Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Nawet nowy gabinet fizjo dzwonil do naszej lekarki w tej sprawie, zeby to przyspieszyc bo nie moga nas wziac bez tej recepty i nic sie nie udalo przyspieszycMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:A możesz jakąś ofcjalną skargę złożyć na tamtą fizjo?
Nie, bo jest na chorobowym wiec „sila wyzsza” 😖 po za tym, ich szybkość ogarniania papierow to nie wiem czy by sie do lata udalo 🙈 o stopien niepelnosprawnosci składaliśmy w sierpniu, w tym tygodniu przysłali dopiero pismo ze potrzebuja wiecej dokumentow 🤯🔸28 lat
Meggi, szansa na bliźniaki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 10:03
asias86 lubi tę wiadomość
-
Asia, powodzenia!
Inga, szczerze to wg mnie dziwnie ten test wyszedł, ja tam widzę jakąś trzecią dodatkową kreskę. Może za późno odczytane? Ale ja się nie znam , bo przez rok starań o Michałka zrobiłam może 2 testy😃
Enigvaa, trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie sprawy i żeby Malwinka szybko zaczęła rehabilitację.asias86 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Inga moje testy w tej ciąży długo wychodziły blade jak dupa Eskimosa 😃
A jednak beta rosła, niskie wartości miałam, bo pierwszą wyłapałam 6,46, potem drugą po dobie 8,88, ale już testy o czułości 10 pokazywały cień kreski. A jednak jestem prawie na półmetku ciąży 🤭
Zrób proga i ewentualnie suplementuj jak będzie niski.
Powodzenia 🙏 -
Iryska wrote:Asia, powodzenia!
Inga, szczerze to wg mnie dziwnie ten test wyszedł, ja tam widzę jakąś trzecią dodatkową kreskę. Może za późno odczytane? Ale ja się nie znam , bo przez rok starań o Michałka zrobiłam może 2 testy😃
Enigvaa, trzymam kciuki za szybkie wyjaśnienie sprawy i żeby Malwinka szybko zaczęła rehabilitację.
To nie trzecie kreska tylko właśnie na zdjęciu cień wyszedł, na żywo tego nie widać -
Zastrzyk mam zrobić jak Lh zacznie rosnąć,am na testach owulacyjnych 2x dziennie sprawdzać i jak będzie róż, to mam kłuć się. Przez święto, weekend i szkolenie lekarki sama mam ogarnąć termin zastrzyku. Ja tych testów owulacyjnych nigdy nie używałam...O ❤️
Z ❤️ -
Asia, mój lekarz mówił że od odejścia wód trzeba urodzić w 12h więc cóż, dzisiaj już nie będziesz dłużej w ciąży! Powodzenia, czekamy z niecierpliwością!
Inga, dawaj znać czy olamienie się rozkręca, trzymam kciuki 🤞asias86 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
W ogóle ja mam teraz taki okres w robocie, że mam mało czasu dla Mikołaja, a więcej czasu spędza z tatą... I jak w końcu już jestem w domu, to Miki do mnie nie mówi "mama", tylko cały czas "mamusia". Serce mi się roztapia. 🥰
Zulugula, Meggi110818, kic83, Lalia, asias86, Ewa88 , Ounai, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023