Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo wrote:Ja robiłam, nie miałam dokumentacji medycznej tych osób i właśnie „na gębę”
u mnie chorowała i mama i tato, dziadkowie tez. Zaznaczyłam to w ankiecie, pobrali krew itp. Po jakimś czasie zostałam wezwana na konsultacje już z wynikami, na szczęście bez nosicielstwa. Dostałam zalecenia jak często robić badania w kierunku konkretnych nowotworów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2022, 14:07
-
Meggi110818 wrote:Lalia daj swoją ściągę rowerków.. Pliss
Dzisiaj muszę zamówić a nie wiem jaki.
Jak długo dzieci jeżdżą na biegowym?
Kiedy już się przesiadają na taki normalny z dwoma/ czteroma kółkami? -
Meggi110818 wrote:A to trzeba najpierw do rodzinnego i do onkologa na nfz? Taka droga jest?
Też myślę żeby to zrobić, bo ciocie, babcia, dziadkowie, w sumie każdy kto w rodzinie nie żyje to umarł na nowotwór.
Kiedyś robiłam jeden marker na raka jajnika, ale to tak sama, prytwanie, bo ciągle mi się coś nimi działo i ginekolog mi nawet wtedy kazał to zrobićMeggi110818 lubi tę wiadomość
-
A ja muszę się pochwalić, że Marta od kilku dni chodzi w majtusiach po domu. Oczywiście wpadki są, ale nawet gdybym chciała to nie mogę założyć pampersa bo ona chce "majki" i koniec. A że majtki ma z Peppą i Sky to pampers przegrał po całości. Chyba po Nowym Roku zaniesiemy już majtusie do żłobka.
Jeśli uda się ją odpieluchowac całkowicie na wiosnę, to od lipca poszłaby już do przedszkola, zwłaszcza, że Tymek też będzie chodził, bo Pani dyrektor pozwoliła go zapisać na wakacje, więc chodziliby razemakurat będzie miała 2 lata i 10 miesięcy czyli dokładnie tyle samo co Tymek jak poszedł do przedszkola 😀
emdar, Iryska lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Pomarańczowozłoty. Anetka ma chyba taki sam.
Bo właśnie tam jest pomarańczowy i żółty, który wygląda jak złoty, więc nie wiem o który chodzi🙈
Mi ten żółto złoty się podoba, czerwony, turkusowy a mężowi pomarańczowy i fioletowy,O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, przepraszam, miałam zakręcony dzień 😵
Nowastaraczka, dzięki za wsparcie 💪
Inga, ogromnie, ogromnie gratuluję 😍
Emdar, odpoczywaj i zdróweczka! ❤️
Ja jutro mam donoszoną ciążę 🤭 miałam wizytę przed samymi świętami, lekarz oszacował w trakcie że Kacpi waży niecałe 2700g a to był 36+1tc więc wcale jakiś drobniutki nie będzie chyba 😅 niby w trakcie badania wyszło rozwarcie na 1cm i jakaś szansa, że zacznie się samo przed terminem jest, ale jak na razie to jakoś w to nie wierzę 🙈 termin mam 17/19 stycznia, ale nie ukrywam, że chętnie bym urodziła w okolicach 7 stycznia już 😂emdar, Suszarka, Ounai, Wik89, Inga28, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Inga
gratuluję zdrowej dziewczynki!
Parka ❤️💙Inga28 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inga, wspaniale, gratulacje!!!
Lalia, to juz tuz tuztrzymam kciuki za koncowke ✊
Ja niestety wlasnie czekam na @, czuje juz w kosciach, pewnie jutro sie pojawi jak w zegarkujakas infekcja mi sie dodatkowo przypałętala, ide jutro do gina. No i zapytam przy okazji o dalsze ruchy, co dalej. Ostatnio bylam we wrzesniu na kontroli u nieznanego mi lekarza i jak pytalam, to zalecil tylko kwas foliowy i sie nie martwic tylko dzialac. No ale minelo kolejnych kilka miesiecy. Mysle, aby od nowego roku ruszyc z jakas diagnostyka - podglad owulacji, badania nasienia etc
Inga28, patrycja92 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziękuje! ❤️ tak czułam, że tym razem będzie dziewczynka, ten 🐝 3 dni przed owulacją to jednak zadziałał 😅
Lalia jejku już donoszona ciąża? 😱 życzę żeby ta końcówka minęła Ci jak najszybciej i nie była za bardzo męcząca ✊🏽
Ounai gratulacje dla Martusi! I zazdroszczę, bo tez bym chciała mieć to za sobą ale u nas chyba jeszcze długa droga 😅
Wik89 cały czas trzymam kciuki ✊🏽 i za resztę starających się dziewczyn również!Lalia, patrycja92, Wik89, Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość