Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:To bardzo łatwe Meggi. Tak jak piszesz, jak zacznie się pojawiac kreska to powoli lh rośnie, jak kreska bedzie tak samo ciemna jak kontrolna lub ciemniejsza to za 24-36h teoretycznie powinna być owulacja
Zastrzyk mam wziąć jak się pojawi tylko kreska jasna, od jutra mam sprawdzaćO ❤️
Z ❤️ -
Asia,
powodzenia! ❤️
Inga,
kciuki! ✊
Meggi
super, że dwa jajka! Czad!asias86 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Asia, mój lekarz mówił że od odejścia wód trzeba urodzić w 12h więc cóż, dzisiaj już nie będziesz dłużej w ciąży! Powodzenia, czekamy z niecierpliwością!
Inga, dawaj znać czy olamienie się rozkręca, trzymam kciuki 🤞Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, co na 3 urodziny dla dziewczynki, najlepiej z psiego patrolu?
tak do 100 zł
Anetka
jeśli jakiś pojazd teraz kosztuje do 100 zł to ja bym szła w pojazdy albo w zestaw piesków
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Asia, powodzenia, trzymam kciuki, czekamy ✊🥰🥰
Miałaś być moją parą 😛 chociaż też jeszcze tydzień i już mogę rodzić. Dzisiaj dopiero torbę spakowałam 😀 brakuje podkładów, pampersów i jedzenua 😀
Inga, też trzymam kciuki!! Kreska widoczna!
Ounai, asias86 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:A polecacie jakąś lalke dla chłopca? 😛
Toms na takiego ludka w domu mówi lala, bo nie ma na co innego lalkowego, jak idzie spać to żegna się z nim "lala papa" 😂
Pewnie kupię cokolwiek ale może są jakieś "specjalne" dla chłopców 😆
https://www.51015kids.eu/baby-born-soft-touch-city-boy-3y41vk?cid=ga0114&gclid=Cj0KCQjwteOaBhDuARIsADBqRejLnU2653cr_nQqf0NLqL1HYbO54PqG71zn_0635UpMXMxLMjj8iPcaAjyHEALw_wcB
Może coś taki deseń?Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, co na 3 urodziny dla dziewczynki, najlepiej z psiego patrolu?
tak do 100 złBOY 2015
GIRL 2020 -
Zulugula wrote:A polecacie jakąś lalke dla chłopca? 😛
Toms na takiego ludka w domu mówi lala, bo nie ma na co innego lalkowego, jak idzie spać to żegna się z nim "lala papa" 😂
Pewnie kupię cokolwiek ale może są jakieś "specjalne" dla chłopców 😆Zulugula lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Asiu trzymam kciuki, może się uda donosić do 37+0 pod okiem lekarzy, skoro wody się tylko sączą. A nawet jeśli poród będzie już, to jesteście bezpieczni ❤️ powodzenia!
Zulu, ja miałam proponować Miniland chłopca ale widzę że już temat ogarnięty 😂
Anetka, w H&M jest sporo ładnych ubrań z psim patrolema w smyku w apce przed chwilą widziałam całe mnóstwo zabawek z tym motywem (też szukam ale dla 5-latki). W Sinsay są na bank piżamy z tym motywem bo kupowałam Idze.
Tajka, jak napisałaś o tych pampersach to mi się przypomniało jak czekałam na CC w sali przygotowawczej i położna kazała mi przygotować właśnie pampersy, chusteczki i krem do pupy, bo niedługo idziemy 😁 aż wspomnienia odżyły 💓Zulugula, Tajka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wczorja Iga "pisała" list do Mikołaja, zażyczyła sobie lalę i klocki. Nie zapomniała też o siostrze, mówiąc "dla dzidzi Mikołaj rózgę przyniesie". Takie rodzeństwo to skarb 😂😂
Ounai, Annia, Zulugula, Ewa88 , dmg111, emdar, Tajka, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny