Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi dzięki. Jeszcze gdyby to był tylko zły szef, ale też mam dużo toksycznych osób w zespole, więc praca ostatnio staje się uciążliwa. Mam 2 fajnych kolegów z innego działu, ale też już niedługo, bo obydwaj złożyli wypowiedzenia. A mimo wszystko to jest naprawdę większość mojego dnia, więc wolę go spędzać z radością a nie czuć że idę tam za karę.BOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai wrote:Meggi dzięki. Jeszcze gdyby to był tylko zły szef, ale też mam dużo toksycznych osób w zespole, więc praca ostatnio staje się uciążliwa. Mam 2 fajnych kolegów z innego działu, ale też już niedługo, bo obydwaj złożyli wypowiedzenia. A mimo wszystko to jest naprawdę większość mojego dnia, więc wolę go spędzać z radością a nie czuć że idę tam za karę.
A co z rozmową na której ostanio byłaś? Masz już feedback?O ❤️
Z ❤️ -
Wracam znowu do butów, te zimowe to koszmar dla mnie🤦♂️
https://ccc.eu/pl/dzieciece/dziewczece/botki/botki-lasocki-kids-ci12-lemon-01-ii-dz-fioletowy
Znalazłam takie na necie w ccc, stacjonarnie ich nir widziałam. Czy któraś z Was je macała?O ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny dzisiaj mogę być 11 dpo, ale ostatni 🐝 był w 14dc, ale czułam, że jednak owulacja była w 17dc. Wiadomo plemniki mogą żyć nawet do 72h. Dzisiaj wyszedł mi cień cienia na teście… ale nie wiem czy w 11 dpo nie powinna jednak być ta kreska ciemniejsza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 05:24
KarolinaMaria, Tajka, dmg111, emdar, Zulugula, Enigvaa, Lalia, edka85, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Inga, jak zaszłam w ciążę z Igą to 11dpo miałam zaledwie cień, naprawdę ledwo widoczny. Następnego dnia beta 21.9. A z Jagodą bardzo długi testy mi nie wychodziły, ja już czułam że coś jest 'inaczej' i to mnie skłoniło do powtórzenia. Myślę że w obu ciążach miałam późną implantację. Masz zdjęcie testu? Chyba najlepiej byłoby pójść na betę dziś i za dwa dni. Trzymam kciuki ❤️❤️❤️
Inga28 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Inga, jak zaszłam w ciążę z Igą to 11dpo miałam zaledwie cień, naprawdę ledwo widoczny. Następnego dnia beta 21.9. A z Jagodą bardzo długi testy mi nie wychodziły, ja już czułam że coś jest 'inaczej' i to mnie skłoniło do powtórzenia. Myślę że w obu ciążach miałam późną implantację. Masz zdjęcie testu? Chyba najlepiej byłoby pójść na betę dziś i za dwa dni. Trzymam kciuki ❤️❤️❤️
Ciężko uchwycić ten cień na zdjęciu 😅 ja ostatnie kilka miesięcy miałam cykle 26/27 dniowe. A dziś właśnie 28 dc a okresu dalej nie mam. Spróbuje dzisiaj iść na betę, ale jak na złość dzisiaj musiałam jechać do biura i nie wiem czy się wyrobie -
Inga28 wrote:Dziewczyny dzisiaj mogę być 11 dpo, ale ostatni 🐝 był w 14dc, ale czułam, że jednak owulacja była w 17dc. Wiadomo plemniki mogą żyć nawet do 72h. Dzisiaj wyszedł mi cień cienia na teście… ale nie wiem czy w 11 dpo nie powinna jednak być ta kreska ciemniejsza?
Ruszaj na bęte, ale czad 😍Inga28 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Inga, moje plamienie ma dziś prawie 2 lata
zrób betę i proga. Może trzeba się wspomóc luteiną. Nie daję Ci złudnych nadziei, ale wg mnie piłka jest jeszcze w grze. Trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 07:53
Inga28, Zulugula lubią tę wiadomość
🦄 2021 r.