X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kic, mam i synka i córeczkę. Uwierz mi na słowo, synek to synek mamuni. A córeczka niestety kocha tatusia 😂 tak jest u mnie od początku 😂

Lalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka jak tam?
    Edyciak też pewnie już weszła :)

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 15:19

SzalonaOna lubi tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Może będą wcześniej, ja mialam 6dni z weekendem. Ale to najdłuższe 6dni było ever
    Weź mi nie mow 😂 ogólnie nie sądzę by było jakieś mega wysokie ryzyko, ale jednak jak się ma komplet wyników, to człowiek spokojniejszy :)

• Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Weź mi nie mow 😂 ogólnie nie sądzę by było jakieś mega wysokie ryzyko, ale jednak jak się ma komplet wyników, to człowiek spokojniejszy :)
    U mnie były na drugi dzień a mialy byc za tydzien, także może u Ciebie też tak będzie:)

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    U mnie były na drugi dzień a mialy byc za tydzien, także może u Ciebie też tak będzie:)
    Ale ja mam do odbioru osobiście, więc chyba muszę po tych 10 dniach przyjść. No nic, dopytam później. Bo najpierw usg, potem pobranie.

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Ale ja mam do odbioru osobiście, więc chyba muszę po tych 10 dniach przyjść. No nic, dopytam później. Bo najpierw usg, potem pobranie.

Pewnie będą dzwonic, że już są wyniki

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Stokrotka027 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Stokrotka jak tam?
    Edyciak też pewnie już weszła :)

Ja już od 9.20 siedzę w gabinecie super lekarz tłumaczy pokazuje paluszki rączki nóżki, super sprzęt i doświadczenie. Sprawdził malucha z każdej strony i każdy milimetr jego 7 cm ciała ,wyszłam po prawie godzinie tyle poświęcił na usg miałam przez brzuch i dopochwowe,kolejka przed gabinetem mega.😬 Lecz radości nie zbyt wiele maluszek.ma pusty pęcherz i muszę czekać 30min ,ponownie mnie zbada ma nadzieję że będzie pełny i bd mogła iść do domu bez pobrania krwi bo usg będzie perfekcyjne,jednak jeżeli bd pusty pecherz zaleca mi pobrać krew dla pewności. Czekam i się modlę by było ok 🙏🙏🙏🙏
    Co do płci to jest Synn!!!!!!! 💙💙💙 Siuraka wywalił lekarz mówi, że 90 % i ze on wsumie pewny ale oczywiście potwierdzić trzeba na 100 %na połówkowym,ale watpi by się coś zmieniło. Zdjęcia wstawię jak już będę w domu.

A jak Twoja wizyta czekasz nadal?

Zulugula, SzalonaOna, kar_oliv, KarolinaMaria, Ounai, kic83, Annia, Lalia, Edyciak, dmg111, Fragaria, Julik, Wik89, patrycja92 lubią tę wiadomość

klz9cwa1dxf4t0ig.png

23.12.2018 ❤❤ K.

qb3c4z17l44uqb7t.png

05.12.2020 💙💙 N.

01.04 ⏸ 10dpo
    14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
    17.04 - Serduszko ❤ 6+1
    09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
    06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
    09.10 - 30+5 / 1600 g 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jest takie opóźnienie, że dopiero będzie chodziła Pani na 8.30 bo lekarz zamiast na 8, to przyjechał na 10 :/ ja pieprze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka027 wrote:
    Ja już od 9.20 siedzę w gabinecie super lekarz tłumaczy pokazuje paluszki rączki nóżki, super sprzęt i doświadczenie. Sprawdził malucha z każdej strony i każdy milimetr jego 7 cm ciała ,wyszłam po prawie godzinie tyle poświęcił na usg miałam przez brzuch i dopochwowe,kolejka przed gabinetem mega.😬 Lecz radości nie zbyt wiele maluszek.ma pusty pęcherz i muszę czekać 30min ,ponownie mnie zbada ma nadzieję że będzie pełny i bd mogła iść do domu bez pobrania krwi bo usg będzie perfekcyjne,jednak jeżeli bd pusty pecherz zaleca mi pobrać krew dla pewności. Czekam i się modlę by było ok 🙏🙏🙏🙏
    Co do płci to jest Synn!!!!!!! 💙💙💙 Siuraka wywalił lekarz mówi, że 90 % i ze on wsumie pewny ale oczywiście potwierdzić trzeba na 100 %na połówkowym,ale watpi by się coś zmieniło. Zdjęcia wstawię jak już będę w domu.

No to gratuluję wstępnie synka 💙 i czekamy aż pęcherz mu się napełni :)

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka027 wrote:

Aaa Stokrotka jest chłopiec jak Ci się marzyło i parka w domu 😊 spokojnie, na pewno pecherz się wypełni:)

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Stokrotka027 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No marzyło mi się ,bo wiem jak mój mąż tego pragnął pewnie ze względu na niego tak bardzo chciałam, ale wsumie fajnie mniec i dziewczynkę i chłopca coś nowego i innego można tak powiedziec. Już każdy wydzawania pyta i co tam masz , a ja twardo że nie wiem. Powiem na spokojnie wszystkim później. Muszę widzieć ich reakcje na wideo 😅Pewnie nie będą wierzyli 😅

Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość

klz9cwa1dxf4t0ig.png

23.12.2018 ❤❤ K.

qb3c4z17l44uqb7t.png

05.12.2020 💙💙 N.

01.04 ⏸ 10dpo
    14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
    17.04 - Serduszko ❤ 6+1
    09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
    06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
    09.10 - 30+5 / 1600 g 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka a kiedy teraz kolejna wizyta?

P. S. Jesteś przykładem, że mimo sporych plamien ciąża jest zdrowa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak jak u Ciebie??

• Ulaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku w drugiej godzinie oczekiwania na pobranie miałam taki zjazd mocy, że szok. Zasnęłam w samochodzie (dobrze, że budzik ustawilam, bo bym zaspała na drugie pobranie).
    Powiedz, czy tak ma być? Czy się martwić raczej?

Edyciak dawaj znać ❤️

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa wrote:
    Motylku w drugiej godzinie oczekiwania na pobranie miałam taki zjazd mocy, że szok. Zasnęłam w samochodzie (dobrze, że budzik ustawilam, bo bym zaspała na drugie pobranie).
    Powiedz, czy tak ma być? Czy się martwić raczej?

Edyciak dawaj znać ❤️
    Ja tak mam. Ale to orzez hipoglikemie. Pierwszy raz Ci się zdarzyło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Ulaa, ja sama nie ogarniam. Na cukier prosty (glukoze) reaguje ostra hipoglikemia. Jedząc normalne posiłki mam cukier za wysoki. Sama nie wiem i co u mnie chodzi. Pod koniec czerwca mam wizytę u diabetolog i zobaczymy co ona na to powie... :/

• Ounai Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam taki zjazd, że mało brakowało a bym zasnęła. A ja mam problem zwykle żeby zasnąć w dzień.

Położna kazała mi się już zapisać na KTG pod koniec miesiąca. Brzmi poważnie...

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Ja miałam taki zjazd, że mało brakowało a bym zasnęła. A ja mam problem zwykle żeby zasnąć w dzień.

Położna kazała mi się już zapisać na KTG pod koniec miesiąca. Brzmi poważnie...
    Juhuuuu Ounai, liczę na poród online hahah :)

Anet.kaa lubi tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Juhuuuu Ounai, liczę na poród online hahah :)
    Aż tak to nie licz 😂 ale może coś tam się odezwę, jak już dostanę znieczulenie haha

SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość

age.png

age.png
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ