Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Tzn po obciążeniu glukozą pierwszy raz. Ale często mam tak, że po obfitym posiłku muszę mieć drzemkę i tak zaczęłam analizować teraz czy to ma jakiś związek, bo wiem, że to też może być fizjologiczne, zdrowy człowiek też ma ochotę pospać po obiedzie, bo wtedy organizm trawi
-
SzalonaOna wrote:Będziesz miała dzisiaj wyniki?
Taką mam nadzieję! 🙏
Potrzebuję ich na jutro, bo mam wizytę online i w razie czego lekarz musi mieć podkładkę żeby leki wypisaćSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:I tak.. genetyczne mam za dwa tygodnie, lekarz mówi, że to tak na styk. Że lepiej by było za tydzień.. 🤔🤔 ale dlaczego? Jest za duży?
Edyciak, pytałam wyżej, a może nie zauważyłaś 😘
Ja na usg 10+4 miałam bobo 4,2 i wiek ciąży wychodził 10+6. Na usg genetyczne zapisałam się na 12+2,ale jak dzidziuś nadal będzie większy to wyjdzie 12+4.
A jak u Ciebie wyszedł wiek ciąży dzisiaj z usg a jak z terminu miesiączki?? Jak Ci też to wyjdzie na prenatalnych?? -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, czy macie do polecenia jakieś strony/ kanały na Youtube na podstawie których zrobię sobie listę wyprawkową?
Chodzi o takie rozsądne podejście.
Anetka
Ja Ci mogę podesłać taką listęCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai
dla mnie drugi lepszy, bardziej mi się podoba.
Edyciak,
najlepiej na 12t2d, gratuluję dobrych wieści na wizycie.
Stokrotka
gratulacje parki!
Motylku
jak u Ciebie??Edyciak, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLalia wrote:Edyciak, pytałam wyżej, a może nie zauważyłaś 😘
Ja na usg 10+4 miałam bobo 4,2 i wiek ciąży wychodził 10+6. Na usg genetyczne zapisałam się na 12+2,ale jak dzidziuś nadal będzie większy to wyjdzie 12+4.
A jak u Ciebie wyszedł wiek ciąży dzisiaj z usg a jak z terminu miesiączki?? Jak Ci też to wyjdzie na prenatalnych?? -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Nadal czekam. 2 panie przede mną. Jakaś paranoja to jest 🤦♀️
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Edyciak, nasze bobo na tym samym etapie ciazy są niemal identyczne 😁 Twój na 10+3 ma 4,1 a mój na 10+4 miał 4,2 😁 a nie wyszedł Ci też przypadkiem ciut starszy dzidziuś?? Bo mi właśnie na tym 10+4 wyszedł 10+6 😉
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:10.30..
Ja raz czekałam 4 godziny i już nie wróciłam do tej Pani dr.
Cierpliwości życzę 😘