Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Jak dziewczyny piszą, progesteron i beta wszystko wyjaśni.
Asia, co się dzieje? Masz jakieś skurcze?
Ja siedzę na krzywej cukrowej i z glukometru miałam 102 na czczo, jakiś czas temu z krwi miałam 85, mam nadzieję że ten glukometr zawyża czy coś... nie chcę znowu mieć cukrzycy od początku. 🥺Inga28 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Synek stwierdzil że urodzi sie wcześniej niż brat. O 5:30 odeszly wody.
Leżymy na porodówce i czekamy czy dziś się poznamyZulugula, Inga28, Ulaa, Ounai, Suszarka, Wik89, Ewa88 , kic83, Tajka, Belie, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Meggi110818 wrote:Doczekasz na bank! 😉
A co u Was? Macie w Niemczech już prowadzoną rehabilitacje? A podany już miała Malvi ten mega drogi lek? (nazwy nie pamiętam)
Rehabilitantka u ktorej bylysmy okazała sie niepoważna, teraz odkręcamy to, zeby isc gdzie indziej. Mam nadzieje ze w listopadzie sie juz uda bo normalnie mnie szlag trafi, tyle czasu w plecy
Jeszcze czekamy na odpowiedz kasy chorych, czy sfinansują…🔸28 lat
I jestem tak wsciekla ma ta rehabilitacje. Bo miala byc super babka, z rozmowy wynikało ze ma doswiadczenie, a przyszlo co do czego tu przyjezdza 2x w miesiacu, bo zmienila grafik i zazwyczaj odwołuje bo jest na l4. Mialysmy 3 spotkania z czego ani razu nie dotknęła Malwiny tylko rozmawiala na temat jej rozwoju. A zeby to odkrecic to taka papierologia 😩 bo rexepte wystawiaja na ilosc godzin, 10 to jest max, my mamy wykorzystane 3h, wiec te 7 musza cofnac recepte i lekarz rodzinny musi wystawic druga na te 7h co zostalo. Lekarz nie chce tego zrobic dopoki nie dostanie zaświadczenia co bylo z Malwina robione przez te 3h, a ta babka bedzie w polowie listopada dopiero - byc moze 😡 i tak nam sie to ciagnie, jestem wsciekla bo widze ze Malwina nie robi takich postępów jak cwiczy ze mna, mimo ze cwiczymy kilka razy dziennie, teraz kupilismy dodatkowo platforme wibracyjna i Bujak Montessori…🔸28 lat