Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Inga, jak Gustaw pięknie dekoruje 🤭😍 Olek pewnie wysypie posypkę garściami albo nadgryzie każdego piernika którego będzie ozdabiać 🙈
Hahaha 😅 jak skończył to później zjadł te wszystkie ozdoby z tego piernika 🤡 ale podobało mu się dekorowanie😜Lalia, emdar lubią tę wiadomość
-
Ounai ja miałam mdłości, ogólnie żołądkowe problemy plus totalny brak libido. Ogólnie więcej skutków ubocznych niż pożytku. W końcu trafiłam na dobrego lekarza, który jasno przedstawił problem, zalecił dietę niskoweglowodanowa a dopiero gdyby nie pomogło to leki. Pomogło zdecydowanie.
-
Ladyo wrote:Ounai ja miałam mdłości, ogólnie żołądkowe problemy plus totalny brak libido. Ogólnie więcej skutków ubocznych niż pożytku. W końcu trafiłam na dobrego lekarza, który jasno przedstawił problem, zalecił dietę niskoweglowodanowa a dopiero gdyby nie pomogło to leki. Pomogło zdecydowanie.
-
Nie dość, że pokłóciłam sie paskudnie z mężem, fatalnie się czuję (dalejbolimnie kręgosłup plus doszły paskudne mdłości), jutro znowu zostaję sama z dziećmi bo mąż leci w kolejną delegację, to szef ogłosił że przenosi mnie do nowego biura- bez dostępu do światła dziennego, na środku hali produkcyjnej gdzie jest mnóstwo hałasu i siedzą tam sami technicy. Tak więc kupa na maksa. Zaczynam na poważnie przeglądać oferty pracy, bo ostatnio w swojej zaczynam się czuć jak 5 koło u wozu 😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 14:12
-
nick nieaktualny
-
Zulu, trzymam kciuki z całych sił!!! 🍀
Edit: widzę, że w tym samym czasie napisałyśmy. Uff, dobrze, że z Kropeczkiem/Kropeczką w porządku. Przykro mi, że znowu musiałaś się stresowaćOby krwiak szybko się wchłonął.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2022, 16:26
-
Ounai wrote:Marta też tak robi. Kupa bokiem wypływa a ona twierdzi, że nic tam nie ma 🤣
A co do Mikołaja, to nosił cukierki:)
Dziewczyna, które brały metformax sr. Miałyście po tym mdłości?
Tak, około 10 dni, organizm musi się przyzwyczaić. Przy zwiększeniu dawki powtórka z rozrywki. Ale da się przeżyć. Jutro będę zwiększała do 3x750. W ogóle nawet lekarzom trudno uwierzyć że mam takie problemy bo ważne 49kg przy 165.
Na energię, siły, lepsze spanie, lepsze samopoczucie będę znowu brała LDN (możesz poczytać o tym), działa u mnie też kojąco na stany zapalne organizmu, autoagresję , wycisza hashimoto. IO też jest chorobą autoimmunologiczna.O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny