Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Kochana trzymaja Ci się rzeski?
Mi niestety odpadająkoleżanka ostatnio mi robiła i zrezygnowała po 2h bo się nic nie trzymało.
Brwi robie sobie sama tzn henne pudrowai trzyma się w zależności od tego jak przygotuję skórę.
Może koleżanka dobrze nie odtłuściła Ci rzęs? Mi też jak czasami robię nie trzymają się jakoś super długo, ale dziwne że Tobie już odpadały podczas robienia. Wg mnie z odtłuszczeniem problem lub z klejem. -
Dziewczyny
kciuki za wizyty!
Sylwia odezwij się
Doomi powodzenia żeby bobo się ujawniło!
Mania, Laila
witajcie w nowym tygodniu ciąży.
Laila
Wierzę, że za chwilę będziesz miała z górki i że mdłości odejdą 😘kkasia, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyCasteam, tak jak pisze Anetka. Odpowiedni dobór preparatów. Może źle dobrany szampon? Źle wypłukane solą fizjologiczna? Klej może być zbyt szybki i klei "na sucho". Może być zła powierzchnia styku kępki z rzęsą naturalna 🤔
Nie ma tak, że się nie trzymają i jużmówię to ja - instruktor stylizacji rzęs
-
Dzień dobry
witam się w nowym tygodniu!
Dziś moje dziecko jest długie jak marchew 🥕 i jest wielkości papaii
Synku już niedługo będę Cię tulić! 💙Ounai, SzalonaOna, Inaa89, kkasia, dmg111, Lalia, Koteczka82, doomi03, luthienn, kar_oliv, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Ounai
a o co chodzi z tą położna środowiskowa?
To ta położna ci kilka razy po porodzie przychodzi do domu i patrzy jak opiekujesz się maluszkiem, doradza?
Bo ja 5 lat temu dopiero po porodzie wybierałam przychodnie, ale nie sama położną, napiszesz coś więcej?
Ps dokładnie, idziemy "łeb w łeb"
Dziewczyny, co lepsze do karmienia? Kura z la millou czy fasolka z motherhood?kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Tak, dokładnie ta. Mi mąż po porodzie składał deklarację, ale teraz są nowe przepisy i nie wypuszcza Cię ze szpitala jak nie zdeklarujesz położnej. Teraz też położna powinna Cię edukować przed porodem. Moja prowadzi szkołę rodzenia online i można wracać do filmików więc super sprawa. Ja chciałam już wcześniej wybrać, bo bardzo chciałabym karmić piersią. Z synkiem nie szło mi od samego początku, byłam zdezorganizowana, bardzo szybko zaczęliśmy karmić butelką. Teraz chcę się przygotować do tego, mieć osobę która mi doradzi bo bardzo mi zależy. Położna możesz wybrać dowolna. Nie musi być z tej samej przychodni gdzie masz lekarza. Mi tylko kazała sobie zapamiętać kiedy się zdeklarowałam żeby wiedzieć w szpitalu. Koleżanka dała mi numer i powiedziałam jej tylko że chcę ją wybrać, to druga ciąża ale nie wiem co mam zrobić po kolei i ona wszytko mi powiedziała
Dziewczyny, co lepsze do karmienia? Kura z la millou czy fasolka z motherhood? -
Cześć Dziewczyny 👋nie było mnie przez weekend bo zrobiliśmy sobie mała wycieczkę i spędziliśmy czas rodzinnie. Trochę odpoczęliśmy, a teraz nie chce mi się wracać do rzeczywistości.
Od ostatniego usg minęło trochę czasu i znów się trochę martwię o maluszka... 😟 Nic na to nie mogę poradzić 🤷♀️Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Hej dziewczyny!
Powodzenia wizytujacym, Sylwia odezwij się do nas
Lalia trzymam kciuki, żeby po przekroczeniu tych magicznych tygodni puscily Ci rzyganka ✊
Pochmurno dzis, nic się nie chce 😕 obiad i sprzątanie to max dzis 😀
Kazda położna może byc środowiskową? Ja juz bym chciala z jednej puli wszystko, czyli którąś ze szpitala czyli automatycznie ze szkoly rodzenia przy tym szpitalu, więc fajnie by bylo żeby tez stąd mieć środowiskową, bo juz się "zakumplujemy" 😁Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Casteam, tak jak pisze Anetka. Odpowiedni dobór preparatów. Może źle dobrany szampon? Źle wypłukane solą fizjologiczna? Klej może być zbyt szybki i klei "na sucho". Może być zła powierzchnia styku kępki z rzęsą naturalna 🤔
Nie ma tak, że się nie trzymają i jużmówię to ja - instruktor stylizacji rzęs
Tak się składa że ja też robie rzęsy
Niestety chyba hormony tak działają. Robiła mi inna stylistka rzęsy kilka dni przed zrobieniem testu ciążowego. Tez odpadały. Jakoś zrobiła ale po tygodniu w jednym oku wszystko mi odpadło 🤷♀️ myślę że u mnie to hormony. Wcześniej nie mialam takich problemów.
Ja zawsze myje rzęsy szamponem LC, potem płucze solą fizjologiczna. Nie używam żadnych cleanerow czy primerow. Pracuje na różnych klejach i sie trzymają.
Koleżanka miala po mnie klientke na której robiła te same rzęsy, tym samym klejem, te same warunki i trzymało się pięknie
Ja myje brwi szamponem LC, zmywam woda, potem peeling, zmywam woda i odtłuszczamy cleanerem do rzęs. Mam tłusta skórę i jedynie podsuszenie jej sprawia że henna pudrowa trzyma się tydzień
Robie kształt brow pasta i wypełniam. Pracuje na Brow Henna albo Nikk Mole. Zależy jaki kolor chce uzyskać. Ale u mnie lepiej się trzyma Nikk Mole.
Ogólnie robie jeszcze laminacje rzesi w tym się czuje najlepiej
-
Iryska, Zulugula, Fragaria, dmg111, kkasia, Lalia, Ounai, Koteczka82, SzalonaOna, kar_oliv, Inaa89, doomi03, Edyciak, Anet.kaa lubią tę wiadomość
[/url]
Kicku pokaż brzuszek!!!
Casteam A to faktycznie może coś być z hormonami jeśli wszystko robicie poprawnie- A na pewno tak jestaż mnie zaciekawiło i chyba zrobię sobie rzęsy niedługo i sprawdzę jak będzie to wyglądać u mnie, bo ja generalnie trac3 je szybko, to samo paznokcie.