Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:A choroba calkiem dyskwalifukuje zajście czy po prostu zmniejsza szanse? Może jeszcze co z tego będzie
Nie mam pojęcia, ale przeziębienie na pewno osłabia organizm. .. Nie chcę czytać na necie, bo co osoba to opinia 🙈
Zostaje zdrowieć i czekać 😬O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Umowa nowa podpisana, wypowiedzenie złożone... 😱Matko i córko, jakis przełomowy rok miałam. Awanse, premie, zmiana pracy. Nie powiedziałabym tak szczerze mówiąc 🤣
Nowastaraczka, Wik89, Tajka, Zulugula, Ania81, Suszarka, Belie, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ewa koło 20 zejdę z łóżka żeby wziąć prysznic i zmierzę dokładnie, zdjęcie z miarką zrobię.
Miałam starego prosić ale on Oliwkę, psa i rosół ogarnia, to nie chce już żeby czuł się zbytnio wykorzystywany 🙈
Zrobię zdjęcie środka, bo mają dużo tego futerka, więc trzeba brać to pod uwagę teżWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2022, 17:26
O ❤️
Z ❤️ -
Motylku, gratulacje odwagi i zmiany pracy 👍😊 czasem potrzeba zmian, aby było lepiej.
Zdrówka dla Matyldzi 🥰
Mnie też coś rozkłada.. Dzisiaj gardło i nos zawalone, jakoś nie mam siły zupełnie na nic, tylko bym leżała, plus chce mi się wyć.
Maja dalej z gilem. Już nie będę jej puszczać do żłobka.MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Madziulix a Ty masz dopochwową czy pod język?
Bo celuję w tę pod język, bo zaraz mi się infekcja przypałęta po tej dowcipnej🤨 Idę pod koniec tyg do gina, jak mi nie wypisze to się zgłoszę jakąkolwiek byś nie miała 😃 -
Dziewczyny, ja dziś ze smutnymi wieściami. Mam raka piersi. Diagnoza pewna i potwierdzona. Prawdopodobnie pod koniec listopada zaczynam chemioterapię, operacja za parę miesięcy. Trzymajcie za mnie mocno kciuki, przesyłajcie dobre fluidy, energię i co tam możecie. Będę Was regularnie podczytywać, może nie będę super aktywna, ale będę z Wami; a Wy bądźcie ze mną ❤.
Aha, absolutnie każdą z Was wysyłam na usg piersi.
Ściskam mocno ❤.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Emdar, kto nie da rady temu chu*kowi jak nie Ty?! 💪
Dużo sił, dużo wiary, dużo zdrówka! 😘
Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emdar wrote:Dziewczyny, ja dziś ze smutnymi wieściami. Mam raka piersi. Diagnoza pewna i potwierdzona. Prawdopodobnie pod koniec listopada zaczynam chemioterapię, operacja za parę miesięcy. Trzymajcie za mnie mocno kciuki, przesyłajcie dobre fluidy, energię i co tam możecie. Będę Was regularnie podczytywać, może nie będę super aktywna, ale będę z Wami; a Wy bądźcie ze mną ❤.
Aha, absolutnie każdą z Was wysyłam na usg piersi.
Ściskam mocno ❤.
Wiem, że dasz radę!
Jestem z Tobą myślami i wspieram modlitwą ❤️