Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo dziękujemy 🥰 Ogólnie imprezę urodzinową Gustaw miał w sobotę na sali zabaw, zaprosiliśmy od razu dziadków, więc jedna impreza dla wszystkich 😅
Niestety już na imprezie mi się wydawało, że Gustaw taki niewyraźny i ciepły, ale wszyscy mówił że pewnie zgrzany od tego biegania. Na koniec biedny już nie miał kompletnie sił, w aucie zasnął a w domu mierzymy temperaturę i 39,6 😬 wczoraj już miał niższą, a dzisiaj lekko ponad 37, więc już mija. Nasza passa 8 tygodni w żłobku została przerwana 😅 ale w piątek miał urodziny w żłobku i w jego grupie jest 25 dzieci to w piątek było tylko 6, więc ewidentnie panuje dużo wirusów
Nowastaraczka, Ounai, edka85, Zulugula, Lalia, Suszarka, Ewa88 , Wik89, emdar, KarolinaMaria, dmg111, Ania81, Annia, patrycja92, asias86, Clover lubią tę wiadomość
-
Inga, 8 tyg w żłobku to naprawdę wyczyn
Inga28 lubi tę wiadomość
-
Meggi, bardzo mi przykro.
Kiedy masz wizytę u prowadzącej?
Zulu i jak beta? Trzymam kciuki.
Wszystkiego najlepszego dla Gustawa, i dużo zdrówka. 🥳
Wik, kciuki za najlepszy prezent Wigilijny jaki możesz sobie wymarzyć!
Wszystkie mieszkanki Śląska serdecznie Wam polecam wycieczkę do Parku Świateł w Chorzowie, Mikołaj był zachwycony.
Jeny, przerażacie mnie trzymaniem instrukcji do Lego. 🤣 Ja mam w najwiekszych kartonach wsypane wszystkie zestawy, ale chcę coś takiego jak Ounai pokazała w nowym mieszkaniu.Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Niby to tylko 4cykl, ale dla mnie to powtórka z rozrywki sprzed 4 lat 😢
Teraz mam wizytę jakoś 6-7dc, zależy jak okres mi się zacznie. Ale leki mam już na kolejny cykl. Zawsze na ostatniej wizycie danego cykku mam plan w razie w na kolejny plus leki przepisane.
Więc od 3-7 zaczynam Aromek, a później co od 8 to zobaczymy od tego co na usg będzie.
Ale nie wiem czy jeszcze próbować, czy odpuścić. Znowu bieganie po lekarzach. Coś z tymi pęcherzyki jest ze nie pękają. Teraz nawet nie wiem czy do końca pękł, czy torbiel luft albo krwiotoczna się nie zrobiła. A już szkoda mi kasy żeby na usg iść.O ❤️
Z ❤️ -
Inga sto lat dla Gustawa! 🥳🥳
Zulu trzymam kciuki za betę 💪
Meggi bardzo mi przykro z powodu negatywnej bety.. ja czekam cierpliwie do 7 🙈 nie chce się doszukiwać cieni czy coś jest czy nie ma..Inga28 lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Wszystkiego najlepszego Gucio 🎉
U nas dzisiejsza bilirubina 14.7 ☹️ nieco spadło ale malutko ☹️ chyba pójdę jutro do pediatry i zobaczę co postanowi...Inga28 lubi tę wiadomość
-
Gucio, wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin 🥳🥳🥳
Meggi, przykro mi z powodu bety, ale super że masz plan na nowy cykl 💪💪💪
Zulu, o której wizyta? 😘✊Inga28 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 09:27
asias86, Inga28, Meggi110818, Wik89, Enigvaa, patrycja92, Lalia, Anet.kaa, Ania81, emdar, Belie, madziulix3, Ulaa, veritaa, Annia, Clover, KarolinaMaria, Ladyo, Ounai, Nowastaraczka, Dzudi, dmg111, Tajka, edka85, MoTyLeK🦋, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu pięknie! ❤️❤️ teraz mama spokojnej ciąży 😘
Zulugula lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️