Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Już 13.30 A wieści od Motylka dalej nie ma ale cos ucichla więc może może już się doczekała, ja bym się wściekła ale powiem wa że moje usg trwało dziś godzinę!! I też zrobił się tłum przed gabinetem..
Dziewczyny super że u was też jest dobrze I dzieci mają się dobrze to najważniejsze !!
Tak fala chłopców, u moich znajomcyh też przewaga płci męskiej w tym roku. Taki męski rok! Mama moja się poplakala jak jej powiedziałam że synek, nie spodziewałam się takiej reakcji 🥰 Rodzina obstawiala dziewuche kolejna ze względu na to że unas w rodzinie same baby 😅😅 A tu taka niespodzianka, mąż też wniebowziety 🙏💙😅
Fotki, maluszek machal mamusi czy jak to lekarz ujął pokazuje kciuk do góry mówiąc że jest dobrze 💗👍Termin na 12.12.2020
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 13:32
Edyciak, Lalia, Annia, Zulugula, Mowe, Fragaria, Inaa89, kar_oliv, Ounai, kkasia, doomi03, SzalonaOna, dmg111, Wik89, Ewe lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka, śliczny dzidziuś 😍
Dziewczyny, przeczytałam że mdłości może łagodzić świeży ananas, ale pamiętam jeszcze z czasów staraniowych, że duże ilości mogą wywoływać delikatne skurcze macicy. Więc zjadłam jeden plasterek tylko i myślę, że to chyba nie powinno zaszkodzić, co myślicie?? 😉 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Stokrotka, śliczny dzidziuś 😍
Dziewczyny, przeczytałam że mdłości może łagodzić świeży ananas, ale pamiętam jeszcze z czasów staraniowych, że duże ilości mogą wywoływać delikatne skurcze macicy. Więc zjadłam jeden plasterek tylko i myślę, że to chyba nie powinno zaszkodzić, co myślicie?? 😉
Migdały na ciebie nie działają? Albo banany? A napar z imbiru?
Generalnie to współczuję ci mdłości. U mnie były właściwie tylko ze dwa tygodnie. Co prawda, wymiotuję 1-2 razy dziennie, ale o wiele bardziej wolę wymiotować niż mieć mdłości... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże w końcu Motylek już weszła, bo się nie odzywa... A potem pewnie biegiem do dzieci. 😉
Jest to dla mnie trochę nie do pomyślenia, żeby w czasie pandemii, gdzie ludzie nie powinni się gromadzić, były takie obsuwy w przychodni czy w gabinecie...SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Nie, na pewno nie. Jakbyś zjadała codziennie całego ananasa, to może mogłoby zaszkodzić.. ale jak od czasu do czasu zjesz plaster, to na pewno nic złego się nie stanie. 😉
Migdały na ciebie nie działają? Albo banany? A napar z imbiru?
Generalnie to współczuję ci mdłości. U mnie były właściwie tylko ze dwa tygodnie. Co prawda, wymiotuję 1-2 razy dziennie, ale o wiele bardziej wolę wymiotować niż mieć mdłości...
Edyta, jakoś między 6 a 8 tygodniem pomagało jedzenie co 2 h, migdały i cukierki z imbirem, od 8 tygodnia na mdłości nie pomaga prawie nic, jedynie jedzenie często a mało i to najlepiej mięsa 🤦♀️ od 8 tygodnia też mam wymioty, ale ja nawet jak zwymiotuje, to odczuwam ulgę max na pół godziny, godzinę a potem mdłości wracają 🤷♀️
Najgorzej mam z piciem, bo ostatnio wymiotowalam po wodzie, takiej z butelki i po soku, po herbatach owocowych a zwłaszcza czarnej też mi niedobrze.. Jedyne co to takie gęste soki a'la kubuś, np Vitaminka marchewkowa w miarę mi się przyjmuje.Edyciak lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dla fanek Harrego Pottera, patrzcie na to
https://www.smyk.com/p/cool-club-komplet-niemowlecy-pajac-czapka-harry-potter-iCLNB1906786
😍 Moje dziecko musi to mieć xD... Heh a akurat dziś mam na sobie t-shirt " Don't let the MUGGLES get you down"... tak w temacie😝
Zulugula, Anet.kaa, Lalia, Stokrotka027, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:😍 Moje dziecko musi to mieć xD... Heh a akurat dziś mam na sobie t-shirt " Don't let the MUGGLES get you down"... tak w temacie
😝
Ja już swojemu zamówiłam, rozmiar 62 co by ponosiło chwilęLalia lubi tę wiadomość
-
Mam dziewczyny moje wyniki tarczycy, o ile tsh super bo 1,129 o tyle ft4 0,99 przy normie 0,7-1,48, czyli trochę nisko. Napisałam do dr, zobaczymy co odpisze.
Ja dzisiaj zrobiłam porządek w ubrankach dla bobo i dobrze, że to ogarnęłam, bo muszę przystopować 🙈🙈🙈
Mam np. 13 szt body długi rękaw w rozmiarze 56 😂😂😂 i 10 pajaców w rozmiarze 62 🤣🤣🤣
Koniec zakupów, teraz czekam na płeć! 😁Zulugula, Edyciak, doomi03, Ounai, Stokrotka027, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Mam dziewczyny moje wyniki tarczycy, o ile tsh super bo 1,129 o tyle ft4 0,99 przy normie 0,7-1,48, czyli trochę nisko. Napisałam do dr, zobaczymy co odpisze.
Ja dzisiaj zrobiłam porządek w ubrankach dla bobo i dobrze, że to ogarnęłam, bo muszę przystopować 🙈🙈🙈
Mam np. 13 szt body długi rękaw w rozmiarze 56 😂😂😂 i 10 pajaców w rozmiarze 62 🤣🤣🤣
Koniec zakupów, teraz czekam na płeć! 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Mam dziewczyny moje wyniki tarczycy, o ile tsh super bo 1,129 o tyle ft4 0,99 przy normie 0,7-1,48, czyli trochę nisko. Napisałam do dr, zobaczymy co odpisze.
Koniec zakupów, teraz czekam na płeć! 😁
Ja nawet się nie rozglądałam jeszcze za niczym, poczekam do połowy ciąży, wszystko jest w necie, siądę i jednego dnia zamówię wszystko 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Taki był plan od początku. Ja mam mutacje w heterozygocie, więc takie jest postępowanie z reguły w tym przypadku.
Edyciak jaką masz mutację? Ja mam pai w heterozygocie i obie mthfr i biorę tylko acard. Zastanawiam się czy to wskazanie do heparyny🤔Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Lalia wrote:Mam dziewczyny moje wyniki tarczycy, o ile tsh super bo 1,129 o tyle ft4 0,99 przy normie 0,7-1,48, czyli trochę nisko. Napisałam do dr, zobaczymy co odpisze.
Koniec zakupów, teraz czekam na płeć! 😁sporo już tego macie.
Ja wczoraj kupiłam taką śliczna sukieneczkę 56 w HM za 20 zł 🤣 A później wrzuciłam zdjęcie USG na grupę gdzie rozpoznają płeć A tam dwie odpowiedzi, że to chłopno ale jakby co to chociaż tyle moje z zakupów dla dziewczynki:D
Lalia lubi tę wiadomość