Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:Jak byśmy wyszły z tymi furami, to byłaby gratka 😎
Mój mąż oszalał. Musi sobie codziennie wózkiem pojeździć po domu. Ciekawe czy będzie taki chętny jak małe się urodzą 😉
Hehe, mój też wariacji dostał takiej małej jak wózek się w domu pojawił, ze wczoraj z rana zadowolony udawał ze buja już w wózku dzidzie xD i ta duma i radocha na jego twarzy... BezcenneLalia, Zulugula, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Motylku.
dzidziuś na pewno jest zdrowy, nic się nie stresuj.
Masz już wyniki pappy, czy dziś robisz razem z USG genetycznym?
Kogo przeczuwasz w brzuszku?
Ja przeczuwam u Moti syna xDSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Paniom 😁
Moje mdłości i wymiotki jakoś nie chcą się ze mną rozstać 🤦♀️ mam nadzieję, że nie będzie jak u Mowe, do dnia porodu 😱🤣
Sylwucha, wózek świetny!! 👌 Bardzo, bardzo zgrabnie wygląda, idealnie dla małych panienek 😍😍😍
Trzymam kciuki za dobre wieści z Waszych wizyt i zdjęcia bobasków 💚💚💚 może się dowiemy, kto mieszka w Waszych brzuszkach 🤩🤩🤩
Ja rano też byłam na badaniach, tsh i fT4, ale nie czekałam w kolejce tylko powiedziałam, że jestem w ciąży i źle się czuję i czy mnie przepuszcza, stękali, ale puścili 😂😂😂 nawet była dziewczyna z dużym brzuchem już i mnie puściła, bo ona się świetnie czuje! Ciężarna to jednak ciężarną najlepiej zrozumie 😁😁😁doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku.
dzidziuś na pewno jest zdrowy, nic się nie stresuj.
Masz już wyniki pappy, czy dziś robisz razem z USG genetycznym?
Kogo przeczuwasz w brzuszku?
Mam nadzieję na synka, serio 💙 boję się rozczarowania, jak będzie dziewczynka... Sama wiesz! Tylko u Ciebie było w drugą stronę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Dzień dobry 💋
Ale fajnie jest się wyspać na chorobowym 🙆♀️
Ja przeciwnie, od kilku dni jestem na zwolnieniu i śpię do 3 w nocy, czekam na świt i na wschód słońca, dzisiaj leje już od wczoraj więc słuchałam deszczu. Akurat do 8-9 nie mam mdłości jeszcze, taki mój czas. Zasypiam bardzo wcześnie, 20 już śpię bo od południa wymęczą mnie mdłości i budzą jeszcze w trakcie spania.
Podziwiam dziewczyny które są w stanie coś ugotować... Ja od miesiąca lodówki nie otworzyłam, gdyby nie mąż to bym nic nie jadła 😬 -
nick nieaktualnyP. S. Dzwoniła wczoraj moja matka, bo ma z ojcem tydzień urlopu i wiedziałam, że będą chcieli dzieci zabrać na kilka dni. Dzwoni, gada z dziećmi, a nagle pyta się mnie co ja jestem obrażona na cały świat. Wtf?! Powiedziałam jej, że to raczej nie ja jestem obrażona, tylko ona. I skończyła rozmowę. Ale dzisiaj wieczorem zawiozę jej dzieci 😂 może jak mnie WKU... To dorzucę jej info o ślubie i zaproszenie. 😂
Lalia lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Tak, kontrolna, dziś pewnie mnie zapisze tez na polowkowe. Nie mamy imienia, a niby juz mieliśmy.. teraz myślimy nad Tomaszem, zobaczymy dziś czy wygląda na Tomasza 😀 skonczy się tak, że będziemy mieć ze 2-3 typy i zobaczymy po porodzie, który się urodził 😁
ZRESZTA zobaczymy dziś czy w ogole faktycznie chłopiec!! 🙈
Tomasz jak u Laili z tego co pamiętam
Dawaj znać po wizycie czy wszystko ok!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wiem, że jęczałam Wam że druga ma być też dziewczynka,
ale coraz bardziej się przekonuje, że będzie SYNEK mamusi 💙Zulugula, doomi03, Lalia, Anet.kaa, Sylwucha, Annia, SzalonaOna, Ounai, Ewa88 , dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:Dziś robię, więc pewnie za około tydzień będą. Dowiem się na miejscu bo robie w szpitalu te badania w spacjalnej poradni
Mam nadzieję na synka, serio 💙 boję się rozczarowania, jak będzie dziewczynka... Sama wiesz! Tylko u Ciebie było w drugą stronę
To trzymam kciuki za chłopaka!!!!!SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Wiem, że jęczałam Wam że druga ma być też dziewczynka,
ale coraz bardziej się przekonuje, że będzie SYNEK mamusi 💙
Hah wiadomo! Potrzebowalas tylko trochę czasu żeby się oswoićA zobaczysz jakiego szału dostaniesz jak się urodzi 🤩
kic83 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Edyciak wrote:Ula, a dlaczego taki pakiet badań? I krzywe tak wcześnie? W poprzednich ciążach miałaś cukrzycę?
Nie miałam cukrzycy, ale niedoczynność tarczycy ciążową. Mój lekarz twierdzi, że przez zbyt wysoki cukier może też tarczyca szwankować więc kazał to zrobić..
Jedno badanie też na krzepliwość, bo miałam krwiaka w drugiej ciąży, a ten hbs to zawsze robiłam tak mniej więcej na początku ciąży i potem drugi raz pod koniec ciąży aby wykluczyć zarażenieEdyciak lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kciuki za wszystkie wizytujące
niech się pokażą ładnie wasze maluchy
Ja dziś lecę z koleżanką w koncu na dobrą kawkę i może jakieś ciacho 😁 w koncu odzywam społecznie i bardzo się tym cieszę 😋doomi03 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Sylwucha ale podwójny mercedes 🤩 jaka to firma/typ?
Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Wiem, że jęczałam Wam że druga ma być też dziewczynka,
ale coraz bardziej się przekonuje, że będzie SYNEK mamusi 💙kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny