Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Hmm. To ja w takim razie chyba zamowie, bo mam akurat kod 10% do jutra
Zulu, według mnie te z Lasocki co mieliście w zeszłym roku są śliczne.chodzicie sami na basen czy na kurs? Ja właśnie próbuje się dostać na kurs
Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu pocieszające jest to co piszesz o tej 5 latce 🙈😁 mam nadzieje ze i mojemu się z czasem coś odblokuje już nie długo do logo pójdziemy to zobaczę co mi powie 😊
Madzia dobrze ze bierzesz wolne, lepiej to na spokojnie przechodzić w domu niż stresować się w pracy.. ja i tak Was dziewczyny podziwiam.. nie miałam nigdy takiej sytuacji i obym nie miała bo to jednak obciążenie mega psychiczne 😞
Co do butów to ja kupiłam Vansy na wiosnę ale jakos nie trafiłam z rozmiarówka i będą na lato/jesień 🤦♀️ a teraz zamówiłam adidaski ale chyba jeszcze się skuszę na te trampki co ma Lalia z hm zeby były do żłobka czy na scoot na zdarcie 💪starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Ja polecam te:
https://mmsport.pl/product-pol-18036-Buty-miejskie-dzieciece-NATIVE-JEFFERSON
W zeszłym roku mieliśmy i to był strzał w 10👍. Lekkie, wygodne, mega miękkie i elastyczne( rozmiarówka standardowa). W tym roku też kupuję.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ooo nieee, sandały to mój największy koszmar poprzedniego roku 😱😱😱 miałam chyba z 10 par w domu 😑😑😑
Ostatecznie mieliśmy te:
Okazało się że Olek ma szczupłą stopę, więc musiał mieć buty regulowane i w kostce i w śródstopiu.
Eleganckie mieliśmy zamszowe Mrugały, ale Olek nie lubił w nich chodzić, tak jak Karo napisała, ta podeszwa była jakaś taka sztywna.
Jako "do piachu" kupiłam pomarańczowe clarksy (chyba za 50 zł) i one były mega, super lekkie, super elastyczne, można je było wsadzić pod kran i schły w 5 min, ale jednak przeszkadzało mi że ta pięta nie jest chociaż trochę usztywniona, mimo że Oluś nie krzywił nóg.
Teraz jak tak szybcikiem przejrzałam to podobają mi się "eleganckie" te Lasockiego:
A sportowe to chyba muszę zaprojektować sama 😂 bo chciałabym żeby były:
-lekkie
-elastyczne
-zdatne do mycia pod kranem i szybko schnące
-ze lekko chociaż zakrytą piętą
-jak najmniej zabudowane, ale dobrze trzymające stopę
Względy estetyczne są daleko w tyle, ale mogłyby być chociaż "znośne" 🤣
Dodałam do ulubionych takie, ale żadne mnie nie porwały 🙈 i średnio mi się uśmiecha płacić ponad 100zl za buty które Olek najpierw obleje wężem ogrodowym a później wejdzie w grządki 🙈 jakby kosztowały tak z 60zl to łatwiej byłoby mi przymknąć oko na urodę 🤣
-
Ja sandałki dla Bartka miałam identyczne co Zulu dla Tomcia i polecam
w tym roku tez kupię sandały z Lasocki. Ania trzeci rok w Crocsach
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Omg, Wy już buty macie? Ja to nawet nie zaczęłam myśleć o tym. Póki co marzę, żeby dotrwać do weekendu i zdążyć wszystko wyprać, bo mój mąż pewnie nie tknie pralki palcem jak mnie nie będzie
Karolina jak przeczytałam o tym mężu Anni to aż mi się skojarzyła sytuacja z dzisiaj z pracy. Kolega zapytał o mój adres bo zamawiał nam taksówkę na niedzielę. Więc mu mówię, żeby wziął większą, bo ja lecę z normalną walizką i z kabinówką. A on przerażony po co mi tyle bagażu na tydzień. Więc mówię, że mąż nie będzie kontrolować dlatego zamierzam nakupic ceramiki tyle ile kontrola celna przepuści 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2023, 18:52
-
nick nieaktualny
-
emdar wrote:Ja polecam te:
https://mmsport.pl/product-pol-18036-Buty-miejskie-dzieciece-NATIVE-JEFFERSON
W zeszłym roku mieliśmy i to był strzał w 10👍. Lekkie, wygodne, mega miękkie i elastyczne( rozmiarówka standardowa). W tym roku też kupuję.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, tak z gumy; ale tak naprawdę bez obejrzenia ich na żywo ciężko opisać jaki to rodzaj gumy. Ja byłam mocno sceptyczna, ale synowie przyjaciółki mieli na wspólnych wakacjach i obmacałam na żywo:). Nie, nie spadają z nogi, zarówno jak dziecko ma skarpetki i nie ma; nic nie obcierają. Julkowi kupiłam w zeszłym roku w lipcu, to chodził w nich codziennie do połowy września ( potem już w skarpetkach). Dla mnie naprawdę rewelacja.
Edit: schną w 10 minut. Na ciąganie po piaskownicach, ogródkach itd ekstra są. Mieliśmy jeszcze w zeszłym roku sandały Crocsa, i w tym roku też kupię. Nie kupuję w tym roku "eleganckich" sandałķów, w zeszłym roku Julek nałożył dosłownie 3 razy, po czym...były za małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2023, 20:56
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Belie wrote:Czytam u was o tych sandałach i w ogóle bym nie chciała młodemu kupować sandałów. Nic mi się nie podoba, a jeszcze jak trzeba będzie skarpetę założyć to w ogóle 🙈😂
Co do letnich gumowych butów- moi noszą crocsy