Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Anetka, przyszły Wam juz te buty z ccc? Jak wrażenia?
-
KarolinaMaria wrote:Matylda ma w grupie żłobkowej Elę, mówiłam to kiedyś mojemu ojcu, a on 'to ktoś tak daje jeszcze dziecku na imię?'. Widok mojej mamy z wzrokiem bazyliszka bezcenny 🤣42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, mi pomagały migdały trochę, takie w całości, ja je trochę ssałam, trochę rozgryzałam. Pomagała też zimna woda gazowana lub lekko gazowana ale pita po trochu. Pomagało też unikanie gorących potraw, bardzo słodkich, bardzo ostrych, im coś było bardziej "neutralne" i chłodne to mniej mnie męczyło.
Pomagało też częste jedzenie małych przekąsek, choćby chrupek kukurydzianych/wafli ryżowych/krakersów/paluszków.
I przede wszystkim w tym "najgorszym" czasie kiedy mdłości najbardziej Ci dokuczają, to jedz to na co masz ochotę i/lub po czym się dobrze czujesz.
Ja niestety musiałam zrezygnować z jogurtów, soków, kawy, herbaty i owoców 😑
Za to jadłam mięcho, szynki, parówki, kabanosy, bo mimo że nie zawsze miałam ochotę (kabanosy jadłam z zatkanym nosem 🙈) to po mięsie nie tylko mi się mdłości nie nasilały, ale wręcz czułam się lepiej. I po frytkach z patelni!emdar lubi tę wiadomość
-
Zulu, udanego wypoczynku 😊 ja Pragę wspominam bardzo dobrze, bo tam się dowiedziałam, że jestem w ciąży z Mają 🥰 a wcześniej dwa dni zapijałam smutek nad rzeką , bo ten cykl był niby bezowulacyjny 🤦♀️i robiłam po 30 km dziennie. A później kierunek Karpacz, a w Jeleniej Górze robiłam bete 😀
Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
emdar, Lalia, MoTyLeK🦋, Anet.kaa, Annia, Clover, patrycja92, Belie, Enigvaa, Nowastaraczka, Ladyo, Suszarka, Zulugula, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, Meggi trzymam kciuki za grudzień 💪 może akurat Mikołaj da Wam super prezent pod choinke 😘
Tajka czy Gabi nie jest małym klonem Majki? 😁
Ula czy już Gabi jest dzis z Tobą? Jak przybiera na wadze? 😊Zulugula lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2023, 12:51
Enigvaa, Limoncia, Tajka, patrycja92, emdar, Nowastaraczka, Ounai, MoTyLeK🦋, Annia, Lalia, Ladyo, Suszarka, KarolinaMaria, Anet.kaa, Zulugula, Clover, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość