Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bartuś slodziaczek, jaki uśmieszek ❤️
Ja po dwóch dniach choroby, dzisiaj się czuje super, praktycznie nic mi już nie dolega. Nie wiem czy to garść zjedzonego czosnku, litry soku z malin od teściowej z imbirem, czy rosół męża...Ale postawiło mnie na nogi coś.
Oliwka ma jeszcze katar i ciężko jej oddychac przez nos, ale licząc że katar trwa 7 dni to jeszcze 3 dni ma prawo tak byćLalia, Zulugula, asias86 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Asia, ależ on jest szczęśliwy. Ale co się dziwić skoro ma taką fajną mamę
asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Maja ma od tygodnia katar, ale cały czas taki wodnisty biały, przez chwilę było lepiej, myślałam że zaraz koniec, a leci jej jak z kranu. Do tego zaczęły ropieć troszkę oczka (i takie spuchnięte czasem i czerwone pod okiem) i kaszle, odkaszluje. Powinnam skonsultowac już to z lekarzem? U niej pierwszy raz takie coś 🤦♀️ zawsze kończyło się na katarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2022, 05:43
-
Tajka wrote:Dziewczyny, Maja ma od tygodnia katar, ale cały czas taki wodnisty biały, przez chwilę było lepiej, myślałam że zaraz koniec, a leci jej jak z kranu. Do tego zaczęły ropieć troszkę oczka (i takie spuchnięte czasem i czerwone pod okiem) i kaszle, odkaszluje. Powinnam skonsultowac już to z lekarzem? U niej pierwszy raz takie coś 🤦♀️ zawsze kończyło się na katarze.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Tajka wrote:Asia, cudowmy 🥰 jak się czujecie? Kiedy wychodzicie?Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
U mnie plamienia od wczoraj całkowicie ustąpiły, trwały 6 dni dokładnie tyle co mam zawsze okres. I przez pierwsze dwa dni bolał mnie właśnie na maksa brzuch okresowo a potem przeszło.
I tak się zastanawiam, bo właśnie ja mam późne owulacje około 16/17 dc a same cykle ostatnio miałam 26/27 dniowe. I druga faza trwała 10 dni to może zarodek dobrze się jeszcze nie wgryzł i stad te plamienia 🤷🏻♀️
I bije się z myślami czy badać jeszcze dzisiaj betę czy nie. Niby mój lekarz kazał przyjść w ten piątek na wizyte ale nie wiem czy będzie już widać pęcherzyk.
Przy becie powyżej 1000 czy 1500 powinien być widoczny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2022, 07:50
-
Tajka wrote:Dziewczyny, Maja ma od tygodnia katar, ale cały czas taki wodnisty biały, przez chwilę było lepiej, myślałam że zaraz koniec, a leci jej jak z kranu. Do tego zaczęły ropieć troszkę oczka (i takie spuchnięte czasem i czerwone pod okiem) i kaszle, odkaszluje. Powinnam skonsultowac już to z lekarzem? U niej pierwszy raz takie coś 🤦♀️ zawsze kończyło się na katarze.
Asia, Twoje bóle to może być obkurczanie macicy, po drugim porodzie boli dużo bardziej niż po pierwszym. Ja bym zgłosiła na obchodzie, może zbadają dokładniej.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Dziewczyny, Maja ma od tygodnia katar, ale cały czas taki wodnisty biały, przez chwilę było lepiej, myślałam że zaraz koniec, a leci jej jak z kranu. Do tego zaczęły ropieć troszkę oczka (i takie spuchnięte czasem i czerwone pod okiem) i kaszle, odkaszluje. Powinnam skonsultowac już to z lekarzem? U niej pierwszy raz takie coś 🤦♀️ zawsze kończyło się na katarze.
Obstawiam zapalenie spojówek, Oliwka tak miala, dostała krople z antybiotykiem, dwa dni i śladu nie byłoO ❤️
Z ❤️ -
Inga28 wrote:U mnie plamienia od wczoraj całkowicie ustąpiły, trwały 6 dni dokładnie tyle co mam zawsze okres. I przez pierwsze dwa dni bolał mnie właśnie na maksa brzuch okresowo a potem przeszło.
I tak się zastanawiam, bo właśnie ja mam późne owulacje około 16/17 dc a same cykle ostatnio miałam 26/27 dniowe. I druga faza trwała 10 dni to może zarodek dobrze się jeszcze nie wgryzł i stad te plamienia 🤷🏻♀️
I bije się z myślami czy badać jeszcze dzisiaj betę czy nie. Niby mój lekarz kazał przyjść w ten piątek na wizyte ale nie wiem czy będzie już widać pęcherzyk.
Przy becie powyżej 1000 czy 1500 powinien być widoczny?
Powyżej 1000 już pęcherzyk będzie, ale chyba już niea co bety robić.Inga28 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Suszarka wrote:Ja bym poszła z trzech powodów. Po pierwsze oczy mogą ropieć przy katarze, ale może być też zapalenie spojówek nałożone na infekcję. Dwa - generalnie ja raczej chodzę osłuchiwać kaszel. A trzy, to już dość długo trwa ta infekcja i nie wychodzicie z niej tylko dochodzą kolejne objawy - dobrze aby lekarz to obejrzał.
Asia, Twoje bóle to może być obkurczanie macicy, po drugim porodzie boli dużo bardziej niż po pierwszym. Ja bym zgłosiła na obchodzie, może zbadają dokładniej.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022