Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Będę umawiać chyba na za 2tyg? Kiedy bylas?
Mąż akurat byl rano wiec juz wie, że schadzka zaowocowała😁. Ucieszyl się ale śmialiśmy się, że jakbym test zrobila wczoraj,po tym jak T 3h w nocy dał nam ostro popalić to chyba bysmy się poplakali 🤣🤣Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Ladyo wrote:Zulu kocham to ❤️❤️❤️ teraz tylko patrzeć która celebrytka ogłosi ciąże i będziesz zdekonspirowana 😂🥰
Ps masz rację, trzeba odświeżać pudelka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 10:28
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Inga28 wrote:Zulu u nas ostatnio Gustaw przez 2 tygodnie spał tak super i już mąż mówił, że najgorsze za nami i zdążymy jeszcze sobie pospać przed drugim. A ostatnie dwie noce to po 8/10 pobudek... i czar prysł haha
-
U nas combo level hard, Julek pół nocy darł się ( dosłownie), że go boli ucho😔🥺. Jedziemy właśnie do lekarza, a ja na 14:40 mam lekarza na Madalińskiego. Tym samym ogłaszam,że limit chorób na forum mamy wyczerpany,więc nie dziękujcie
( jakiś wisielczy humorek mnie dopadł).
Aha, weekend w SPA- cudo👍❤👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 11:26
MoTyLeK🦋, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Egzamin zdany! Mogę śmigać wózkiem widłowym. Ale na tą rozmowę wyjątkowo nie chce mi się iść. Jeszcze mąż mi oświadczył, że jeszcze dziś leci do Niemiec
Inga28, Nowastaraczka, Suszarka, MoTyLeK🦋, kic83, Annia, Enigvaa, Ania81, Belie, Tajka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Emdar, masakra. Ale Ci się zwaliło na głowę. Mam nadzieję, że z Julkiem nie będzie bardzo źle, dostaniecie leki i szybko mu się poprawi. Czy Ty dzisiaj dpstajesz pierwszą chemię? Jak wygląda procedura, od razu możesz iść do domu czy zostawiają Cię na jakąś obserwację?
-
Zulu, ja ostatnio długo walczyłam z katarem ale u Matyldy po 2 dniach katar właściwie zniknął po takim zestawie:
Nasic kids (rano i wieczorem psikniecie) + plastry aromactiv
Przez ten katar miała też kaszel, ale szybciutko zniknął po tym zestawie -
Ladyo ale masz cudną dziewczynkę 😍😍😍😍 wpadaj częściej, tęsknimy! Gratuluję sukcesów w pracy, to zawsze dodaje skrzydeł ❤️
Zulu z wymazami z nosa to ostrożnie, bo nagminne są sytuacje że lekarze leczą ciężkimi antybiotykami bakterie które naturalnie bytują w nosie. Robicie crp przed antybiotykiem? Jak się Jagoda urodziła i się zaraziła od Igi to miała paskudny ropny katar, ale dostała wtedy kropelki z antybiotykiem i takie miejscowe działanie wystarczyło. Nie wiem czy czytałaś wpis na blogu mamy pediatry o katarze, tam jest to spoko wyjaśnione, ogólnie kolor kataru nic nie znaczy w kontekście patogenu który wywołał infekcje (nie rozpoznasz czy to wirus czy bakteria). Trzymam kciuki żeby się Tomciowi szybko poprawiło.
Emdar jestem z Tobą myślami, i współczuję choroby Julka jeszcze do tego wszystkiego:(
Dużo zdrowia dla chorowitków! U nas była gorączka w zeszłym tygodniu, też byłam z Igą u lekarza, miała zapalenie gardła ale dość szybko przeszło. Praktycznie wystarczyło samo psikanie Argentinem T i po dwóch dniach mówiła że gardło już nie boli.Zulugula, Ladyo lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Ounai graty, chcę zdjecie jak śmigasz widlakiem😃
Ladyo Mela z "kawką" mnie rozwaliła, a potem zdjecie z torebunią, prawdziwa dama 👗👠👛 cudna jest, cieszę się że wszystko u Was dobrze:)
Emdar kciuki za dziś. Mam nadzieję, że Julkowi szybko przejdzie.
U nas znow ten paskudny zielony gil. I trochę kaszlu. Pojawiła się tez delikatna gorączka. Jutro idziemy do lekarza. Najgorzej martwi mnie ten katar,że znowu dostanie antybiotyk, bo znowu wygląda niefajnie. Ostatnio mial miesiąc temu i w maju podobną sytuację. Dużo tego.. możliwe że ma jakąś konkretną bakterię i trzeba zrobić wymaz? Macie doswiadczenia?
Meggi, czy przy powiększonym migdale też są takie katary brzydkie?
Oj tak my mieliśmy takie gile że katarek wciągał je w odległości 5cm i one wyglądały jak ślimaki, długie, gęste, zielone 🧟.
Robiliśmy też wymaz z nosa, gardła i niby nic nie wychodziło. Raz wyszła bakteria ale z dopiskiem, że to fizjologiczna bakteria. To był chhab staphylococcus epidermis. On występuje w vivomixie a Oliwka wtedy go dużo brała.
Ostanio jak ja chorowala to Oliwka też miała katar, ale to był 10 dni jasny katar, sama smarkala, nie przeszkadzał w oddychaniu, spala normalnie. Na noc kroplilam tylko poduszkę olejkiem z Air, żeby jej nie zatykało. Ale i tak dostałam do domu w razie czego do pędzlowania w nosie dicortinef czy jakoś tak.
Na taki gesty katar to robiłam inhalacje z soli Zabłockiej, albo 2ml mucosolvanu +2ml wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 12:35
O ❤️
Z ❤️