Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ogólnie extra firmę, doceniają mnie, idzie to też w parze z finansami itd. ale... Przez ten 2 projekt mam tyle roboty, że siadam do kompa teraz i nadrabiam tydzień zaległości (szpital+2eni urlopu). I co najlepsze, nie mogłam uczestniczyć w 1 callu. 1. I usłyszałam,że tak to jest jak się na opiekę chodzi.... Zagotowalam się. Tylko ja jestem raczej bezpośrednia. Powiedziałam swoje zdanie, że takich komentarzy sobie nie życzę, bo to moje 2 zwolnienie w tym roku, a zawsze jednak pracuje zdalnie kiedy dzieci mam chore... Szybko się przymkneli. Ale fakt faktem, patrzenie na kobiety przez pryzmat dzieci jest straszne. Tak jakby faceci mieli jedno zadanie - zapłodnić. Jak coś od siebie zrobią z dzieckiem - wow, tatuś roku. Jak matka zrobi coś od siebie z dzieckiem - ojej, czemu tylko tyle...
Taki mamy naród dziewczyny. Ale co wam powiem - cycki do przodu! Kto jak nie mySuszarka, Ania81, KarolinaMaria, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:KarolinaMaria wrote:Dodam jeszcze, że mamy, które zostają w domu też są na świeczniku, bo jak tak 'w domu siedzieć'.
O to o mnie😃 Dziecko w żłobku ( nie ważne że choruje często),a ta na wychowawczym...No w dupie się poprzewracało 🤣🤣🤣. Mam na to tak wylane, że aż szkoda pisać 😘
Myślę, że wielu rodzicom by się poprzewracało, gdyby rodziny potrafiły wyżyć z jednej pensji 😎 Ty odrabiasz etat na nocce jak Ci Julek nie śpiemdar lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Moja teściowa też doznała dziś szoku i jest lekko oburzona, że L będzie chodził normalnie do pracy, a nie wziął WOLNEGO. Jak biedny mały miś to ogarnie, żłobek, praca, popołudnie z dzieckiem ;P
W temacie kobiet- Maroko państwo islamskie- moi koledzy podali paszport i przeszli przez bramkę. Ja musialam podać wykonywany zawód i adres pod którym się zatrzymam 😂BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia przykro mi. Nie wiem czy pamiętajcie ale jak wracałam do pracy po macierzyńskim to moja nowa Pani Dyrektor sugerowała żebym zrezygnowała z funkcji kierownika, bo to wymaga odpowiedzialności i zaangażowania no A ja mam małe dziecko. Później w sumie nie było lepiej, pomimo tego że ja na opiece byłam raz przez ten czas co pracowałam A tak to zdalnie. Wstawalam o 5 żeby popracować przed tym jak Kuba wstanie A pracę konczylam koło 18.
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ewa88 wrote:Dziewczyny jakich firm klocki polecacie? Ale nie Lego, tylko takie zwykłe
Ewa88 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Herbatko mam w sklepie z butami, ale dopiero dzisiaj.
Te Emelki niestety są mega sztywne, tak że zgiąć w ogóle się ich nie.
Mrugały są fajne, nawet nie aż tak bardzo sztywne ale wysokie i górny rzep dziwnie się układa i jakby nie łapie nie wiem jak to opisać.
Mido czy jak i tam, są fajne, ale rozmiaru nie było. I primigi wyglądały trochę jak ala śniegowce ale były lekkie i super elastyczneO ❤️
Z ❤️ -
Ewa88 wrote:Dziewczyny jakich firm klocki polecacie? Ale nie Lego, tylko takie zwykłe
Ewa88 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ewa88 wrote:Meggi a jak porównujesz na pierwszy rzut oka Mido i Mrugały? Które mają bardziej elastyczną podeszwę?
Dla mnie miały taka samą, albo różnicy nie wyczułam. Tyle że Mrugały były dużo wyższe i dziwnie ten pasek się układał.
Albo wezmę Emelki takie inne niż myślałam, albo mido, ale Oliwka była zaraz przed drzemka i tych emelek już nie dała mi zmierzyćEwa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, wynik rezonansu Kornelii prawidłowy 🥰
Także żeby wykluczyć padaczkę, idziemy jeszcze na oddział 3.11. wtedy zrobią EEG we śnie + USG brzucha.
Jeśli to będziemy mieć i wyklucza padaczkę, to będziemy tylko czekać na wyniki z Wawy (te metaboliczno-genetyczne).Tajka, emdar, Lalia, Ewa88 , Wik89, dmg111, Suszarka, Ounai, KarolinaMaria, Ania81, Inga28 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i ilość Waszych mniej lub bardziej podobnych historii. To niesprawiedliwe, że tyle z Was to też dotknęło. Wszystko idealnie podsumowała KarolinaMaria, że realnie równouprawnienie sprowadza się do używania feminatywów (🤮), a szklany sufit i dyskryminacja ze względu na chęć posiadania rodziny dalej zostaje problemem nie do przeskoczenia...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarko, na ig jest fajny profil zabawy.rozwojowej.mamy i dzisiaj wstawiła polecajki zabawek 8-12,ciekawe pozycje, może coś Ci wpadnie w oko 😊
Motylku, trzymam dalej kciuki, super ze rezonans ok ✊😊MoTyLeK🦋, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Belie, gratulacje!
Ewa, ja co prawda porownywalam chlopiece, ale wg mnie Mrugala jest jednak o klase wyzej, Mido sa jakies takie mniej zgrabne, gorzej sie stopa w nich ukladala. I dziecko obok mojego mialo tak samo, ekspedientka mowila, ze zwykle te Mrugaly lepiej leza niz Mido
Ostatecznie nie wzielam Mrugaly tylko Renbut, podobne
Belie, Ewa88 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny