przez to nie potrafię. W dodatki nasze obecne i to nowe jest oddalone tak ok 6km od siebie. Ok to niby nie dużo ale to w mieście. Zero kogokolwiek do pomocy żeby się zajął dziecmi. Jak my to ogarniemy nie wiem . Ja tez nie mam zmysłu estetycznego , żeby cokolwiek dobrać dlatego na 3 główne pomieszczenia ( łazienka, salon z aneksem oraz przedpokój ) mamy architekta. Chcieliśmy na całość ale szkoda mi osobiście na to pieniędzy . Nawet na te 3 pomieszczenia to mnie serce boli ale stwierdziłam
Ze wiele nam to ułatwi… a sypialnie oraz pokoje dzieci to już jakoś ogarneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2022, 09:13
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021