Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, wiem właśnie, że wkładka miedziana może mieć taki skutek uboczny, ale chyba zaryzykuję. Ja nie chcę hormonalnej, bo na hormonach siada mi libido, które ostatnio i tak kuluje przez zmęczenie i ciągłe choroby.
Wstawiam Ci na chwilę moje ulubione zdjęcie. Te z urzędu są sztywne jak cholera 😜
🍾🥂
ps zagadka do dmg, czy rozpoznaje lokal 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2023, 23:21
Clover, Lalia, Meggi110818, MoTyLeK🦋, Ewa88 , Enigvaa, Suszarka, Martt95, Zulugula, Ladyo, Annia, Nowastaraczka, Ulaa, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
U nas na razie są gumki, bo jakoś nie po drodze mi do gina po tabsy, a po drugie jakoś nam to nie przeszkadza na razie. Ja też się nie czaję kupować bo czego tu się wstydzić, normalnie na luzie zasuwam przez rosska z paczką 18 sztuk 😅🤣 Nie to, że aż tak dużo zużywamy, ale tych małych opakowań to się nie opłaca kupować w ogóle. Ale chyba mamy z mężem dość dobre statystyki, bo rozmawialiśmy ostatnio ze znajomymi u nas na sylwestrze na te tematy i wyszło, że u nas seks jest dwa razy częściej niż u reszty 😅 I nie wiedziałam, czy mam być z tego powodu dumna, czy zażenowana 🤣 Nie no, żartuję, oczywiście że jestem zadowolona
Suszarko, ja tam w kiosku miałam takiego pana też koło 70, tylko on przychodził po gazetki z filmami 😈 Kiedyś zapytał mnie, co ja sądzę o tych filmach i czy moim zdaniem są bardzo ostre (gazeta się nazywała chyba Peep Show czy jakoś tak)🤣 Był bardzo zawiedziony, że nie byłam w temacie niestety 🤣Lalia, Suszarka, Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Uuu dawno tu nie było takiego temaciku 🌶
Ja to już nie pamiętam jak to jest w gumce, ostatni raz chyba z 7lat temu, ten przemysł upadłby z nami 😄
My jak Motylek, na żywioł przez co teraz właśnie miałam małą zagwostkę czy to nie będzie złoty strzał...ale dziś przyszła @
MoTyLeK🦋, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam wkładkę miedzianą, bo hormonów nie mogę i bardzo sobie chwaliłam. Może miałam ciut bardziej obfite miesiączki, ale bez tragedii serio.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Tak trzeba żyć jak Ci starsi panowie! ❤️
Dziewczyny, a jak to u Was wygląda z seksem? Bo u nas przyznaje statystyki są kiepskie (że 2 razy w miesiącu) aż ostatnio zamówiłam sobie Pingwinka bo wymaga mniej zachoduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2023, 19:06
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja miałam, ale kupowałam powystawowy. Zaczął źle mierzyć. Kupiłam drugi i działa bez zarzutu. A tym pierwszym bawi się Marta.
Jak się czuje Martusia? U Poli dziś lepiej, gorączka w okolicach 38 i zero innych objawów. -
Lalia wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi, jak to jest z tabletkami anty a plastrami? 😅 Jaka to różnica? 😅
Ja nigdy nie używałam antykoncepcji hormonalnej i jestem totalnie zielona w temacie 🙈
Kiedyś oglądałam taką dziewczynę na YT i ona np miała implant podskórny, to wyglądało dosłownie jak taka mini rureczka którą miała w przedramieniu i to jej kompletnie nie przeszkadzało w niczym a można to było założyć chyba na 3 albo 5 lat 🤨 -
Anet.kaa wrote:Tak trzeba żyć jak Ci starsi panowie! ❤️
Dziewczyny, a jak to u Was wygląda z seksem? Bo u nas przyznaje statystyki są kiepskie (że 2 razy w miesiącu) aż ostatnio zamówiłam sobie Pingwinka bo wymaga mniej zachodu -
MoTyLeK🦋 wrote:Ale ze teraz macie COVID???
Ja robiłam nam właśnie po Świętach, ale żaden COVID na szczescie nie wyszedł…
Pochodziła 4 dni do żłobka także sama rozumiesz...
Ten covid póki co to pikuś przy RSV, mam nadzieję że tak już zostanie.
Anniu, lecimy na 4 dni. Taaak, ogromnie tego potrzebuje ale oczywiście muszą już być jakiejś stresy dodatkowe w postaci choroby jakby pierwsze zostawienie dziecka na tak długo nie było wystarczająco stresujące. -
Dobra dziewczyny, to jak już tak o sexie zaczęłyśmy to powiedzcie mi co innego.
Jak Wasze relacje małżeńskie?
U nas niestety dość mocno się pogorszyły, i to nie w pierwszym roku życia Poli bo wtedy ten sławny kryzys nas nie dopadł ale właśnie w drugim. Czasami się martwię, że może i cały czas się kochamy ale chyba lubimy się nieco mniej -
Karolina, piękni jesteście 😍
Anetka, nawet nie pytaj, 9 miesiąc i prawie 15 kg do przodu nie sprzyja amorom 🙈 a co do samego małżeństwa to bardzo, bardzo krucho, był nawet moment, że wisiało na włosku wszystko, teraz pomalutku, pomalutku do przodu, ale co będzie to się okaże.
Ounai, właśnie tyle przeczytałam 😅 że teraz po porodzie dopóki będę karmić to tabletki jednoskładnikowe, a dopiero później albo tabletki dwuskładnikowe albo plastry, trochę mnie stresuje że będę zapominać brać codziennie te tabsy 😵Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2023, 19:22
-
KarolinaMaria wszystkiego najlepszego 😊 Piękna Para 💗
Anetko współczuję chorób 🙁 moja córka miała dłuższą przerwę w żłobku bo cały czas był ktoś w domu ale powoli ją będę puszczać i aż się boję ile dni pochodzi...wszędzie choroby..
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
U nas idzie calkiem niezle, teraz jak juz w miare sie stabilizujemy i wiemy na czym stoimy, moje libido w koncu wrocilo, choc czasami jestem tak zmeczona ze ide spac 🙈
Jesli chodzi o nasza relacje, na pewno mamy malo czasu dla siebie, diagnoza to byl ciezki czas, ale jakos udalo sie to powoli poskładać, choc idealnie nie jest, bo Malwina nest wymagajaca, codzienne obowiazki. Potrzebujemy wakacji i czasu dla siebie…Wik89 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ooo temat gumek 😅 rzeczywiście są rozmiary... nawet pamiętam jak jeszcze nie mieliśmy dzieci. I wtedy nie mąż kupil jakieś durexy myslal ze to classic ale okazały się jakieś dziwnie małe. I za jednym razem zużyliśmy cała paczkę w sumie w bardzo krótkim czasie. I pamiętam jak powiedział że ostatni raz je kupił🙈 Ja tam lubię kupować takie paczki XXL w których są różne rodzaje. Ale maz jakoś specjalniej różnicy w nich nie czuje, ja tez. Nawet w tych co wydłużają stosunek. Niby są jakimś płynem w środku wysmarowane ale z tego co pozniej czytałam to należało by 15 minut mieć gumkę na sobie. Kto zakłada gumkę na tyle przed 😅🙈
Chcialam się wybrać w końcu po tabletki ale obawiam się że moje libido będzie niskie jak za czasów gdy je zażywałam. Teraz nie mogę narzekać co mi się podoba. A druga sprawa... nadal jestem nie zdecydowana co do trójki dzieci. Z jednej strony chce a z drugiej nie chce. Czytając wpis Motylka bardziej mi się teraz nie chce. Co jak co... ale nie wyobrażam sobie cały czas chorować. Zwłaszcza że już wiem ze dzieci nie chorują razem... gdy jest chore jedno to drugie zaczyna być chore gdy pierwsze zaczyna zdrowieć. Jakiś kosmos 🙉Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021