Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka my mamy sanki z pchaczem plus linka do ciągnięcia i korzystałam z obu tych opcji 😊 zamiast śpiworka do kompletu mamy takie ocieplane siedzisko pod pupę i plecy. W zeszłym roku kupowaliśmy córce pod choinkę to płaciliśmy ok 350zl, teraz widziałam na allegro za ok 300, więc opłaca się kupić przed sezonem 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2022, 13:00
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi, trzymam kciuki! ✊
Zulu, u mnie tez niemrawo to idzie poki co, wiec nie wiem czy i kiedy sie uda. W ostatnim cyklu mialam nadzieje, bo coś tam dzialalismy w okolicach owu (ale wlasnie nie w sama owulacje, bo poluję na corke i mam taka taktyke 😆), ale sie nie udalo. Moze troche zintensyfikujemy dzialania w tym cyklu 😀II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziękuję, jesteście niezastąpione ❤️ mam śpiworek zimowy ale to taki ultra grubas na prawdziwe śniegi i mrozy, myślę że kupię to okrycie z Beztroski które Gela ma, czaję się na nie moooocno. Wczoraj widziałam je vinted za pół ceny to zamiast brać to się zastanawiałam i ktoś je kupił. Brawo ja 👍Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Iryska wrote:To u nas dla odmiany ciąg dalszy mamozy. Już nie mam siły, nawet nie da się przebrać mężowi, jedzenia też nie może mu podawać. Od razu krzyki, ucieczka i "mama mama mama"😕
U nas identyko… po godzinie z tata jest tak stęskniona ze potem ze mnie nie złazi bo mama mama 🙈🔸28 lat
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Ma któraś książeczki z Zielonej sowy "śpij dobrze (tu wpisz zwierzątko) " ? Fajne są?
Szukam czegos nowego na czytanie wieczorne, pucio i kicia już się znudziły królowi
Ale z chęcią sobie obczaje "śpij dobrze" bo też szukam czegoś nowego.Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny my z Kornela na oddziale. Trzymajcie kciuki za badania i jakąś diagnozę. Jutro rano mamy rezonans w znieczuleniu ogólnym i masę badań na czczo. Także jestem pełna nadziei...😱
Wik89, Enigvaa, Ewa88 , Ounai, dmg111, Nowastaraczka, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
-
Annia, czyli maluszek mości się na dobre 😌 na szczęście to kiedyś minie, jak sobie radzisz w pracy ze swoim samopoczuciem?
Zulu, fajnie! Następny zjazd mam lekko szalony, bo najpierw będę na szkoleniu z pracy, a dopiero później jadę do Krk. Ale liczę, że przez rok damy radę się umówić.
W ogóle dopadły mnie straszne wyrzuty sumienia, że poszłam na te studia, że zostawiam Matyldzię na cały dzień 😔 nie spodziewałam się, że to będzie takie trudne. Natomiast w przyszłym tygodniu jadę na szkolenie i spędzam 3 noce poza domem i akurat tutaj wyrzutów brak 🤣 wreszcie się wyśpię, bo nocki i usypianie to ostatnio jeden wielki koszmar.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2022, 17:46
Wik89, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Do tych którzy mają odkrywcze domek dumel 😁Wczoraj nam przyszedł ale wydaje mi się, że ma bardzo mało funkcji.. I albo nie umiem ich włączyć albo są zepsute albo faktycznie jest ich tak mało.
Co się robi w sypialni, czy tylko jest chrapanie po naciśnięciu łóżka? Bo w tej sypialni jest dużo rzeczy ale tylko ten ludzik chrapie.
Czy schody i lodówka coś robią? Bo u nas nie.
Generalnie jak za taka kwotę jestem mega zawiedziona. Pies szczeka, ptaszek śpiewa, kubełek chodzi bardzo mało tych funkcji do odkrywania. Niby wszędzie ten domek jest mocno polecany i myślałam, że to będzie coś wow😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 07:05
-
ZielonaHerbata wrote:Do tych którzy mają odkrywcze domek dumel 😁Wczoraj nam przyszedł ale wydaje mi się, że ma bardzo mało funkcji.. I albo nie umiem ich włączyć albo są zepsute albo faktycznie jest ich tak mało.
Co się robi w sypialni, czy tylko jest chrapanie po naciśnięciu łóżka? Bo w tej sypialni jest dużo rzeczy ale tylko ten ludzik chrapie.
Czy schody i lodówka coś robią? Bo u nas nie.
Generalnie jak za taka kwotę jestem mega zawiedziona. Pies szczeka, ptaszek śpiewa, kubełek chodzi bardzo mało tych funkcji do odkrywania. Niby wszędzie ten domek jest mocno polecany i myślałam, że to będzie coś wow😁
Jeszcze po prawej stronie jest żółty guzik którym się włącza wierszyki 😄
To ja jestem zadowolona z domku, mamy go od roku i jeszcze się nie znudził.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️