Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka, Sto Lat dla Igusi 🎉🤯🎁! Ależ piękny tort zrobiłaś👏👏👏!
Anetko, tak dostałam we wtorek chemię ( w sumie 6 z 16 wszystkich). Czuję się całkiem ok( dziękuję,że pytasz😘), trochę gorzej niż parę tygodni temu,ale naprawdę jest do przeżycia. Włosy mi się trzymają( dosłownie troszkę zaczeło mi wypadać, ale to tak jak wypadały mi po porodzie), mdłości prawie nie mam, czasem gorzej śpię. Ale podsumowując, jest naprawdę spoko 💪. Mam nadzieję,że nie będę już miała żadnych przerw w kolejnych chemiach.
Współczuję chorób:( U nas póki co Julek zdrowy, ale to chyba tylko dlatego że praktycznie nie chodzi do żłobka ( puszczamy go co parę dni, na parę h; boję się,że mi coś przyniesie do domu dla mnie niebezpiecznego ). Oby do wiosny, będzie na pewno lepiej 😘 Udanego pobytu w Londynie 🙂.Suszarka, Lalia, Zulugula, Wik89, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia, właśnie doczytałam,że Ty jesteś już prawie na półmetku ciąży 🤯🤯🤯. Kiedy to zleciało? Macie typy co do imion( jeśli już pisałaś, to przepraszam ale nie pamiętam 😘).
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Suszarko wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Igi🎊🎊
Karolina najlepszych chwil na nowej drodze zycia🍾Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2023, 19:36
Suszarka lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Samych wspaniałych chwil w życiu dla Igusi 🥰
Ps. Piękny tort 🤩 Maja też lubi kicie kocie 😊
KatolinaMaria, wszytskiego dobrego na Nowej Drodze Życia 🥰
Ehh, chciałabym jeszcze raz mieć ślub 😀 ale z tym samym mężem 😀Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarko, wszystkiego naj, naj, naj dla Igi
Tajka wrote:Ehh, chciałabym jeszcze raz mieć ślub 😀 ale z tym samym mężem 😀Suszarka, Tajka lubią tę wiadomość
-
Mi też się marzyła imprezka na 10 rocznicę, ale w rok na taką chyba nie odłożymy 😂
Wróciliśmy z sali zabaw po imprezie Tymka a Marta 39 stopni. Wysłałam męża po test- grypa typu A. Jutro będę próbowała wbić na jakąś teleporadę. Najgorzej, że i ja i mąż mamy ciężki poniedziałek. Masakra -
Emdar,
Bardzo się cieszę że dobrze przechodzisz zdrowienie, jeszcze trochę i będzie po wszystkim :*
Ostatnio słuchałam świetnego podcastu z Sylwią Pogorzelską autorką książki "Jestem wdzięczna za raka", pięknie nazwała czas po diagnozie że to jest już czas zdrowienia bo punkt 0 został osiągnięty w chwili diagnozy i kroków z tą diagnozą podjętych a późniejszy czas to już etap zdrowienia i dochodzenia do siebie.
Przesyłam Ci całą masę dobrej energii ❤️emdar lubi tę wiadomość
-
Zulu,
no trochę nas wymęczyło, tzn najbardziej mnie bo nie dość że siedziałam z Polą cały grudzień, chorowałam więc nawet nie mialam czasu dla siebie na bieganie, to jeszcze mąż miał tak dużo pracy ze zwykle wracał gdy Pola już spała. Do głowy można było dostać. W sylwestra mieliśmy się zrelaksować u znajomych to dopadło mnie to oko. Liczę teraz już na lepszą passę.
Z Domi i jej kuzynką lecimy na babskie 4 dniowy wypad. Pierwszy raz na tak długo wyjeżdżamy bez dzieci więc obydwie mamy stres, a jeszcze dzieciaki się pochorowały...
Planujemy pozwiedzać Londyn i Warner Bross Studio 🧹🧹🧹 -
Jeny, ale jestem zacofana. Nadal nie ogarnelam wizyty u ginekologa w kwestii spirali. No i kupujemy gumki. I za kazdym razem jak ja kupie to stary narzeka ze jakies ciasne.
Wiedzialyscie ze sa rozmiary szerokosci?! 🤣Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ja wiedziałam 🤣🤣