Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Weź mi nie mow 😂 ogólnie nie sądzę by było jakieś mega wysokie ryzyko, ale jednak jak się ma komplet wyników, to człowiek spokojniejszy
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Stokrotka jak tam?
Edyciak też pewnie już weszła
Ja już od 9.20 siedzę w gabinecie super lekarz tłumaczy pokazuje paluszki rączki nóżki, super sprzęt i doświadczenie. Sprawdził malucha z każdej strony i każdy milimetr jego 7 cm ciała ,wyszłam po prawie godzinie tyle poświęcił na usg miałam przez brzuch i dopochwowe,kolejka przed gabinetem mega.😬 Lecz radości nie zbyt wiele maluszek.ma pusty pęcherz i muszę czekać 30min ,ponownie mnie zbada ma nadzieję że będzie pełny i bd mogła iść do domu bez pobrania krwi bo usg będzie perfekcyjne,jednak jeżeli bd pusty pecherz zaleca mi pobrać krew dla pewności. Czekam i się modlę by było ok 🙏🙏🙏🙏
Co do płci to jest Synn!!!!!!! 💙💙💙 Siuraka wywalił lekarz mówi, że 90 % i ze on wsumie pewny ale oczywiście potwierdzić trzeba na 100 %na połówkowym,ale watpi by się coś zmieniło. Zdjęcia wstawię jak już będę w domu.
A jak Twoja wizyta czekasz nadal?Zulugula, SzalonaOna, kar_oliv, KarolinaMaria, Ounai, kic83, Annia, Lalia, Edyciak, dmg111, Fragaria, Julik, Wik89, patrycja92 lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Ja już od 9.20 siedzę w gabinecie super lekarz tłumaczy pokazuje paluszki rączki nóżki, super sprzęt i doświadczenie. Sprawdził malucha z każdej strony i każdy milimetr jego 7 cm ciała ,wyszłam po prawie godzinie tyle poświęcił na usg miałam przez brzuch i dopochwowe,kolejka przed gabinetem mega.😬 Lecz radości nie zbyt wiele maluszek.ma pusty pęcherz i muszę czekać 30min ,ponownie mnie zbada ma nadzieję że będzie pełny i bd mogła iść do domu bez pobrania krwi bo usg będzie perfekcyjne,jednak jeżeli bd pusty pecherz zaleca mi pobrać krew dla pewności. Czekam i się modlę by było ok 🙏🙏🙏🙏
Co do płci to jest Synn!!!!!!! 💙💙💙 Siuraka wywalił lekarz mówi, że 90 % i ze on wsumie pewny ale oczywiście potwierdzić trzeba na 100 %na połówkowym,ale watpi by się coś zmieniło. Zdjęcia wstawię jak już będę w domu.
A jak Twoja wizyta czekasz nadal? -
Stokrotka027 wrote:Ja już od 9.20 siedzę w gabinecie super lekarz tłumaczy pokazuje paluszki rączki nóżki, super sprzęt i doświadczenie. Sprawdził malucha z każdej strony i każdy milimetr jego 7 cm ciała ,wyszłam po prawie godzinie tyle poświęcił na usg miałam przez brzuch i dopochwowe,kolejka przed gabinetem mega.😬 Lecz radości nie zbyt wiele maluszek.ma pusty pęcherz i muszę czekać 30min ,ponownie mnie zbada ma nadzieję że będzie pełny i bd mogła iść do domu bez pobrania krwi bo usg będzie perfekcyjne,jednak jeżeli bd pusty pecherz zaleca mi pobrać krew dla pewności. Czekam i się modlę by było ok 🙏🙏🙏🙏
A jak Twoja wizyta czekasz nadal?
Aaa Stokrotka jest chłopiec jak Ci się marzyło i parka w domu 😊 spokojnie, na pewno pecherz się wypełni:)💙 11.2020
💗 11.2023 -
No marzyło mi się ,bo wiem jak mój mąż tego pragnął pewnie ze względu na niego tak bardzo chciałam, ale wsumie fajnie mniec i dziewczynkę i chłopca coś nowego i innego można tak powiedziec. Już każdy wydzawania pyta i co tam masz , a ja twardo że nie wiem. Powiem na spokojnie wszystkim później. Muszę widzieć ich reakcje na wideo 😅Pewnie nie będą wierzyli 😅
Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motylku w drugiej godzinie oczekiwania na pobranie miałam taki zjazd mocy, że szok. Zasnęłam w samochodzie (dobrze, że budzik ustawilam, bo bym zaspała na drugie pobranie).
Powiedz, czy tak ma być? Czy się martwić raczej?
Edyciak dawaj znać ❤️ -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Motylku w drugiej godzinie oczekiwania na pobranie miałam taki zjazd mocy, że szok. Zasnęłam w samochodzie (dobrze, że budzik ustawilam, bo bym zaspała na drugie pobranie).
Powiedz, czy tak ma być? Czy się martwić raczej?
Edyciak dawaj znać ❤️ -
nick nieaktualnyWidzisz Ulaa, ja sama nie ogarniam. Na cukier prosty (glukoze) reaguje ostra hipoglikemia. Jedząc normalne posiłki mam cukier za wysoki. Sama nie wiem i co u mnie chodzi. Pod koniec czerwca mam wizytę u diabetolog i zobaczymy co ona na to powie...
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Ja miałam taki zjazd, że mało brakowało a bym zasnęła. A ja mam problem zwykle żeby zasnąć w dzień.
Położna kazała mi się już zapisać na KTG pod koniec miesiąca. Brzmi poważnie...Anet.kaa lubi tę wiadomość