Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny melduję się jako rozpakowana, urodziłam w poniedziałek, już jesteśmy w domu. ❤️
Enigvaa, emdar, Zulugula, Ulaa, Suszarka, Ladyo, Wik89, Ounai, Lalia, Anet.kaa, MoTyLeK🦋, patrycja92, dmg111, Nowastaraczka, Clover, Myszka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoród dobrze. Poszło zdecydowanie szybciej niż za pierwszym razem. Nie mam totalnie żadnego urazu po porodzie, pełna ochrona krocza. Wczoraj wyszłyśmy ze szpitala. Mała pięknie je z piersi. To miła odmiana po tym jak to wyglądało na początku z synem. Ja się czuję super z jestem totalnie na chodzie i odzyskałam siły. 🙂
Suszarka, Lalia, Wik89, Zulugula, emdar, Ounai, MoTyLeK🦋, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Emdar, zdrówka 💪😘
Belie, ogromne gratulacje 🥳 coś w tym jest, że ten drugi poród jakoś szybciej idzie 🤭 cieszę się, że u Ciebie i córci wszystko dobrze ❤️ zdradzisz nam imię córeczki czy to będzie mała celebrytka? 😁😍emdar lubi tę wiadomość
-
Belie, gratulacje!!!
Czekamy na relacje:)
Jak się czujesz?
Edit. już doczytałam
Emdar, do państwowych koło nas, ale w ogóle jeszcze nie ogarnęłam tematu, tylko zapamietalam jak kiedyś weszłam na stronę rekrutacji, ze wszystko rusza online dopiero 7.03 i nie jest tak, że kto pierwszy ten lepszy, mam nadzieje, ze sie nie mylę? 😆
Wy macie kilka wybranych czy tylko na jedno stawiacie? Ja chyba wskaże 3, bo boje się, ze się nie dostanie do placówki pierwszego wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2023, 23:12
Meggi110818 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Belie, gratulacje!!!
Czekamy na relacje:)
Jak się czujesz?
Edit. już doczytałam
Emdar, do państwowych koło nas, ale w ogóle jeszcze nie ogarnęłam tematu, tylko zapamietalam jak kiedyś weszłam na stronę rekrutacji, ze wszystko rusza online dopiero 7.03 i nie jest tak, że kto pierwszy ten lepszy, mam nadzieje, ze sie nie mylę? 😆
Wy macie kilka wybranych czy tylko na jedno stawiacie? Ja chyba wskaże 3, bo boje się, ze się nie dostanie do placówki pierwszego wyboruO ❤️
Z ❤️ -
Zulu dzięki ze pytasz czuje się raz dobrze raz złe.. w ciąży z synem byłam ciagle „na chodzie” a teraz są różne dni.
Do lodówki najchętniej bym nie zaglądała bo ciagle mnie mdli, jem tylko zupy i kanapki z serem 🙈 i czekam na II trymestr z najdzieja ze to minie 😞
Dziewczynki Meg, Zulu i Dmg trzymam kciuki za Was! Kiedy testujecie? 🔥
Właśnie jak to jest z tymi zapisami dzieci do przedszkoli w Wawie? To tez tak wyglada ze punkty się zbiera i kto pierwszy ten lepszy?dmg111 lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Belie gratuluje mamita! ❤️ jak córcia ile ważyła?
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Patrycja, poniżej link dokładnie wszystko opisujący. Na szybko; nie, nie ma zasady" kto pierwszy ten lepszy". Możesz zarejestrować dziecko ostatniego dnia o 15:59.
https://edukacja.um.warszawa.pl/zasady-rekrutacji42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Witamy się już w domku. Wyszłyśmy w czwartek, po wielu walkach stoczonych z lekarzami, wypisałam Gabrysię na własne żądanie. To co kazali mi robić żeby dobiła na siłę do 2kg to zostanie ze mną na długo.. A mała mimo tuczenia (bo tak to wyglądało, karmienie na sztywno co 2 godz i jeszcze musiała zjeść porcję za dużą jak dla jen małego żołądka) w szpitalu przybierała bardzo mało i bardzo wolno.
Odkąd jesteśmy w domu, to Gabrysia przybiera 30g dziennie. A na gruźlicę zaszczepimy ją jak będzie miała dużo więcej niż 2kg, bliżej 2,5-3 kg.
Przedstawiam Wam naszą małą Księżniczkę Gabrielę 🥰
Suszarka, emdar, Annia, Ounai, Zulugula, Wik89, dmg111, Ladyo, Enigvaa, Nowastaraczka, Tajka, Lalia, edka85, Lulu83, MoTyLeK🦋, Clover lubią tę wiadomość
-
Ulaaa, śliczna mała. Z tą gruźlicą to chyba jest problem z zaszczepieniem poza szpitalem (koleżanka tak miała, bo dziecko nie mogło dostać szczepienia w szpitalu bo mama dostawała immunosupresję w ciąży) i musiała czekać aż w POZ zbierze się określona ilość dzieci na szczepienie... I trochę to trwało, ale w końcu się udało.
Zulu, ostatnie ciążowe zdjęcie mam chyba z grudnia.Jakoś ten mój bebzol nie napawa mnie chęcią fotografowania się.
Emdar, jak się czujesz? Przeszły te nudności?
Inga widziałam twoje zdjęcie, wyglądasz bombowo.Trochę zazdroszczę, że masz takie jednoznaczne wskazania do cięcia, ja przez to, że nie mam tak jednoznacznych to trochę się miotam i waham.
Belie, gratuluję.
U nas teraz hitem z książeczek: rok na budowie i moja wielka wyszukiwanka: pojazdy. Ale Mikołaj obecnie jest psychofanem koparek, walców, betoniarek, ciężarówek, ambulansów, traktorów... Fajnie już się bawi Lego Duplo sam.Budujemy dźwigi, garaże (nie tam żadne domki czy zamki jak mama chciała
), pociągi itp itd...
Ulaa, emdar, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023