Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Verita u nas wyglada to podobnie. Standard to 3 pobudki. I juz powoli bede chciala konczyc nasza przygodę. Tyle,ze jeszcze mi ciezko bo nadal mamy czeste kontrole i pobranie krwi to jest horror, tylko cycus ja utuli na tyle zeby przestala wspominac a i tak zawsze 2-3 nocki z glowy…
Ech mi tez trochę szkoda bo ja wiem ze to moje ostatnie dziecko i kp już nie będzie. Ale mam postanowienie skończyć to do końca maja bo w czerwcu przeprowadzka na nowe i nie chce żeby cycek tez się s nami przeprowadził 🤣🤣Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ounai wrote:A my dziś kładziemy Martę spać a ona do mnie (mąż leżał obok). Mama, powiemy tacie żeby kupił dzidziusia do Twojego brzucha? 😂 Mąż udał że go tam nie ma 😂42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
veritaa wrote:Ech mi tez trochę szkoda bo ja wiem ze to moje ostatnie dziecko i kp już nie będzie. Ale mam postanowienie skończyć to do końca maja bo w czerwcu przeprowadzka na nowe i nie chce żeby cycek tez się s nami przeprowadził 🤣🤣
Ja planuje skonczyc w wakacje. Jak bedzie pogoda to bedzie bardziej zmeczona i szybciej bedzie zasypiac (na to licze, prosze mnie nie wyrzucać z mojej bańki mydlanej 🤣) i wtedy planowo mamy wskoczyć na kontrole co 4mscveritaa lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Annia, w którym tyg ciąży Ty byłaś 5.02, gdy pisałaś ze masz brzuch porównywalny do tego sprzed porodu Mikołaja? 😁 próbuje sobie obliczyć, kiedy będę miała duży brzuch 😅
Bo mam w planach wyjazd 27-30 tydz ciąży i zastanawiam się, czy będę jeszcze jakoś funkcjonować 😅🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2023, 16:03
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Annia, w którym tyg ciąży Ty byłaś 5.02, gdy pisałaś ze masz brzuch porównywalny do tego sprzed porodu Mikołaja? 😁 próbuje sobie obliczyć, kiedy będę miała duży brzuch 😅
Bo mam w planach wyjazd 27-30 tydz ciąży i zastanawiam się, czy będę jeszcze jakoś funkcjonować 😅🙈 -
Ounai wrote:To jie zawsze tak działa, ja w 2 ciąży miałam mniejszy niż w pierwszej mimo, że od początku miałam rozejście mięśni, którego nie domknęłam po pierwszym porodzie. Po prostu w 2 ciąży mniej przytyłam (w pierwszej ciąży +20kg, w drugiej +12kg)Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Wik, jak masz wyjazd w planach to znaczy, że dasz radę 💪😁
Ja byłam dziś w poradni (tak, tak, Matylda znowu chora... 🤨) i przy punkcie pobrań widziałam ciężarną i tak się zastanawiałam, który to może być tydzień. Totalnie nie mogłam się odnieść do swojego brzucha tak, jakby to było niewiadomo jak dawno temu 🤔 a przychodziłam na badania w dokładnie to samo miejsce, więc wrażenie podwójne 😁'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Wik, jak masz wyjazd w planach to znaczy, że dasz radę 💪😁
Ja byłam dziś w poradni (tak, tak, Matylda znowu chora... 🤨) i przy punkcie pobrań widziałam ciężarną i tak się zastanawiałam, który to może być tydzień. Totalnie nie mogłam się odnieść do swojego brzucha tak, jakby to było niewiadomo jak dawno temu 🤔 a przychodziłam na badania w dokładnie to samo miejsce, więc wrażenie podwójne 😁
Moja Tyldzia tez kaszle, ale ma taki astmatyczny kaszel, duszący. Jutro jeszcze puszczę ja do żłobka, jeśli do rana nic się nie wydarzy, zwiększyłam jej ilość wyziewów… ale nie dam sobie ręki uciąć, ze pochodzi do końca tyg! Mąż od środy ma wolne, to może ja przetrzymamy. No i pomijam fakt, ze mieliśmy mieć szczepienie w czwartek, wiec nie wiem czy ja lekarz zaszczepi… wątpię!
Natomiast luty to i tak rekord chyba. Matylda opuściła 3 dni tylko z całego miesiąca, z czego jeden bo ojciec zaspał bez budzika. Wiec… świętuje mały sukces! -
Dziewczyny zapomniałam z tych emocji wczoraj Wam napisać, ja już po wizycie. Dzidziuś ma 1,2 cm jak na ten moment wszystko dobrze ❤️
Kolejna wizytę mam za tydzień zeby zobaczyć czy wszystko dobrze rośnie, następnie usg przed 10 tc a później prenatalne - i tu mam pytanie czy nie za dużo tych USG? Nie pamietam żebym w pierwszej ciąży na początku miała co tydzień USG..
Zulugula, dmg111, emdar, edka85 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Mój po tygodniu siedzenia w domu poszedł do żłobka wczoraj uff.. z mężem jesteśmy tak zaorani ze boje się co to będzie z dwójka 😁😬
A ja się czuje tak różnie ze idzie zwariować raz jest ok a raz mdłości..starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
My zamykamy luty tylko z 2 dniami nieobecności zarówno Bartek jak i Ania 🥳🥳🥳
Udało mi się tez załatwić dla nich przedszkole, od września idą do jednej placówki . Niestety prywatna placówka ale mała z super opiniamiemdar, Iryska lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Veritaa a cenowo jak wyglada przedszkole?
Ja się ciagle bije z myślami czy nie zostawić jeszcze go na rok w żłobku.. czy któraś z mam ma taki plan co ja? 😊 wszyscy mi mówiła żebym zostawiła.. jak mówię ze zapisze ze może się dostanie do państwowego to dziwne miny po co?
Szczerze to nawet nie chce niektórym osobom mówić co u mnie i jakie mam problemy, czy dobrze jest czy złe bo zaraz słyszę ciekawa opinie i „same dobre rady”starania od 07.2019
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379