Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover wrote:Ale ogólnie widzę, że w moim otoczeniu jest bardzo niska świadomość jeśli chodzi o bezpieczne przewożenie dzieci. Kiedy mówię, że chciałabym żeby Olek jak najdłużej jeździł tyłem do kierunku jazdy, to wszyscy patrzą na mnie jak na kosmitę, bo "on już się ledwo mieści, nie ma miejsca na nóżki". Miałam też taką sytuację, że na lokalnej grupie mam na fb babeczka pytała, gdzie warto kupić fotelik, podałam sklepy w okolicy gdzie fajnie dobierają foteliki i mało nie zostałam zjedzona, bo "w tych sklepach są tylko drogie modele i nie każdego na to stać" i "fajnie, że to są foteliki z atestami, ale ich ceny powalają". No cóż, pewnie lepiej kupić fotelik antymandat w markecie... Przykre to.
-
edka85 wrote:Nie przejmuj się. Ja moją córę (ma dwa lata i miesiąc) przewożę tyłem, mimo że bardzo by chciała przodem. Ludzie są tacy niby mądrzy i cwaniakują, ale tylko do pierwszego wypadku.
Moja wsiadła do fotelika przodem 3 miesiące temu. Czyli miała 3 lata i 9 miesięcy.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
A ja Was zaskoczę. Mij syn niesz naszego braku wiedzy jeździł przodem d 2 roku życia. A tydzień temu powiedział nam, że chciałby jeździć tyłem, natomiast mąż uważa że zakup fotelika opisywanego jako fotel dla dzieci do 125cm za 3000zł dla dziecka które ma 123cm to lekka fanaberia 😂
A młodą ostatnio zapinałam przodem, mąż odpalił samochód i zaczęła krzyczeć, żeby ją odwrócić tyłem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2022, 17:02
edka85 lubi tę wiadomość
-
A my mamy sanki plastikowe i powiem Wam ze w ubiegłym roku to był hit! Nie dość ze maja pasy, to jadą bez problemu na wielkim śniegu jak i po chodniku lekko przyprószonym śniegiem. Naprawdę polecam
https://allegro.pl/oferta/mocne-sanki-mini-polskie-wysokie-oparcie-pas-bezp-8706846031
Lalia lubi tę wiadomość
-
#nieze💩rajsie
Iga mówi mamusiu, tatusiu, babusiu i dziadziusiu 🤩 serce ostatecznie roztopione 💓Ladyo, emdar, Lalia, Nowastaraczka, Ounai, Zulugula, veritaa, KarolinaMaria, edka85, Annia, Enigvaa, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Herbata, ja bym poszła sprawdzić to ucho do lekarza. Nawet jeśli mała nie skarży się na ból, to i tak może być to zapalenie, lecz we wstepnej fazie. Zawsze lepiej sprawdzić, wykluczyć...
-
Zulu, czuję się zaszczycona! Dziewczyny, otwieram zapisy na autografy 😌
Zaczęłam podyplomówkę na AGH, temat mocno przemysłowy. Mam zajęcia w pt i sb co 2 tyg. Chętnie się urwę na kawę ☕Ounai, Zulugula, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada okrycie jesienne do wózka? Przesadziłam Młodą do spacerówki na płasko. Iga się "odwózkowała", więc korzystamy z tej lekkiej spacerówki, łatwiej mi prowadzić ją jedną ręką a za drugą trzymać Igę. Problem w tym że J. Ma jeszcze fazę kopania i skopuje z siebie kocyk. Wczoraj było dość chłodno i bez kocyka ani rusz, ale średnia przyjemność bez przerwy poprawiać albo zbierać z chodnika 😵 jak macie takie okrycie to skąd polecacie? Czaję się na beztroskę, chyba takie z dzianiny dresowej byłoby odpowiednie na teraz...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko mam to okrycie z dzianiny dresowwj z beztroski, według mnie to jest fajna opcja jak nie jest zbyt chłodno. U mnie rano jest teraz 3/4 stopnie i wtedy używam spiworka też z beztroski, po południu jak jest te 12 stopni to ten dresowy jest lepszy. Nie wiem czy masz coś na te chłodniejsze temperatury,ale jak nie to wtedy bym wolała kupić już coś cieplejszego, żeby nie wydawać dwa razy pieniędzy. Za tydzień czy dwa temperatury mogą być już niższe.Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Suszi, nie zdążyłam jeszcze pochwalić Jagody 😍 jest przekochana ❤ za chwilę będziesz myśleć o roczku. Co do okrycia na nóżki, to ja mam w zestawie do lżejszej spacerówki i zeszłej zimy się nam sprawdzało, popieram pomysł zakupu, zsuwający się kocyk jest wkurzający
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2022, 11:01
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszarka wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was posiada okrycie jesienne do wózka? Przesadziłam Młodą do spacerówki na płasko. Iga się "odwózkowała", więc korzystamy z tej lekkiej spacerówki, łatwiej mi prowadzić ją jedną ręką a za drugą trzymać Igę. Problem w tym że J. Ma jeszcze fazę kopania i skopuje z siebie kocyk. Wczoraj było dość chłodno i bez kocyka ani rusz, ale średnia przyjemność bez przerwy poprawiać albo zbierać z chodnika 😵 jak macie takie okrycie to skąd polecacie? Czaję się na beztroskę, chyba takie z dzianiny dresowej byłoby odpowiednie na teraz...
-
Zulugula wrote:Meggiiiiii 😄
Ja nawet nie będę testować, u nas jakas lipa z tymi staraniami, mąż chyba za bardzo wziął sobie do serca, że staramy się bez spiny 🤪 ale tym sposobem to nie wiem czy T będzie mial rodzenstwo przed 5rż 🙈
Mi się wydawało że plamienie implantacyjne mogłam mieć w nocy z soboty na niedzielę 🙈 dlatego tak ochoczo na sikałam rozwodnionym moczem 😂O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Mój syn dostał w nocy histerii na mój widok, najpierw musialam zakryć się kocem żeby się uspokoił i polozyl w łóżku, a potem wynieść się do salonu jak mnie zobaczył, że pod tym kocem jestem... 🤷♀️ no i tylko tata.
Walczyliśmy od 1 do 4. A przed 7 musieliśmy wszyscy wstawac, więc pospane 🥴12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️