Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na pęcherzykową byłam teraz w 4+6, w poprzedniej ciąży w 5+1. Ale ja wiedziałam, że idę sprawdzić tylko czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu i nic więcej nie będzie widać.Zulugula wrote:Będę umawiać chyba na za 2tyg? Kiedy bylas?
Mąż akurat byl rano wiec juz wie, że schadzka zaowocowała😁. Ucieszyl się ale śmialiśmy się, że jakbym test zrobila wczoraj,po tym jak T 3h w nocy dał nam ostro popalić to chyba bysmy się poplakali 🤣🤣
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Ladyo, co u Ciebie? Myślałam o Tobie ostatnio. Odzywaj się czasem!Ladyo wrote:Zulu kocham to ❤️❤️❤️ teraz tylko patrzeć która celebrytka ogłosi ciąże i będziesz zdekonspirowana 😂🥰
Ps masz rację, trzeba odświeżać pudelka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 10:28
🦄 2021 r. -
U nas 5tki sa winowajcami ciezkich nocek :pInga28 wrote:Zulu u nas ostatnio Gustaw przez 2 tygodnie spał tak super i już mąż mówił, że najgorsze za nami i zdążymy jeszcze sobie pospać przed drugim. A ostatnie dwie noce to po 8/10 pobudek... i czar prysł haha
-
U nas combo level hard, Julek pół nocy darł się ( dosłownie), że go boli ucho😔🥺. Jedziemy właśnie do lekarza, a ja na 14:40 mam lekarza na Madalińskiego. Tym samym ogłaszam,że limit chorób na forum mamy wyczerpany,więc nie dziękujcie
( jakiś wisielczy humorek mnie dopadł).
Aha, weekend w SPA- cudo👍❤👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 11:26
MoTyLeK🦋, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Egzamin zdany! Mogę śmigać wózkiem widłowym. Ale na tą rozmowę wyjątkowo nie chce mi się iść. Jeszcze mąż mi oświadczył, że jeszcze dziś leci do Niemiec
Inga28, Nowastaraczka, Suszarka, MoTyLeK🦋, kic83, Annia, Enigvaa, Ania81, Belie, Tajka, Ewa88 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Emdar, masakra. Ale Ci się zwaliło na głowę. Mam nadzieję, że z Julkiem nie będzie bardzo źle, dostaniecie leki i szybko mu się poprawi. Czy Ty dzisiaj dpstajesz pierwszą chemię? Jak wygląda procedura, od razu możesz iść do domu czy zostawiają Cię na jakąś obserwację?SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Zulu, ja ostatnio długo walczyłam z katarem ale u Matyldy po 2 dniach katar właściwie zniknął po takim zestawie:
Nasic kids (rano i wieczorem psikniecie) + plastry aromactiv
Przez ten katar miała też kaszel, ale szybciutko zniknął po tym zestawie
-
Ladyo ale masz cudną dziewczynkę 😍😍😍😍 wpadaj częściej, tęsknimy! Gratuluję sukcesów w pracy, to zawsze dodaje skrzydeł ❤️
Zulu z wymazami z nosa to ostrożnie, bo nagminne są sytuacje że lekarze leczą ciężkimi antybiotykami bakterie które naturalnie bytują w nosie. Robicie crp przed antybiotykiem? Jak się Jagoda urodziła i się zaraziła od Igi to miała paskudny ropny katar, ale dostała wtedy kropelki z antybiotykiem i takie miejscowe działanie wystarczyło. Nie wiem czy czytałaś wpis na blogu mamy pediatry o katarze, tam jest to spoko wyjaśnione, ogólnie kolor kataru nic nie znaczy w kontekście patogenu który wywołał infekcje (nie rozpoznasz czy to wirus czy bakteria). Trzymam kciuki żeby się Tomciowi szybko poprawiło.
Emdar jestem z Tobą myślami, i współczuję choroby Julka jeszcze do tego wszystkiego:(
Dużo zdrowia dla chorowitków! U nas była gorączka w zeszłym tygodniu, też byłam z Igą u lekarza, miała zapalenie gardła ale dość szybko przeszło. Praktycznie wystarczyło samo psikanie Argentinem T i po dwóch dniach mówiła że gardło już nie boli.
Zulugula, Ladyo lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Ounai graty, chcę zdjecie jak śmigasz widlakiem😃
Ladyo Mela z "kawką" mnie rozwaliła, a potem zdjecie z torebunią, prawdziwa dama 👗👠👛 cudna jest, cieszę się że wszystko u Was dobrze:)
Emdar kciuki za dziś. Mam nadzieję, że Julkowi szybko przejdzie.
U nas znow ten paskudny zielony gil. I trochę kaszlu. Pojawiła się tez delikatna gorączka. Jutro idziemy do lekarza. Najgorzej martwi mnie ten katar,że znowu dostanie antybiotyk, bo znowu wygląda niefajnie. Ostatnio mial miesiąc temu i w maju podobną sytuację. Dużo tego.. możliwe że ma jakąś konkretną bakterię i trzeba zrobić wymaz? Macie doswiadczenia?
Meggi, czy przy powiększonym migdale też są takie katary brzydkie?
Oj tak my mieliśmy takie gile że katarek wciągał je w odległości 5cm i one wyglądały jak ślimaki, długie, gęste, zielone 🧟.
Robiliśmy też wymaz z nosa, gardła i niby nic nie wychodziło. Raz wyszła bakteria ale z dopiskiem, że to fizjologiczna bakteria. To był chhab staphylococcus epidermis. On występuje w vivomixie a Oliwka wtedy go dużo brała.
Ostanio jak ja chorowala to Oliwka też miała katar, ale to był 10 dni jasny katar, sama smarkala, nie przeszkadzał w oddychaniu, spala normalnie. Na noc kroplilam tylko poduszkę olejkiem z Air, żeby jej nie zatykało. Ale i tak dostałam do domu w razie czego do pędzlowania w nosie dicortinef czy jakoś tak.
Na taki gesty katar to robiłam inhalacje z soli Zabłockiej, albo 2ml mucosolvanu +2ml wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 12:35
O ❤️
Z ❤️