Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Meggi, który to cykl starań? Przytulam 😌
2 cykl, pierwszy był bezowulacyjny. Drugi z ładnym jajem.
Mąż odebrał wyniki nasienia, są bardzo dobre, lepsze niż 3 lata temu.Lalia, Wik89, Ewa88 , Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Herbatko, mnie odkrywczy domek też na początku "nie porwał". Wkurzało mnie m.in. to, że wierszyki czyta jakiś (chyba) stary facet 🙈😅 Ale szybko doceniłam tę zabawkę i teraz uważam, że jest super. Głównie dlatego, że to jedna z niewielu zabawek, która jest w stanie zainteresować Olka na dłużej niż minutę 😅 No i trochę fajnych rzeczy się nauczył dzięki domkowi.
A w temacie odkrywczego domku, to u nas ostatnio był nawiedzony domek 🤣 Siedziałam sobie w salonie w któryś dzień w zeszłym tygodniu i oglądałam film, było już po północy, chłopaki oczywiście spali w sypialni, a ja chciałam dokończyć, bo już mi niewiele zostało. Nasza kotka leżała koło mnie i spała. Nagle otworzyła oczy i zaczęła się wgapiać w jeden punkt. Nie cierpię, jak tak robi bo nigdy nie wiem, co ona tam widzi 🙄 Zrobiła te swoje wielkie źrenice i uszy miała położone do tyłu, a ona tak robi jak jest przestraszona. Ja już też się zaniepokoiłam i zaglądam, na co ona tak patrzy a tu nagle odezwała się sowa z odkrywczego domku (tam na dachu trzeba przekręcić to kółko i jest dzień/noc - kogut/sowa) 😱😅 Pewnie Olek się bawił i po prostu to kółko się zawiesiło i później nagle odskoczyło, ale z racji późnej pory i dziwnego zachowania naszej kotki wyobraźnia zaczęła mi podpowiadać różne inne rzeczy 😅 Olałam film, zamknęłam szybko laptopa i uciekłam spać 🤣Wik89, emdar lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Mamsity co Wasze babelki jedza na kolację?
Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nowastaraczka wrote:Mamsity co Wasze babelki jedza na kolację?
Ale z chęcią bym dodała coś nowego bo mam wrażenie, że mocna monotonia. -
U nas ostatnio tosty z awokado weszły na grubo. A poza tym to w zasadzie wszystko(jajecznica, kanapki, jogurt z musli, resztki obiadu, placki, naleśniki). Ale tak jak już pisałam, akurat temat jedzenia jest u nas totalnie bez problematyczny(dzis Julek zjadł 4 miski zupy ogórkowej 🤯).
Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A czy któreś z Waszych dzieci miało taki ewidentny "regres" jedzenia? Mikołaj jadł zawsze w miarę normalnie, a teraz je jak wróbel... Ma co prawda anemię, dostaje żelazo, ale nie wiem, jak on tak tak będzie dalej jadł, to na tym żelazie będzie do 18tki...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023