Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, my mamy jakąś 120x90 (kołdra, ale ja tam kocyk wkładam) i poduszkę 40x60.
Jako, że Olek #teamspiworek to nawet jak mu kupimy duże łóżko (80x190) to nie będę mu na razie wymieniać na większą. Jedynie do szuflady wrzucę poduszkę i koc/kołdrę jeśli któreś z nas musiałoby przyjść do niego spać, bo drugiego materaca na razie nie będziemy kupować. -
Ewa88 wrote:Lalia a jaki Stolik i krzesełko wybrałaś?🤔
Herbata dzięki za cynka, babka poleca też ten model co kupiła Suszarka 😊
Wiesz co, jakiś zestaw z allegro, ale tylko dlatego że mi się wizualnie podobał i że będzie pasować do pokoju.
Kupując osobno krzesełka i stolik trzeba patrzeć na wysokości, bo np stolik lack z Ikei i krzesełko malm średnio pasują, bo krzesełko jest wysokie, a stolik niski. -
Zulugula wrote:Czy któraś z Was ma pościel dla dziecka jeszcze do łóżeczka w rozmiarze 100×135 kolderka?
Trochę szkoda mi kupować 70×100 na ok rok czasu. A nie wiem czy ta duża nie będzie tragicznie wielka
Edit: łóżeczko 60x120, chyba sama sobie odpowiedziałam... -
Suszarka wrote:Zulu ja mam kołdrę 100x135 dla Igi, nie jest to jakieś olbrzymie. Jak chcesz to Ci zrobię foto jak ta kołdra wyglada w łóżeczku
Zulugula lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Clo, żłobek z własną kuchnia! U nas już takiego nie ma! Wszędzie catering, a kuchnia służy im do podgrzewania 😀 Super, że gdzies jeszcze są, na pewno jest to przygotowywane na świeżo ❤️
Ogólnie żłobek od 7do 17:30 z tym, że dziecko nie może być więcej niż 10 godzin. Teraz nie ma problemu, ale jak pracowałam i np moja mama była chora i nie mogła go odebrać to siedział od 7 do 16:40Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Zulugula wrote:Jejuu byłabym ogromnie wdzięczna 😘
Polecałaś marry berry i tam właśnie mi się spodobała 😊 a chcę kuc żelazo poki gorące, bo T zaczyna wnosić kocyk do łóżeczka i się okrywa do snu ale potem plącze się w ten koc i wkurza 🤪
-tu podwinelam trochę między szczebelki a materac
-a tu jest puszczone całkiem luzem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 14:52
Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, czy macie namiot tipi dla dzieci? Korzystają ?
Powoli zaczynam robić pokój dla Małej i szukam inspiracji 😁właśnie chciałam żeby miała tipi, myślę też nad stolikiem i krzesełkiem ale nie wiem czy będzie Z tego teraz korzystała.
Pokoik nie jest za duży a pomysłów dużo 😅zbyt dużo bym chciała ale nie pomieszcze wszystkiego bo nie chce też zrobić graciarni.
U nas namiot lezy odłogiem, krzeselko i stolik codziennie uzywamy bo tam malujemy🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2022, 16:04
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Właśnie odebraliśmy mieszkanie od dewelopera, za 2 tygodnie wchodzi wykonawca. 🍾
KarolinaMaria, Suszarka, Zulugula, emdar, Enigvaa, Ewa88 , Lalia, Ounai, Iryska, Tajka, dmg111, Ladyo, Nowastaraczka, Ania81, asias86, patrycja92, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Jejku dziewczyny, ale mnie strach obleciał. Szef mnie zawołał i chce mnie wysłać w delegację. Myślę no spoko. A on że lecę za tydzień na tydzień do.... Maroko!!! 🤯🤯🤯🤯
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Dmg powiem Ci szczerze, że wśród moich znajomych nikt niekarmiąc już piersią nie brał tych fikcyjnych godzin na karmienie. A znajomych mam naprawdę dużo. Nie odbierz tego personalnie. :*
Ounai, trzymam kciuki za fajną przygodę!Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙