Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasias86 wrote:Takie podejrzenia przez opóźniona mowę, dużą ruchliwość i głośność, to że lubi się sam bawić, że nie utrzymuje kontaktu wzrokowego. Tak ogólnie. Możemy wystąpić o stopień niepełnosprawności. Co prawda w domu ja nie widzę tego.
No nic dodatkowe zajęcia nie zaszkodzą. No i do przedszkola integracyjnego
Asiu pisz do mnie na priv. Mój synek najstarszy ma autyzm. Tak naprawdę będą mogli go zdiagnozować na 100 procent jak będzie około 3 lat. Jakbyś potrzebowała rozmowy to pisz. Bo wiem dokładnie co czujeszasias86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Asiu pisz do mnie na priv. Mój synek najstarszy ma autyzm. Tak naprawdę będą mogli go zdiagnozować na 100 procent jak będzie około 3 lat. Jakbyś potrzebowała rozmowy to pisz. Bo wiem dokładnie co czujesz
Ania81 lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Czy Wam też te Mido wydają się dość niskie w podbiciu? Są szerokie, ale płaskie jak wpycham tam paluchy...
Mikołaj oczywiście jeszcze nie powie czy go cisną od góry czy nie...
Hmmm nie zauważyłam tego, nawet nie pomyślałam 🤔, ale może dlatego że nie mamy problemu z podbiciem. Na luzie wchodzą u Nas.O ❤️
Z ❤️ -
Zulu, może te turbo wczesne mdłości to był też jakiś objaw chorobowy? W każdym razie bez paniki. Końcem marca moja przyjaciółka podejrzewała że jest w ciąży ale nie miała jak zrobić bety. Przy weekendzie się rozchorowała, zatoki, gorączka, ból głowy - było tak źle że wylądowała na opiece całodobowej w szpitalu. Jak usłyszeli o podejrzeniu ciąży to skierowali na konsultacje gin. Ciąża została potwierdzona, dali jej bezpieczne leki na to choróbsko. Dziecko rozwija się prawidłowo, generalnie ciąża bez powikłań, jest teraz w 38 tygodniu i czeka na poród.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Dziewczyny czy któraś z Was była chora na samym początku ciąży i wszystko było ok z dzidzią?
Mnie cos wzięło po prostu, albo od Tomcia albo coś się zlego dzieje. Zimno mi i temperatura podchodzi mi nawet do 38. -
Zulugula wrote:Dziewczyny czy któraś z Was była chora na samym początku ciąży i wszystko było ok z dzidzią?
Mnie cos wzięło po prostu, albo od Tomcia albo coś się zlego dzieje. Zimno mi i temperatura podchodzi mi nawet do 38.
Zulu ja jak dowiedziałam się o ciąży z Gustawem to w ten sam dzień mnie totalnie rozłożyło i byłam chora przez tydzień. Dużo herbaty z miodem i z sokiem z malin piłam. I mój lekarz przepisał mi jakieś leki, ale już nie pamietam co dokładnie brałam. -
Zulu łącze w bólu z mdłościami 🤢😵💫 od tygodnia ciężko normalnie funkcjonować, bo pol dnia jest mi niedobrze… a jeszcze kazali nam wrócić na 3 dni do biura i jeżdżę w jedną stronę po 45 minut na drugi koniec miasta. Przez to nie wiem kompletnie co zrobić. Chciałam pracować jak najdłużej, ale ta praca w biurze w ogólne nie jest mi na rękę
A już zapowiedzieli, że po nowym roku to max jeden dzień zdalnie 🙄 gdyby nie ciąża to pewnie bym sie zwolniła. A tak to mam trochę obawy iść tak szybko na l4, ale szansa że po ciąży tu wrócę jest raczej nikła
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2022, 21:33
KarolinaMaria, emdar, Tajka, kic83, Ladyo, Inga28, Wik89, Enigvaa, asias86, MoTyLeK🦋, Ounai, Lalia, Annia, dmg111, Ulaa, Nowastaraczka, Ewa88 , Suszarka, Belie, patrycja92, Anet.kaa, madziulix3, Ania81, Lulu83 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu, bosko!
Zdrowka! Infekcja na poczatku ciazy to chyba niestety dosc typowa sprawa
Inga, zagadaj z szefem i popros o prace zdalna
U mnie dziewczyny w ciazy jesli chca to sa na zdalnej i przyjezdzaja do biura srednio raz na 2 tygodnie
Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Zulu, bosko!
Zdrowka! Infekcja na poczatku ciazy to chyba niestety dosc typowa sprawa
Inga, zagadaj z szefem i popros o prace zdalna
U mnie dziewczyny w ciazy jesli chca to sa na zdalnej i przyjezdzaja do biura srednio raz na 2 tygodnie
Chyba tak zrobię po piątkowej wizycie. Jeżeli się nie zgodzą to wtedy chyba pójdę po prostu na l4. Tym bardziej, że dojeżdżam teraz taxi, to mnie kosztuje fortunę. A nie mieliśmy w planach kupować drugiego auta…Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
Wik,
A jak u Was? Kiedy testujesz? Czy wjechał nowy cykl?Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Hej, u mnie slabo, bo chyba wlasnie dzis mam owu a meza od pon nie ma, wraca jutro wieczorem
wiec nie mam nadziei na ten cykl
I psychicznie mi ciezko, juz wchodze w taki stan jak przy pierwszych staraniach, a mialam cicha nadzieje, ze tym razem pojdzie latwiejII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023