Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu,
a jest szansa na bliźniaki? Jakieś były w rodzinie? Tak sobie pomyślałam głośno 😘KarolinaMaria, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Zulu,
a jest szansa na bliźniaki? Jakieś były w rodzinie? Tak sobie pomyślałam głośno 😘Ladyo, kic83, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Tylko jak te maluszki zmieszczą się do cybexa baliosa 🤣
👶👶Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 14:41
Ladyo, KarolinaMaria, Ounai, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, brawo!!! 😁
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu jak przyjdą uprawnienia to zapyt chłopaków z magazynu czy pozwolą się przejechać 2 metry na potrzeby fotki 😂
Wiecie co, tak mi się nie chciało iść na tą rozmowę, że już miałam ochotę się po prostu nie pojawić. Ale zerwałam się z pracy, w ostatniej chwili pojechałam i stwierdziłam, że co ma być to będzie, idę na żywioł. I najgorsze, że chyba nie najgorzej mi poszło 😂😂🤩Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Zulu jak przyjdą uprawnienia to zapyt chłopaków z magazynu czy pozwolą się przejechać 2 metry na potrzeby fotki 😂
Wiecie co, tak mi się nie chciało iść na tą rozmowę, że już miałam ochotę się po prostu nie pojawić. Ale zerwałam się z pracy, w ostatniej chwili pojechałam i stwierdziłam, że co ma być to będzie, idę na żywioł. I najgorsze, że chyba nie najgorzej mi poszło 😂😂🤩
A to praca na miejscu? Nie musiałabyś się przeprowadzać?O ❤️
Z ❤️ -
Clover, u Was był chyba ten problem 😵 Olek od wczoraj wypina nam się z pasów w foteliku 😵 kupowałaś może tą osłonę na zapięcie czy Twojemu Olkowi w końcu się znudziło o przeszło? 😵
-
A my uczymy się żyć w 4. Dziś Bartek ma jakiś kryzys cały czas praktycznie na rękach i przy cycu.
<a href=https://zapodaj.net/333a5f4eb91f6.jpg.html>20221112_160841.jpg</a>Ounai, Zulugula, KarolinaMaria, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Meggi110818 wrote:A to praca na miejscu? Nie musiałabyś się przeprowadzać?
-
Ounai wrote:Właśnie wymaga przeprowadzki. Więc jak zapytali o kasę to rzuciłam stawkę 2x wyższa niż teraz. I powiedziałam, że męża też muszą wziąć bo bez niego się nie przeprowadzam 😂
To tak w dwupaku ciężko Wam będzie 😁
A tamta ostanio praca to też albo Ty alno mąż nie idzie? 😁O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:To tak w dwupaku ciężko Wam będzie 😁
A tamta ostanio praca to też albo Ty alno mąż nie idzie? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 17:47
-
Ounai wrote:Ostatnio to było przesunięcie wewnętrzne, w naszej firmie, więc poza stanowiskiem nic by się nie zmieniło. W sumie to nic nie tracę poza czasem z tą rozmową. Ja ich też nie okłamywałam powiedziałam, że bez męża nie idę i czego oczekuję (np nielimitowanego czasu pracy). Jak męża nie wezmą to będę bogatsza w doswiadczenie kolejnej rozmowy
Chodziło mi o tą jeszcze wcześniejsza rozmowę, na której najpierw był Twój msz, a później Ty 😉O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Chodziło mi o tą jeszcze wcześniejsza rozmowę, na której najpierw był Twój msz, a później Ty 😉
Tylko z ta rozmową było tak, że najpierw cv złożył mój mąż, rekruter był zachwycony i mąż powiedział mu, że jeszcze żona musi dostać zatrudnienie, więc umówił się ze mną. Ja wyjeżdżałam i powiedziałem, że mogę kontynuować po powrocie. I jak wróciłam zadzwoniła Pani od nich mówiąc, że moje CV bardzo się podoba i menager naciska, że chciałby jak najszybciej się ze mną spotkać. Umówiliśmy się na zeszły tydzień ale nie pasowała mi godzina i dzień przed rozmową odwołałam. Dzisiaj był ten drugi termin i też chciałam odwołać bo w sumie to zapomniałem że mam tą rozmowę i się nie przygotowałam w ogóle, ale nikt nie odbierał telefonu więc wyszłam z pracy po 4h i poszłam na tą rozmowę 😂 więc koniec końców poleciałam na totalnego luzaka bo stwierdziła że na bank nic z tego nie będzie 😂😂😂 Generalnie ja myślałam że wyjdę sobie po prostu pochodzić wokół biura na godzinę ale oni się uparli że chcą gadać przez kamerkę więc musiałam jechać do domu bo rezerwowanie salki w firmie to byłoby już przegięcie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2022, 20:32
Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Clover, u Was był chyba ten problem 😵 Olek od wczoraj wypina nam się z pasów w foteliku 😵 kupowałaś może tą osłonę na zapięcie czy Twojemu Olkowi w końcu się znudziło o przeszło? 😵
Lalia lubi tę wiadomość
-
Przyszło mi dziś zamówienie ze smyka, wzięłam Meli kombinezon, buty i czapkę plus rękawiczki na tej promocji minus 30%. Jestem naprawdę zadowolona, a te pachnące buty to jej w ogóle czad! Melcia jest oficjalnie gotowa na zimę, żaden śnieg jej nie straszny
właśnie zasnęła a ja zamierzam się położyć przed M jak Miłość (jesteśmy z mężem psychofanami 😂) i odpoczywać! Zulu jak już masz lekkie mdłości to dobry znak
czy jedno bobo czy dwa bardzo cieszę się Waszym szczęściem ❤️ Tomcio będzie super starszym bratem! Asiu początki na pewno są ciężkie, ale z każdym dniem będzie coraz lepiej i łatwiej. Kazdy z Was musi odnaleźć się w tej nowej, pięknej lecz trudnej rzeczywistości. Suszi Twoje dziewczynki już takie duże ❤️ ucałuj obie od cioci! Tajka jejku, to już zaraz ten wielki moment 😍 ale ten czas leci!!!
Tajka, asias86, Zulugula, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość