Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Powiem Wam, że nie spodziewalam się takiego walnięcia 😳 myślałam, że będzie luz jak poprzednio 🤡
Mdłości to jedno ale ja nie jestem w stanie ustać 15sekund bo od razu jakbym miala zemdlećWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2022, 12:55
Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulu gratulacje
Zulugula lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Zulu gratulacje!! Jak będziesz mieć córcię to zdradź przepis na nią 😁 u nas na szczęście choroby mijają bokiem mały chodzi 4 tydzień do żłobka tfu tfu odpukać 😃
Mamusie która z Was ma mido buty na zimę? Rozmiarówka jest standardowa? Jak czytałam Wasze kupowanie butów to powiem Wam ze moje dziecko chyba ma jakieś małe nogi.. dopiero wychodzimy z 21 🙈.. jedne buty z Lasockiego mam 22 ale nie wiem czy je zostawiać czy nie zamowic Mido 23 bo przecież one maja być do marca??Zulugula lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Zulu gratulacje!! Jak będziesz mieć córcię to zdradź przepis na nią 😁 u nas na szczęście choroby mijają bokiem mały chodzi 4 tydzień do żłobka tfu tfu odpukać 😃
Mamusie która z Was ma mido buty na zimę? Rozmiarówka jest standardowa? Jak czytałam Wasze kupowanie butów to powiem Wam ze moje dziecko chyba ma jakieś małe nogi.. dopiero wychodzimy z 21 🙈.. jedne buty z Lasockiego mam 22 ale nie wiem czy je zostawiać czy nie zamowic Mido 23 bo przecież one maja być do marca??
Malwina nadal ma sandaly mrugaly 19 i jeszcze maja kilka mm zapasu 🤣🔸28 lat
Tak, wszystko poszło po mojej myśli. Chemię zaczynam 22.11.; przez 12 tygodni co tydzień, a potem przez 8 tygodni co dwa tygodnie. Lekarka zaproponowała mi tzw.czepek chłodzący( podczas podawania chemii się go nakłada), który minimalizuje skutki chemii w temacie wypadania włosów ( może być tak,że zupełnie nie stracę włosów). Muszę jeszcze zrobić wyniki krwi, założyć port dożylny do podawania chemii ( jutro jadę na założenie) i...mam plan kupić sobie nowe dresy co by mi było przyjemnie ( takie wiecie, drobne przyjemności). Ounai, chyba Ty pytałaś jak to "logistycznie" wygląda; więc tak: zgłaszam się rano( koło 8:00) do szpitala, i cały dzień jestem na oddziale, wypis jest po południu ( koło 16:00-17:00), więc nie zostaję w szpitalu. No chyba żeby coś się działo, albo jakbym się jakoś wybitnie słabo czuła, ale lekarze mówią, że to się praktycznie nie zdarza.
Julek całe szczęście ok; widać że antybiotyk szybko działa, obstawiam,że już jutro będzie całkiem ok. W Czwartek i tak mamy kontrolę więc zobaczymy co tam w tym uchu siedzi ( ma zapalenie w jednym tylko).
Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai wrote:Dicortineff to silny lek działający na konkretny rodzaj bakterii i jest na receptę. Generalnie pierwsza pediatra Tymka która była raczej delikatnie mówiąc kiepskim pediatra przepisywała nam to często, natomiast obecna powiedziała, zr ona nam tego nie przepisze, a jeśli mam w domu to lepiej nie używać, bo skutki dlugoterminowe mogą być dużo gorsze. Nie traktujcie tego jako porady, po prostu ten lek lepiej skonsultować z lekarzem przed użyciem42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar dasz rade! Jesteś super silna babeczka! Ad pamiętaj, ze jeśli będziesz potrzebowała chwili słabości, to tez tu jesteśmy, masz do tego pełne prawo ❤️ pamiętam jak moja mama przyjmowała chemię i zdarzały się mdłości, to bardzo pomagało jej picie lnu mielonego, podobno dobrze działa na żołądek. Może ta informacja będzie dla Ciebie przydatna. Trzymaj się kochana! Patrycja Melcia tez ma jeszcze rozmiar 21, a w sumie teraz kupiłam jej zimowe w smyku 22, ma delikatny zapas. Asiu a co to dokładnie oznacza? Najważniejsze ze macie diagnozę i wiecie jak działać ❤️
emdar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takie podejrzenia przez opóźniona mowę, dużą ruchliwość i głośność, to że lubi się sam bawić, że nie utrzymuje kontaktu wzrokowego. Tak ogólnie. Możemy wystąpić o stopień niepełnosprawności. Co prawda w domu ja nie widzę tego.
No nic dodatkowe zajęcia nie zaszkodzą. No i do przedszkola integracyjnegoKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Zulugula wrote:U nas kamień milowy. Nawet 2. Rano T był z tatą u logo (tej prywatnej) i...dał się masować jakąś frezarką po całym ciele łącznie z buzią i w (!) buzi, przez 15 min 🤯
Wczesniej płakał na widok tego masażera.
Byl tez dzis z tatą u pediatry i siedzial sobie na leżance jak gdyby nigdy nic i lekarka go badała 😳
Normalnie zwykle były dantejskie sceny u lekarza.
Trochę lepiej się czuję, jadę zaraz na bete.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:U nas kamień milowy. Nawet 2. Rano T był z tatą u logo (tej prywatnej) i...dał się masować jakąś frezarką po całym ciele łącznie z buzią i w (!) buzi, przez 15 min 🤯
Wczesniej płakał na widok tego masażera.
Byl tez dzis z tatą u pediatry i siedzial sobie na leżance jak gdyby nigdy nic i lekarka go badała 😳
Normalnie zwykle były dantejskie sceny u lekarza.
Trochę lepiej się czuję, jadę zaraz na bete. -
emdar wrote:Annia, dziękuję że pytasz❤. Zapomniałam już wczoraj napisać, przepraszam Was.
Tak, wszystko poszło po mojej myśli. Chemię zaczynam 22.11.; przez 12 tygodni co tydzień, a potem przez 8 tygodni co dwa tygodnie. Lekarka zaproponowała mi tzw.czepek chłodzący( podczas podawania chemii się go nakłada), który minimalizuje skutki chemii w temacie wypadania włosów ( może być tak,że zupełnie nie stracę włosów). Muszę jeszcze zrobić wyniki krwi, założyć port dożylny do podawania chemii ( jutro jadę na założenie) i...mam plan kupić sobie nowe dresy co by mi było przyjemnie ( takie wiecie, drobne przyjemności). Ounai, chyba Ty pytałaś jak to "logistycznie" wygląda; więc tak: zgłaszam się rano( koło 8:00) do szpitala, i cały dzień jestem na oddziale, wypis jest po południu ( koło 16:00-17:00), więc nie zostaję w szpitalu. No chyba żeby coś się działo, albo jakbym się jakoś wybitnie słabo czuła, ale lekarze mówią, że to się praktycznie nie zdarza.
Julek całe szczęście ok; widać że antybiotyk szybko działa, obstawiam,że już jutro będzie całkiem ok. W Czwartek i tak mamy kontrolę więc zobaczymy co tam w tym uchu siedzi ( ma zapalenie w jednym tylko).
Edmar to masz podobnie tą chemię jak moja mama. Ona się nie leczy w PL a w NL i tam wyglada tak ze na podanie nie kładzie się w szpitalu tylko przyjeżdża się ze tak powiem „bez noclegu” a jak miała wyniki krwi słabe to nie brała chemii ale to nie wydłużało jej dawek. Podobno lepiej znosiła ja jak jadła lody albo pila zimny sok.
Trzymam kciuki za tym ze wszystko będzie dobrze i na wiosnę będziesz mogła się pochwalić dobrymi wiadomościami ❤️
Apropo dresów ktoś może polecić jakieś fajne? Mam od mamy ginekolog - wszystko fajnie zamowilabym kolejne ale wkurza mnie strasznie jak obłazi ten materiał klaczkami wiec może wy macie jakieś sprawdzone dresiki? 😊
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
asias86 wrote:Takie podejrzenia przez opóźniona mowę, dużą ruchliwość i głośność, to że lubi się sam bawić, że nie utrzymuje kontaktu wzrokowego. Tak ogólnie. Możemy wystąpić o stopień niepełnosprawności. Co prawda w domu ja nie widzę tego.
No nic dodatkowe zajęcia nie zaszkodzą. No i do przedszkola integracyjnego
Asia
a jeśli mogę zapytać lekarz jakiej specjalizacji tak stwierdził i gdzie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność