Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga28 wrote:Ja jeszcze polecam next, moja siostra mnóstwo ubrań tam zamawiała i była zadowolona
niedługo wyprzedaże więc może uda się upolować kilka ciuszków taniej 😊 ja teraz co miesiąc odkładam sporo kasy bo wiem, że później jak przyjdzie to wszystko kupić to jednak będzie nie mała suma
Dla mnie cena ubranek nowych z Newbie to przesada.Inga28 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySarita35 wrote:O kurczę
czyli teraz ewidentnie heparyna pomaga. Ciekawa jestem od czego to zalezy skoro mamy te same mutacje a moj lekarz narazie nie zleca. Moze acard mi wystarczy.
Sarita35 lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Spokojnie. 😉 Pewnie wie, co robi. 😊 Ja z początku brałam Acard, ale lekarz kazał odstawić, bo plamiłam. Choć nie sądzę, by to było przyczyną.. poza tym ten Acard brałam na własną rękę, bo "dziewczyny biorą".. a akurat mój lekarz ma na mnie inny plan działania. 😉
Zobaczymy, moj lekarz się niby specjalizuje w mutacjach więc chyba ma na mnie inny planEdyciak lubi tę wiadomość
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Motyl pewnie do dzieciaków poleciała, bo nie miały z kim zostać. Na pewno do nas napisze 😉
SzalonaOna, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Next
Carter's
Okaidi
Gap kids
Zara kids
Mango kids
Kappahl
George
najlepsze według mnie, potem
H&M
Smyk
C&A
Lidl
Sinsay
PepcoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 16:09
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyJestem! Wybaczcie, ale mam wkurwa. Nie pytajcie o której weszłam
istna paranoja...
Ogólnie moje dziecko jest mega ruchliwe. Non stop fikolki, kopy, odpychanie nogami.
Z USG całe i zdrowe ❤️❤️❤️
Płci nie znam, długo trwało badanie i już nie chciałam męczyć doktorka. Sama miałam dość. Ale za 2 tyg mam wizytę u swojej, to pocisnę temat
Ogólnie klocek, ma już 7,5cm!! Jest o tydzień starszy niż z OM aż lekarz się dziwił bo każdy wymiar taki wychodził. Przepływy ok, narządy ok, łożysko na przedniej ścianie ❤️
Wyniki do odbioru z krwi za 10 dni.
Przepraszam, że dopiero teraz ale leciałam po dzieciaki, bo jeszcze musiałam do ojca ich zawieźć i po prostu latam jak ze sraczka. Aż mam dość dnia.
P. S. Wygląda mi na chłopaka i też zdawało mi się że parę razy między nogami coś tam widziałam 😂
Iryska, casteam, Zulugula, Evelle28, kar_oliv, kic83, Annia, Sylwucha, Gagatka, Stokrotka027, Fragaria, Ewa88 , Edyciak, Lalia, doomi03, Ounai, dmg111, Inaa89, kkasia, Wik89, Ewe lubią tę wiadomość
-
Motylku
najwazniejsze ze zdrowe, a płeć poznasz prędzej czy późniejSzalonaOna, Stokrotka027, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Anetka
przyjęłam zaproszenieAnet.kaa lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
najwazniejsze ze zdrowe, a płeć poznasz prędzej czy później
Ale Lekarz gbur. Nic nie mówił jak badal, dopiero na koniec. A Ty człowieku się domyśl czy jest ok czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 16:23
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już też po wizycie 😊 Serduszko bije, wszystkie narządy są tam gdzie powinny być, wyniki z krwi za tydzień ale gin będzie tylko dzwonić jak będzie coś nie tak... A jak wszystko ok to do odebrania na kolejnej wizycie 😉 płci też niestety nie poznałam ale jeszcze mogę poczekać😍
Stokrotka027, SzalonaOna, Edyciak, Zulugula, kar_oliv, Lalia, doomi03, Annia, Ounai, kic83, dmg111, kkasia, Wik89, Ewe, Fragaria lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
SzalonaOna wrote:Dokładnie. Ulga jest ❤️
Ale Lekarz gbur. Nic nie mówił jak badal, dopiero na koniec. A Ty człowieku się domyśl czy jest ok czy nie
Motylku u mnie też nie był rozmowny 😐 tylko cały czas że wszystko ok, wyniki super, nic nie widzi niepokojącego itpSzalonaOna lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Dziewczyny ja już też po wizycie 😊 Serduszko bije, wszystkie narządy są tam gdzie powinny być, wyniki z krwi za tydzień ale gin będzie tylko dzwonić jak będzie coś nie tak... A jak wszystko ok to do odebrania na kolejnej wizycie 😉 płci też niestety nie poznałam ale jeszcze mogę poczekać😍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Ja też już po wizycie. Póki co mam zachować umiarkowany optymizm. Krwiak jest i jeszcze trochę minie zanim się oczyści... także nie w głowie mi wyprawka 😔🙄