Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, ten sam domek kupiliśmy chrzesniacy mojego męża 3 lata temu 😁 meeeega jest 😁
-
Zulugula wrote:Co do ptaszka to nasza logo to miała kiedys i Tomuś początkowo bawił się zgodnie z przeznaczeniem a potem palcami zaczął wyjmować robaczki ale akurat logo pochwaliła, że bardzo sprawne ma paluszki 😄
Toms idzie dalej, "gasda" to gwiazda, tu, tam, tę, ta. Zaraz się okaże, że faktycznie się rozgada 😅
Zulu, potem juz leci hardcorowo :p leoś przed spaniem ma zawsze największe flow.
Dzis wymyslil opowiesc "idzie babcia do lasu... a tam wilk !" Pytam go, ojejj i co się stanie "iii przyszedl maly piesek uratowac babcie" 😆
Ciezko tez udawac ze sie nie czai jak jest np "loda chcesz!" "Leos nie lubi tego"
Ja kocham to gadulstwo ale czasem mam przebodzcowanie 🤣🤣🤣🤣Wik89, Zulugula, KarolinaMaria, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Co do ptaszka to nasza logo to miała kiedys i Tomuś początkowo bawił się zgodnie z przeznaczeniem a potem palcami zaczął wyjmować robaczki ale akurat logo pochwaliła, że bardzo sprawne ma paluszki 😄
Toms idzie dalej, "gasda" to gwiazda, tu, tam, tę, ta. Zaraz się okaże, że faktycznie się rozgada 😅
Polcia od Mikołaja (u nad byl pod poduszką albo obok łóżka) dostanie też drobnostkę - dzwonek do roweru bo ciul tam że rower dostała jak nie ma dzwonka, i zestaw lekarza) -
Gucio juz tez takie smieszne glupotki opowiada, czasem probuje zachowac powage sluchajac go, a w srodku pekam ze smiechu 😁
I zaczyna sam żartować swiadomie, ostatnio bawimy sie i mowi mi, ze chce siku (jestesmy na etapie odpieluchowywania i przypominam mu, zeby wołał, roznie wychodzi), no i pytam czy serio (bo przed chwila robil), on najpierw „tak tak!”, wiec wstaje i chce go zaprowadzic do lazienki, a wtedy slysze „nieee! To byj tyjko taki majutki zajcik” 🤣
Zulugula, KarolinaMaria, Lalia, Iryska, emdar, Annia, Ania81, Nowastaraczka, patrycja92, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Iryska wrote:Zulugula, gratuluję, wiedziałam że będzie dobrze 🙂🙂
Ounai, ale fajnie z tym Mikołajem w pracy. Rozdawał coś fajnego?😁
Jak przekonać dziecko do nocnika? Choćby do tego żeby coś zainteresował się? On całkiem ignoruje ten sprzęt, już nawet nie pytam czy chciałby usiąść bo wiem co powie...
Nocnik stoi już pół roku w łazience i dalej zero zainteresowania 😁
A jesli nie pomoże, to może nakładka na sedes? Marta ostatnio sama sobie wybrała w sklepie i nie chce sikać do nocnika, woli na nakładce. O ile w ogóle sie wysika bo ma jakiś regres -
U nas tez teraz jest troche regres i generalnie w domu nie chce isc do lazienki, czy to na nocnik czy po prostu zmienic pieluche, jest bunt na pokladzie jak mowie, ze idziemy do lazienki, bo nie chce przerywac zabawy. Jak juz jest w lazience to jest ok
Co do tego jak zainteresowac, to sama nie wiem, ksiazeczki srednio u nas działały, raczej namawianie zeby sprobowal, pochwały no i fakt, ze w zlobku chodzi na nocnikII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Iryska wrote:Książki nie pomagają... Właśnie myślałam o tej nakładce na sedes, może do tego prędzej by się przekonał.
Zulugula, to u nas odwrotnie, zawsze mówi że nie ma kupki nawet jak ma. No i jest wieczna afera i proszenie się żeby przebrał pieluchę 🙄
Mam wrazenie ze mamy baardzo podobne dzieci 😅 u nas identyko!🔸28 lat
Wczoraj mieliśmy dzień pieczenia pierników. Całkiem dobre nam wyszły!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 10:56
Ounai, Lalia, Nowastaraczka, Wik89, emdar, Annia, MoTyLeK🦋, Zulugula, Ania81, Ewa88 , asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Gustaw🤣🤣
Ounai Marta juz bez pieluchy?
U nas jest postęp jak T sam pokaże, że ma kupę i podchodzi do przebrania 😛 a jak zapytam czy jest kupa to zawsze jest odpowiedź, że tak nawet jeśli jej tam nie ma 😄 -
Iryska wrote:Książki nie pomagają... Właśnie myślałam o tej nakładce na sedes, może do tego prędzej by się przekonał.
Zulugula, to u nas odwrotnie, zawsze mówi że nie ma kupki nawet jak ma. No i jest wieczna afera i proszenie się żeby przebrał pieluchę 🙄
A co do Mikołaja, to nosił cukierki:)
Dziewczyna, które brały metformax sr. Miałyście po tym mdłości? -
Inga, jak Gustaw pięknie dekoruje 🤭😍 Olek pewnie wysypie posypkę garściami albo nadgryzie każdego piernika którego będzie ozdabiać 🙈