Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, dziękuję.
Nie nastawiam się na nic. Szpital wybrany taki gdzie nie cisną SN za wszelką cenę. Teraz się cieszę, że nie mam umowionego planowego CC, bo bym panikowała, że nie dotrzymam. 😅
Lalia, emdar, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ja po wizycie, szyjka zgładzona, miękka, 2 cm rozwarcia. 🙈 Dzidziuś 3 kg.
w każdej chwili może pójść o krok dalej. Bądź gotowa
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia, już dziś mega kciuki za szybkie i sprawne pojawienie się Juniora na świecie ✊️💪❤️. Jak się czujesz na ostatniej prostej?
Irysko, udanych wakacji🏖.
Lalia, dobrze pamiętasz; my mieliśmy dwa nieudane podejścia do odpieluchowania. Finalnie udało się w parę dni jak Julek miał dokładnie 2,5 roku. Uważam,że na każde dziecko przyjdzie w końcu czas:)dmg111, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
My zaczęliśmy od weekendu majowego. Po domu chodzi bez pampersa, ale raczej sam nie wola siku tylko widać po jego zachowaniu np zaciska nogi..w ten weekend na 6 prob dwa razy zrobił na nocnik. Na dwór jeszcze w pieluszce bo on prosto że żłobka na dwór leci. Ale właśnie przed chwilą zdjął sobie pampersa i zrobił na nocnikLalia lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
edka85 wrote:No już coraz bliżej
w każdej chwili może pójść o krok dalej. Bądź gotowa
Emdar, czuję się jak ciężarówka. W tej ciąży przytylam 20 kg , wiem że sporo z tego to woda, ale wpływa to negatywnie na ogólne samopoczucie. A jak u Ciebie? Rana po operwcji się ładnie wygoiła? Jak samopoczucie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:W końcu dzisiaj pakuję walizkę. 😅 Ale szyjka szyjką, a ja nie mam nawet za bardzo skurczów przepowiadajacych, czasami po wysiłku macica mi tak "stwardnieje" i to by było na tyle.
Myślę, że już niedługo zacznie się u ciebie dziać
Tym razem nie uda nam się załapać wspólnie na ten sam miesiąc 😜
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia, ja nie miałam ani pół skurczu, a lekarz na wizycie mi powiedział, że 6 cm i w sumie to mam jechać rodzić 😂
Annia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy juz tu pisalam Wam wiesci po polowkowym badaniu? Chyba nie.
No wiec wszystko ok i na pewno jest to corka, nie ma juz watpliwosci
Teraz myslimy nad imieniem 😀 Antonina, Łucja, Zuzanna, Janina, Iga, Oliwia - na razie takie na „krótkiej” liscieInga28, KarolinaMaria, Annia, Suszarka, Zulugula, emdar, Iryska, Lalia, asias86, Ewa88 , dmg111, Ulaa, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik, niezła ta krótka lista 😁 Gratulacje! PS Połączenie Janina i Gustaw brzmi super 😍
Anniu, czekamy z niecierpliwością! Pamiętam jak odświeżałam forum w czasie porodu Mikołaja 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2023, 08:28
Annia, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ale mam wyrzuty sumienia, że zostawiam Maję w żłobku ☹️ dzisiaj biedna, przez katar, całą noc nie spala, budzila się co 10-15min,ale wstała w znakomitym humorku i bardzo chciała iść do żłobka. Ale z mężem zastanawiamy się czy jej jednak nie zabrać. Nie jesteśmy postawieni pod ścianą...,może zostać w domu. Ale z drugiej strony widzę jak jej sie tam podoba. Wczoraj została 3h sama i nie było żadnego problemu. Jak po nią przyszlam to podejrzałam, byli na podwórku i bawila sie świetnie.
-
Wik, z całego serca polecam imię Iga. Poza moją własną córką znam jeszvz jedną, dorosłą Igę, i jest to kobieta rakieta, która idzie po swoje, a przy tym ma olbrzymie serce do innych 😁 Janina też super, Antonina też ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2023, 09:00
KarolinaMaria, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka takie emocje na początku drogi żłobkowej są normalne, ja też je miałam i milion myśli w głowie. Szczególnie jak Gustaw na początku dużo chorował. Ale decyzji nie żałuje, teraz choruje już bardzo mało. Niekiedy trzeba po prostu przeczekać ten kryzysowy moment. Dajcie sobie czas, możecie zrezygnować w każdym momencie jak jednak nic się nie zmieni