Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja ja przede wszystkim jestem w sytuacji gdzie nie mam szans na publiczne przedszkole dla Bartka bo nie jest rocznikowo do przedszkola. Wiec tylko prywatne placówki wchodziły w grę. Te znalazłam już dawno temu i od listopada czekałam na miejsce dla Ani głównie. A chce ich razem mieć w placówce bo to dużo ułatwia nam logistycznie. I udało sie przez 2 lata będą razem .
Cenowo nie wychodzi tak złe moim zdaniem bo czesne 580 plus wyżywienie 16 zł dziennie. W czesnym są zajęcia dodatkowe wszystkie oprócz robotyki i basenu. Dla Bartka czesne wyjdzie mnie jakos 480 bo mam zniżkę 20 % dla drugiego dziecka.
Opinie są super, dużo zwracają uwagę na emocje ,rodzicielstwo bliskości , szacunek do tego małego człowieka, małe grupy ( Max 16 dzieci ). Przedszkole działa 12 lat wiec nie jest to tak mało. Dużo wyjeżdżają na wycieczki. Ogólnie mam same dobre opinie od rodzicowpatrycja92 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Wik89 wrote:Annia, w którym tyg ciąży Ty byłaś 5.02, gdy pisałaś ze masz brzuch porównywalny do tego sprzed porodu Mikołaja? 😁 próbuje sobie obliczyć, kiedy będę miała duży brzuch 😅
Bo mam w planach wyjazd 27-30 tydz ciąży i zastanawiam się, czy będę jeszcze jakoś funkcjonować 😅🙈Wik89 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dmg, jejuu ale podstępne zapalenie ucha. Ale że nie było nic widać.
Ja te przed żłobkiem pójdę z Oliwką na "przegląd"
Dwa piękne pecherzyki po dwóch stronach - idealnie. Dostaniesz też ovitrelle? Jaką dawkę aromka miałaś?dmg111 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dmg czy Julcia miała jakieś objawy tego zapalenia ucha? Bardzo współczuje.. bidulka mała 😔starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulugula wrote:To chyba jeszcze listopad, bo pewnie cc wczesniej? 😄
Oj wolę już 1ego grudnia 🤣
Właśnie czekam u lekarza w kolejce, zobaczymy co tam się dzieje i będę wiedziała na czym stoję. Nie chcę się nakręcać, ale chyba się nie da, już taka jestem 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2023, 12:01
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:I jak tam u lekarza?
A więc, to okres ale mini mini, ciało żółte jest jeszcze, więc mam wypić codziennie po porcji koniaku żeby okres mocny się zrobił żeby endometrium się oczyściło, bo tak będzie się ślimaczyło, bo orgaznim szoku doznał, narkozą, ruszane jajniki, jajowody. W czwartek mam progesteron zrobić. Jak będzie 0 to aromek zaczynam brać, jak nie to dupek na 6 dni.
Więc takie ooo.
Ja liczę na ten koniak 👌O ❤️
Z ❤️ -
Dmg u jakiego laryngologa byłaś? Kurcze mnie przerażają choroby, które tak naprawdę nie dają objawów a mogą mieć poważne powikłania 🤔 córka niedawno miała zapalenie płuc, a uwaga!!!! była osłuchowo czysto.... I tak przez miesiąc trochę pokasływala, dostawała tylko syropki bo przecież osłuchowo czysto a dopiero badania z krwi wykazały bakterię odpowiedzialną za zapalenie płuc.12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo