Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Za to zazegnalismy kryzys spacerowkowy, przesiadła sie na rowerek, myslalm ze bedzie sięgała do pedalow, dosatkowa stymulacja nozek, ale jednak nie 🙈 No i co raz lepiej stoi w klęczkach, juz nawet lekko jedna reka sie opiera
Ostatnio tez podcięłam jej wlosy, zeby wyrownac, 3 dni sie zabierałam do tego 🙈
Tajka, Lalia, Nowastaraczka, Iryska, Ewa88 , Zulugula, Meggi110818, dmg111, emdar, KarolinaMaria, Suszarka, Clover, Annia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Tajka, bo ja miałam cukrzycę ciążową 😘
Annia, super że tym razem bez cukrzycy 😁
Motylku, ja miałam usuwane wszystkie cztery ósemki chirurgicznie, znieczulenie miejscowe, chirurg usuwał mi po dwie na wizycie, góra i dół, góra i dół 😁 ja brałam antybiotyk i przeciwbólowe i nie działo się kompletnie nic, nie bolało i nie spuchlam 😉 -
Zulu, Leoś w zlobku czesto sie bawił lalką wiec mu kupilismy najzwyklejszego dzidziusia w pepco. Nazwalismy ja Lily tak jak na opakowaniu 😆 Leos cuda z nia wyczynia ale najlepsze jest jak ja tuli i mowi "moje dzieciątko" oczywiscie o podłogę też nia rzuca wiec jeszcze nie dokońca dorosl do roli ojca 🤣🤣🤣
Lalia, Zulugula, Wik89, dmg111, KarolinaMaria, Suszarka, Clover, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga zapomniałam napisać, oczywiście też gratulacje!❤️
Mój młody był szacowany na 3400 na przyjęciu a miał 3295, także się sprawdziło. 🙂
Asia trzymam kciuki, żeby jeszcze dzidziek posiedział. 🙂 Dobrze że jesteś pod opieką!asias86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Gabi się obróciła! Tak się cieszę! Oby tylko utrzymała tą pozycję 🙏
Ale kolos 3600g niby już waży, a i ja przytyłam niby 3.6kg w 2 tyg, nie wiem jakim cudem, ale 2tyg temu niby schudłam, a to było po jelitowce, więc chyba sie równoważy 😀
Sprawdzały się u was te wagi z usg z porodem? Przy Majce też całą ciąże lekarz mówił (inny), ze pinad 4kg a wyszła 3700g👍
Teraz to mam zmartwienie, czy bedzie cc ze względu na wagę 🤦♀️
Tajka Ty jesteś z pomorskiego, dobrze kojarzę? Gdzie planujesz rodzić? -
Górna prawa i dolna lewa wyrwane. Zaczyna puszczać znieczulenie... No za przyjemne to nie jest, ale moze jakoś wytrwam. Cud że teraz zdalnie można pracować haha
samo znieczulenie i wyrwanie 2 zębów to 10 min. Zobaczymy jak się będę czuła w nocy i jutro.
-
MoTyLeK🦋 wrote:Górna prawa i dolna lewa wyrwane. Zaczyna puszczać znieczulenie... No za przyjemne to nie jest, ale moze jakoś wytrwam. Cud że teraz zdalnie można pracować haha
samo znieczulenie i wyrwanie 2 zębów to 10 min. Zobaczymy jak się będę czuła w nocy i jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 21:32
BOY 2015
GIRL 2020 -
Belie wrote:Tajka Ty jesteś z pomorskiego, dobrze kojarzę? Gdzie planujesz rodzić?
Tak, z Trójmiasta
Chyba wybiorę tym razem Gdańsk Zaspa, albo Gdymia Redłowo bo mam bliżej, zależy od akcji, ale wolę chyba zaspę.
Maję urodziłam w uck i już tam nie chcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2022, 21:35
-
Inga, w drugiej ciąży u mnie brązowy śluz, poszłam na krew, a tam beta 67 i prog 28. W trzeciej ciąży - czerwona krew przez dwa dni, potem brąz, beta 450, prog 20.