Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zulu 😍😍😍😍😍
Co za wieści ❤️❤️❤️
Ogromnie gratuluję i życzę Ci zdrowej, spokojnej ciąży ✊✊✊✊Zulugula lubi tę wiadomość
-
Meggi, Dmg, Wik, Patrycja ✊✊✊✊ za Was też kciuki ✊✊✊✊ wierzę, że wkrótce zaskoczy ✊✊✊✊
Suszarka, dmg111, Zulugula, Annia, Tajka, Inga28, Wik89, Nowastaraczka, emdar, patrycja92, Ania81, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Zulu, kciuki za jutro🙏✊
My dzisiaj byliśmy przejechać się na izbę przyjęć szpitala, gdzie mogę rodzić 😀 żeby potem nie błądzić.
Jestem trochę przerażona 😀 zanim dojdzie się do malego pokoiku izby to trzeba przejść kawałek dłuuugim wąskim korytarzem z milionem drzwi, w końcu się trafia na tym korytarzu na krzesła i otwarte jedne drzwi. Wszystko tam jakieś klaustrofobiczne. Maję rodziłam w luksusie 😀 no ale nie to jest ważne. -
Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Dzisiaj mam egzamin na te wózki widłowe, oczywiście wieczorem przypominałam sobie, że trzeba się pouczyć a potem dodatkowo mam rozmowę o pracę
Zulugula, Tajka, Inga28, emdar, Suszarka, Ania81, Clover, asias86, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Belie wrote:To w Redlowie tak jest? Nie byłam tam a to mój drugi wybór obecnie.🙈
A gdzie najpierw probujesz? Uck?