Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wszystko super. 😊 Dzidziuś ma 4,1 cm. Krwawienia dzisiaj nie było, szyjka ładna. Mam już kartę ciąży. Także wszystko dobrze. 😉 Potem wstawię fotkę
SzalonaOna, Maggi110818, Iryska, KarolinaMaria, Ounai, Inga28, Anet.kaa, Annia, Lalia, kar_oliv, dmg111, Stokrotka027, kic83, Zulugula, Fragaria, Inaa89, doomi03, kkasia, Wik89, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:U mnie wszystko super. 😊 Dzidziuś ma 4,1 cm. Krwawienia dzisiaj nie było, szyjka ładna. Mam już kartę ciąży. Także wszystko dobrze. 😉 Potem wstawię fotkę
czekamy na foty!
P. S. Kiedy następna wizytacja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 11:35
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:U mnie wszystko super. 😊 Dzidziuś ma 4,1 cm. Krwawienia dzisiaj nie było, szyjka ładna. Mam już kartę ciąży. Także wszystko dobrze. 😉 Potem wstawię fotkę
mam nadzieję, że już powoli odsapniesz, krwawienia ustąpią, ciąża jest coraz starsza i już wszystko musi być dobrze:).
Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Miałam w grudniu dodatkowo na Święta i w kwietniu dostałam 13 pensje. Tylko dostawałam to jednym przelewem z wypłatą
Wg mnie to nie ma znaczenia czy dostałaś to jednym czy dwoma przelewami. Liczy się czy od tych dodatkowych pieniędzy potrącone były składki na ZUS. Jesli tak, wchodzą one do naliczenia podstawy zasiłku chorobowego.SzalonaOna lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Stokrotka, gratuluję zdrowego synka! 😍
Ounai, ja bym brała ten z liśćmi, ale ja mam bzika na punkcie tego motywu i połowę dodatków w domu w dżunglę 😂💚
Edyciak, nasze bobo na tym samym etapie ciazy są niemal identyczne 😁 Twój na 10+3 ma 4,1 a mój na 10+4 miał 4,2 😁 a nie wyszedł Ci też przypadkiem ciut starszy dzidziuś?? Bo mi właśnie na tym 10+4 wyszedł 10+6 😉SzalonaOna, Edyciak lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja tak mam. Ale to orzez hipoglikemie. Pierwszy raz Ci się zdarzyło?
Tzn po obciążeniu glukozą pierwszy raz. Ale często mam tak, że po obfitym posiłku muszę mieć drzemkę i tak zaczęłam analizować teraz czy to ma jakiś związek, bo wiem, że to też może być fizjologiczne, zdrowy człowiek też ma ochotę pospać po obiedzie, bo wtedy organizm trawi