Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Enigva, jak już ogarniesz temat to daj znać, sama się do tego zbieram. Możemy nawet na priv 😁
Motylku, moja mama twierdzi, że z siostrą to był jeden bzyk 😂 ale jeśli Was nie przeraża wizja 5 dziecka to wiadomo, jest inaczej. Ja bym nie zaryzykowała, nie jestem gotowa na wpadkę 🙈MoTyLeK🦋, Annia lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Motylku, też o Tobie myślałam. Dużo zdrowia dla Ciebie, nie wiem jak Ty to wszystko ogarniasz, serio 🤯 dla mnie jedno chorujące dziecko to kosmos
Najgorzej choruje mi Matylda i Kornelia. Filip i Zuzia raz na jakiś czas. Matylda jak choruje, to za każdym razem minimum tydzień. Kornelia z kolei ma chore Panie w przedszkolu, które jak dziecko raz kaszlnie to dzwonią po mnie, a później wymagają zasw od lekarza. No masakra! -
Ounai, mi nie chodziło o jajniki. Wiem, że w pl tego nie robią i nie mam takich planów. Myślę o wkladce niehormonalnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2023, 13:22
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anet.kaa wrote:Czy któraś z Was miała problemy z termometrem braum thermoscsn 7?
Działał bez zarzutu a nagle zaczął się dziś po kilku sekundach wyłączać i nie da się zmierzyć temperatury.
Baterie wymienione. -
KarolinaMaria wrote:Miałam na myśli spiralę 😁
-
Ounai wrote:Na pewno musisz to zrobić za granicą, bo w pl ten zabieg jest nielegalny. Natomiast w pl jak najbardziej legalnie można zrobić wazektomię, a w razie zmiany zdania można zabieg odwrócić choć jest to kosztowne.
Motylku, moja mama twierdzi, że z siostrą to był jeden bzyk 😂 ale jeśli Was nie przeraża wizja 5 dziecka to wiadomo, jest inaczej. Ja bym nie zaryzykowała, nie jestem gotowa na wpadkę 🙈
Tyle ze wazektomia jeszcze rok czasu moze przepuszczać koleżków i rok po trzeba sie dodatkowo zabezpieczać
No i koszty odwrócenia wazektomi tak jak pisalas spore i nie ma 100% pewnosci ze sie uda. Przy wazektomii invitro jest niemozliwe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2023, 14:06
🔸28 lat
Zulu, mi też się marzy takie odnowienie na plaży tylko my, do 10tej rocznicy to dzieciaki podchowamy i kto wie.
Emdar, nie mamy imienia i mamy z tym problem. Ostatnio mój mąż na SERIO się pytał czy drugiego syna nie mogliśmy nazwać Mikołaj Junior. 🤣
Enigvaa, ja wiedziałam. 😎
Motylku, gratuluję zmiany pracy i podziwiam z tym iściem na żywioł.A nie myślałaś o spirali?
Ounai, dużo zdrówka dla Marty.
Anetka, mam nadzieję, że wyjazd Wam się uda. Wiem jak bardzo taki czas jest potrzebny. Na ile dni jedziecie?KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja wiem, że Durexy mają wariant XL (chyba tylko niektóre rodzaje), pracowało się kiedyś dorywczo w kiosku 😎 Aż mi się przypomniały te pełne zażenowania miny facetów albo spojrzenia skierowane w czubki butów, kiedy kładli mi na ladę paczkę prezerwatyw do skasowania 😅 Oczywiście nie wszyscy tak robili, ale dość często się takie sytuacje zdarzały. Btw., te wersje XL baaardzo słabo schodziły 🧐🤣
My to jesteśmy nudni z mężem, bo tylko zwykłych classiców używamy 🤣 On twierdzi, że mu najbardziej odpowiadają, a mi w sumie wszystko jedno 😅 -
Z tym kupowaniem to ja się dawno już nauczyłam nie czaić, bo w końcu wszyscy uprawiają seks, normalna sprawa 👌 choć ostatnio patrzyłam na allegro to niektóre oferty mają zamówienia liczone w tysiącach 😅
Kiedyś pracowałam dorywczo w Super Pharm jako audytor, czyli sprawdzałam czy na półkach są określone towary. Lista była dłuuuuga więc spędzałam tam z godzinę codziennie. Po prezerwatywy ludzie przychodzili cichaczem, wrzucali do koszyka pod inne towary albo chowali do rąk i szybko do kasy 😅 Kiedyś byłam świadkiem jak przyszedł bardzo elegancki pan 70+, najpierw wyoglądał wszystkie opakowania, powybierał kilka a potem wypytywał ekspedientkę które są najlepsze i czy te prążkowane to faktycznie większa przyjemność dla kobiety bo on ma ważną randkę i chce być przygotowany. Dyskutowali w profesjonalnym tonie z 10min, szacunek dla ekspedientki bo ani powieka jej nie zadrżała 😁Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, Clover, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny, a powiedzcie mi, jak to jest z tabletkami anty a plastrami? 😅 Jaka to różnica? 😅
Ja nigdy nie używałam antykoncepcji hormonalnej i jestem totalnie zielona w temacie 🙈
Kiedyś oglądałam taką dziewczynę na YT i ona np miała implant podskórny, to wyglądało dosłownie jak taka mini rureczka którą miała w przedramieniu i to jej kompletnie nie przeszkadzało w niczym a można to było założyć chyba na 3 albo 5 lat 🤨