Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Ja powolutku kupuję, tak dla radości serca bo kupno tych małych ubranek jest przesłodkieeee.❤❤❤❤❤
Z tym się zgodzę😊 ja to nigdy nie umiałam się powstrzymać a że mam już 2 siostrzenice i 2 siostrzeńców to zawsze szalałam i kupowałam im mnóstwo rzeczy. Ale na razie i tak nie znam płci więc się powstrzymuje. Jestem ciekawa czy tego 19 czerwca już będzie widać dobrze płeć 😊Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha, ja też czuję, że tam mały mężczyzna sobie mieszka 😁😁😁
Ubranka mam mega unisex : w sumie same beże, brązy, szarości, biel, ewentualnie jakaś mięta czy blada zieleń, trochę żółtego 🤔 ale też jedne niebieskie body i to być może jakiś znak 😂
Maggi, Inga wiem, że w internecie jest wszystko, bo ja 95% tych ubranek kupiłam właśnie online 😉
Ale ja jestem rekinem okazji i nie lubię przepłacać i mnóstwo rzeczy kupiłam w mega promocji, np. 3 nowe pajace za 50 zł, 2 pajace z hm za 34 zł, dzięki temu wychodziło mi za sztukę ok. 17 zł, a normalnie pajac kosztuje ok 29-39 zł 😉
Druga sprawa, chce rozłożyć wydatki w czasie, myślę że za te rzeczy które mam w domu zapłaciłam już kilka dobrych stów, a to tak naprawdę dopiero ubranka na jakieś 3 miesiące, a tu jeszcze wózek, łóżeczko, dostawka, fotelik, wszystko do pielęgnacji dziecka i się uzbiera 🙈🤣 -
nick nieaktualnyNo to ja jestem lepsza 🤣
Ja mam juz:
5x body krótki rekaw
15x body długi rekaw
9x pajac
1x bluza
2x sukieneczka
19x spodnie/legginsy
16x bluzeczka
I to tylko rozmiar 56 a mam jeszcze rozmiar 50,62 i trochę 68Zulugula, Lalia, Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja się dziś odgruzowuje, peelingi, depilacja, maseczki, wąs razem ze skórą wyrwany 🤣,henna zrobiona, teraz robię hybrydy. Tak pięknie paznokcie mi urosły, że aż szkoda było to zmarnować.
Fryzjer na 19.06 umówiony, będzie rozjaśniać włosy po długiej przerwie. Sukienka kupiona, nowe buty kupione na latko - Będę sexi mamuśką, tylko coś brzuch nie rośnie:DLalia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ooo gdzie kupiłaś taki t-shirt?
Ja już swojemu zamówiłam, rozmiar 62 co by ponosiło chwilę
A juz dawno temu w House. Tam zawsze co jakiś czas są serie odzieży z HP. Kiedyś też pamiętam w Sinsayu coś było (chyba właśnie stamtąd mam bluzę "Quidditch Team" 😛).Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarita35 wrote:Edyciak jaką masz mutację? Ja mam pai w heterozygocie i obie mthfr i biorę tylko acard. Zastanawiam się czy to wskazanie do heparyny🤔
Jestem po poronieniu i ciąży biochemicznej, stąd chyba wskazanie do heparyny.
Bo genetyk nie widzi wskazań do heparyny. -
Lalia, Edyciak, Stokrotka027, Ounai, Annia, doomi03, Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2021, 20:29
Lalia, Stokrotka027, Annia, casteam, kar_oliv, Edyciak, doomi03, kic83, Zulugula, SzalonaOna, Ounai, dmg111, Inaa89, Wik89, Ewe, patrycja92 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja też kupuje te małe unisex, bo mam nadzieję że nasz Bąbelek (mąż tak mówi) będzie miał rodzeństwo, to akurat sobie zostawię 😁
Anetka, całkowicie się zgadzam, że te malutkie ubranka są niesamowite i rozkoszne 😍😍😍
Ja np. poszalałam z body, a okazało się że mam tylko 3 pajace 56 🤣 więc lubię co jakiś czas robić inwentaryzację i sprawdzać co mi brakuje a czym się nie muszę martwić 😁
A i powiem Wam, że jak do tej pory mam ubranka z F&F, Lidla, H&M, Primark, George, Smyk i Sinsay i moim zdaniem
-Sinsay ma kiepskie pajace (porównując do innych) ale body kopertowe są super, jakościowo spokojnie dorównują do H&M czy Lidla
-Smyk ma beznadziejne spodnie, mega ciasna guma w pasie, mimo że szeroka, ale pajace i body ok
-H&M na pewno ma zawyżoną rozmiarowke, ale jakoś fajna
-Lidl ma mały wybór, ale moim zdaniem jakościowo bije wszystkich na głowę: gruba, ale mięciutka bawełna i można jako jedyne prac aż w 60 stopniach 👌Annia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Ja mam pai w heterozygocie i jedną z MTHFR też w heterozygocie.
Jestem po poronieniu i ciąży biochemicznej, stąd chyba wskazanie do heparyny.
Bo genetyk nie widzi wskazań do heparyny.
a moge spytac w ktorym tygodniu poronilas?Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
A ja nie mam nic 😏 Jedne śpiochy, które miałam dac synkowi męża szwagierki ale nie doszło do wizyty więc bd miał mój bobas.. Wózek, łóżeczko po starszej siotrze, cicuhy odkłada koleżanka nie poszaleje w tej ciąży zbytnio 😔 Ale zapewne jak już gdzieś wyjdę to.sie skuszę na jakiś słodki ciuszek.
Motylek... ?Lalia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Anet.kaa wrote:Ja się dziś odgruzowuje, peelingi, depilacja, maseczki, wąs razem ze skórą wyrwany 🤣,henna zrobiona, teraz robię hybrydy. Tak pięknie paznokcie mi urosły, że aż szkoda było to zmarnować.
Fryzjer na 19.06 umówiony, będzie rozjaśniać włosy po długiej przerwie. Sukienka kupiona, nowe buty kupione na latko - Będę sexi mamuśką, tylko coś brzuch nie rośnie:D
Poczekaj jeszcze ze dwa trzy tygodnie i zobaczysz jak Ci brzuszek wystrzeliwięc nie bój się bo będzie i to... U mnie wystrzelił tak nagle 😂
Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Iryska wrzuć jakieś zdjęcie syneczka!
Lalia ja też wyczuwam chłopaka u Ciebie. 😎
Co do ubranek, ja najbardziej jakościowo jestem zadowolona z George.
W Sinsay ostrzegam przed niewygodna gruba gumą w spodniach.
Motylku jak tam?Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze polecam next, moja siostra mnóstwo ubrań tam zamawiała i była zadowolona
niedługo wyprzedaże więc może uda się upolować kilka ciuszków taniej 😊 ja teraz co miesiąc odkładam sporo kasy bo wiem, że później jak przyjdzie to wszystko kupić to jednak będzie nie mała suma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 15:39
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ogólnie jestem wierna HM ale ubranka mam używane z różnych firm. Np mam body z newbie, kupowane po 1euro a laski na grupach używane sprzedają po 50zl 🤷♀️🙉
Teraz chce kupić coś na 50 bo mam kilka sztuk ale straszny problem z tym mam. Bo mało kto ma na taki rozmiar a ja wolę być przygotowanaLalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:W 9.
O kurczęczyli teraz ewidentnie heparyna pomaga. Ciekawa jestem od czego to zalezy skoro mamy te same mutacje a moj lekarz narazie nie zleca. Moze acard mi wystarczy.
Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnetka, a czujesz już takie napięcie skóry na brzuchu? Albo jak leżąc na boku, brzuch opada siłą grawitacji? Jeśli tak, to myślę, że maks do dwóch tygodni wywali ci brzuch. 😊
Ja u siebie już to zauważam i jak się najem lub wieczorem to brzuszek już się zarysowuje, więc to pewnie kwestia kilkunastu dni, kiedy to nastąpi.Lalia lubi tę wiadomość