Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:A czy wasze dzieci gadają przez sen? Mikołajowi chyba zaczyna coś się śnić, bo zaczął gadać przez sen.
Malwina od dobrych 4msc gada, najczesciej tak, nie lub tata/mama. Zdarza jej sie walic lapkami w lozko jakby dywan trzepala 🙈 czasami tez placze przez sen, steka, jeczy. Moj maz do tej pory gada 🙈🔸28 lat
I najgorzej jak sie rozplacze i sie obudzi uczęszcza wiekszy ryk. Nie wie czemu placze, przytulic sie nie chce, spac tez nie. Musi sie rozbudzić zeby ogarnac ze nie spi i usypianie od niwa, ale tu zazwyczaj jux szybko 5-15min i spi🔸28 lat
dmg111 wrote:Ja polecam giełdę, mimo że ja się tym nie zajmuje, a mój mąż. Tylko to wieczne analizy i śledzenie rynku i sytuacji gospodarczej inaczej to hazard 🙈 On ma czas na to w pracy, więc trochę takie dwa w jednym 😉
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:To jesteśmy tam umówione 😉 tam jest fajna kaskaderka, Leosiowi się spodoba 😛
Niepołomice tak blisko a nigdy tam nie byłam 🤔
Obczaj na necie, fajna miejscówa, Leo tam szalał na scoot-cie tylko potem o wspomniany kask była aferka bo już zblizała się pora drzemki i był zmęczony ale i tak się nam podobałoobczaiłam to na stronce krakowskie brzdące czy jakoś tak
-
Ewa88 wrote:Meggi przypominam się 😊
Wszystkiego najlepszego dla Matyldzi 🎂
Ewa jak tylko wstanę z łóżka.
Złapałam jakiego wirusa, wczoraj rano bolało mnie gardło a dzisiaj z łóżka nie moge wstać, gorączka ból głowy, nos zatkany, oczywiście krew znosa po polopiryne poszła.
Więc czuje się fatalnie. Dobrze że mąż ma dzisiaj wolne.
Szkoda mi tylko straconego przez chorobę cyklu, akurat 2-3 dpo się rozchorowałam 🙄O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas też młody gada przez sen, najczęściej wola Dino śpi, albo daj Dino.
Dinozaury to jego ulubione zabawki, plus autka. Lego też lubi, oboje z bratem budują z LEGO cuda różne.
Motylku gratulacje nowej pracy. Podjęłaś słuszna decyzję.MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:O matko akurat teraz musiało Cię złapać 😕
Noooo, Oliwka w sobote obudziła się z katarem, akurat mieliśmy wizytę u alergologa to ja zbadała jakiś wirus I tyle. Ona lata, je a mnie rozłożyło na maxa, a mieliśmy mieć cały długi weekend wyjazdowy z noclegami u rodzin. Na razie kuruje się midoem, syropem z malin, czosnkiem. Obym jutro poczuła się lepiej, bo w środę mąż do pracy, a Oliwką trzeba się zająć.
Miałam takie nadzieję do tego cyklu a tu dupa taka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2022, 11:54
O ❤️
Z ❤️