Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, pięknie wyglądasz 😍
Julek, jak Ty się kolego zmieniłeś i "zmężniałeś" 🤭💙emdar lubi tę wiadomość
-
Lady gratulacje!! ❤️❤️leć po proga i bądź spokojna 😘
Inga jesteś w domu czy w szpitalu będziesz czekać do środy?
Edit. Sorki nie doczytałam.. teraz widzę ze jesteś w szpitalu. Moja sąsiadkę odesłali do domu jak miała się dzień wcześniej wstawić bo miejsc nie było ale co szpital to inne ma wytyczne 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2023, 16:57
Ladyo, Inga28 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Tak, na pewno muszę to skonsultować. Moja gin dziś nie pracuje. Umówiłam się na ewizyte z pakietu z ubezpieczenia, żeby tylko skonsultować te wyniki i napisała „we wczesnej ciazy taki progesteron może się zdarzyć. Proszę umówić się na wizytę do swojego lekarza za około tydzień, włączyć progesteron po potwierdzeniu ciazy na usg”. Myślicie ze ma to sens?
-
Chyba właśnie zależy od szpitala, na patologii nie ma pełnego obłożenia więc może dlatego zostawili 😊
28 czerwca w sumie jest okej, bo ja mam urodziny 28 kwietnia a moja siostra 28 maja 😅
Ale wiadomo każdy dodatkowy dzień rozłąki z Guciem to ciężki będzieLalia lubi tę wiadomość
-
Inga, już niedługo 🥰 ojj rozłąka z maluszkiem to bardzo ciężki czas. Ja w szpitalu ryczałam bardzo za Mają i jak tylko moglam to włączałam kamerkę, którą miala w pokoju i ją obserwowałam, jak spala czy się bawila 🥰
Maja dzisiaj wstała z zalepionymi totalnie ropą oczkami. Ale mieliśmy wizytę już po 8, dostała te kropelki i jakieś syropki na kaszel, bo też męczy. Gabrysia natomiast maści na tą wysypke, jedną ze sterydem, bo w zgięciach to chyba AZS. Jutro szczepienie na 6w1,osluchowo czysto, więc powiedziała że katar nie jest przeciwskazań jem do szczepienia.
Macie jakieś sposoby magiczne na zakropienie tych oczu? Bo niestety egzorcyzmy ☹️ -
Inga trzymam kciuki
Twoja cierpliwość będzie już wkrótce.nagrodzona ❤️ fajnie z tymi datami, ja mam córki z 7 stycznia i 7 kwietnia, a brat mojego męża ma synów z 23 sierpnia (to też moje urodziny) i 23 czerwca 😁
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ladyo wrote:Beta 880 😱 ale prog tylko 12, nie wiem czy nie za niski…
Spojrzałam w historię ostatniej ciąży. Pierwsza beta 30 i prog 10ng, druga beta 98 i prog 12ng, trzecia beta 826 i prog 12ng.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2023, 21:33
Ladyo, Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, Zulugula, Lalia, Annia, Wik89, Tajka, Ania81, emdar, Enigvaa, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość