Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, u nas też mikołajkowo- świąteczna indoktrynacja w żłobku na całego,bo Julek wczoraj całe popołudnie śpiewał "pada śnieg,pada śnieg"😅
Też nie jestem zwolenniczką nieograniczonej liczby prezentów ( z okazji czy bez okazji), ale Mikołajki to (moim zdaniem) bardzo fajny zwyczaj. Poza tym to co pisze Ounai, nasze dzieci mają i będą miały kontakt z innymi dziećmi, które w przeważającej większości dostają upominki na Mikołajki, bo w naszym kraju ten zwyczaj ma się bardzo dobrze, i mogą się poczuć po prostu pominięte przez "mitycznego"Mikołaja. A jak wiemy dzieci ( czy nam się to podoba czy nie) przeważnie nie lubią odmienności od swoich kolegów. I to nie chodzi o to,że uważam że należy teraz dzieciom zapewnić absolutnie wszystko,żeby tylko nie poczuło się inne/gorsze od rówieśników, ale też nie widzę powodu dlaczego mam swoje dziecko świadomie pozbawiać uczestnictwa w czymś miłym.Annia, Lalia, KarolinaMaria, Suszarka, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja się dziś wzruszyłam...często nas odwiedza moja ciocia, jest już na emeryturze, bierze Igę na spacer albo czyta jej bajki
sama ma tylko jednego syna, 32-latka, który ma absolutnie wszystko oprócz...rodziny. I dziś mój kuzyn miał wolne w pracy, przyszedł razem z ciocią, kupił Idze wszystko co lubi najbardziej - Kinder czekoladki, jajka niespodzianki, mikołaje czekoladowe, tubki owocowe, i... 12 butli wody z dzióbkiem😅 a Jagodzi pieluszki i tubki dopasowane do wieku. No kurcze, przecież nie musiał, jakby nie było to dla niego prawie "obce" dzieci 😭 i nawet mam gdzieś że to 10kg słodyczy z którymi nie wiem aktualnie co zrobić, ten gest mnie tak wzruszył...magia Mikołaja działa czy tego chcemy czy nie 🤶 ho ho ho!
Ania81, emdar, Lalia, Zulugula, Wik89, Ounai, Annia, KarolinaMaria, Ewa88 , Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja jestem z grudnia, więc dostawałam 3 super prezenty w grudniu jako dziecko, a przez cały rok posucha. 🤣 I na 6 grudnia i 24 grudnia u nas przynosił Mikołaj.
Lalia, KarolinaMaria, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySuszarko piękny gest ❤️.
Ounia super.
A ja siedzę sobie w domowym office i zamarzam. Muszę włączyć ogrzewanie, a nie ma jak wstać, bo albo telefon albo chat albo email. I najlepiej żeby wszystko było załatwione na zaś.
Czekam do 12 naszego czasu, bo wtedy mam przerwę.
Haris biega w domu w stroju Thora, twarz wymalował sobie na niebiesko farbkami 🫣. Nie puszczamy go ostatnio do childminder. Chorował ostatnio plus tutaj zmarło już 9 dzieci które miały infekcje strep A bakterie. Jakoś nie chce ryzykować.
Starszaki jeszcze tylko półtorej tygodnia i wolne. Ostatni dzień w szkole mają 16.12. Mam nadzieję że nic nie złapią.
Ja też czekam wolnego. Może wreszcie uda mi się zacząć jakieś pakowanie, a co ważniejsze mam zamiar troszkę odpocząć -
nick nieaktualny
-
Dobrze Zulu? Pisałaś kiedyś ze pierwszy cykl starań jest jak pierwszy smażony naleśnik.. ehh 😂 nawet nie zdążyłam zatestować 🙈
Ale bez spiny tak jak mówiłam nawet trochę się ucieszyłam bo zaczęłam w październiku depilacje laserowa i musiałabym już ja przerwać a zapłaciłam już z góry 😜
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Ewa88 wrote:Lalia, Zulu dacie linka na zabawkę nakarm ptaszka?
Moja mama kupowała z tego linka, jednak był nieco tańszy z okazji BFEwa88 lubi tę wiadomość
-
A u nas mikolaj bedzie dopiero w czwartek
mial byc w żłobku ale wczoraj Polcia się rozchorowała więc uznaliśmy że zrobimy w czwartek gdy odwiedzi nas Poli dziadek i przebierze się za Mikołaja.
Po weekendzie Pola ma tyle nowych zabawek że chwila odpoczynku od nowości dobrze jej zrobiLalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:https://allegro.pl/oferta/top-bright-gra-magnetyczna-montessori-nakarm-pta-12660610994
Moja mama kupowała z tego linka, jednak był nieco tańszy z okazji BF
Dzięki 😊 chyba mi się pomyliło z Tobą, bo myślałam że to Zulu kupowała12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
U nas na Mikołaja prezemty przynosi Mikołaj do buta, a w Wigilię pod choinkę 🎅
Też skusiłam się na te nakarm ptaszka, ale Majcia jeszcze chuba za mała, nie ogarnia😛 i jeszvze taką mozaikę 'trening małej rączki' dostała i czekamy na kicie kocie z okienkami i czuczu kształty, bo trochę się spóźniłam z zamówieniem 😊