Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam wczoraj u gina bo miałam w zeszłym cyklu epizod z krwawieniem w środku opakowania tabletek. On mniw oczywiście wysłuchał, przeprowadził wywiad po czym zaczął opowiadać historię 20-letniej pacjentki, która zaszła w ciążę na antykoncepcji, pół roku po CC 🙈 mówił że musiała coś pomieszać z godzinami brania, miała minipigułki które trzeba brać co do godziny. Ale ona zarzeka się że nie. Moje krwawienie też prawdopodobnie było wynikiem błędu w przyjmowaniu, musiałam pominąć tabletkę. Nie powiem, funkcja edukacyjna tej opowieści została spełniona na 100%, pilnuję teraz tabsów jak oka w głowie 😂 a dopóki nie zrobił mi USG to miałam totalnie pełne gacie 💩Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziękuje dziewczynki za ochy i achy w stronę mojego dzidziusia
czy mam przeczucie odnośnie płci? Niby na początku czułam ze to będzie chłopczyk, ale teraz już w sumie sama nie wiem. Jest mi totalnie wszystko jedno! Trochę się zmartwiłam tym mięśniakiem w macicy, ale mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Do tego jestem chora, dziś 39 stopni gorączki, strasznie słabo się czuje
prześlijcie jakieś supermoce!!!! Aniu jeszcze odnośnie przeczuć to jeśli byłby chłopczyk to bardzo podoba mi się imię Adaś ❤️ ale M. tak średnio je akceptuje. Zulu kupa z ogonkiem zrobiła mi dzień!!! Ja byłam ostatnio z Amelka u lekarza, cała kolejka ludzi a ja weszłam z nią do wc, wiecie jak to ciężarne. I wychodzę z wc z Amelka a ona na cały korytarz „robiłaś kupkę mamusiu?” 😂 Suszi niezła historia!!! Tez bym się zestresowała 🫢 dziękuje za polecenie firm z sukienkami, poluje teraz na jakaś na Vinted, mam nadzieje ze niedługo się pojawi taka jaka chce! A spódniczkę z manufaktury falbanek tez planuje
na poprawiny 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2023, 20:26
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Zulu, właśnie o to mi chodziło, żeby to była decyzja dziecka, ale ta presja otoczenia matek mnie przygniotła. Coś w stylu "taka duża dziewczyna, 3 lata, to wstyd żeby w pampersach chodziła". No i zaczęłam żyć w przekonaniu, że może jednak źle zrobiłam, że nie zabrałam się za trening np pół roku wcześniej. No ale ona naprawdę nie wykazuje takiej gotowości jak to na przykład robił jej brat w tym wieku. Dlatego nie chciałabym jej cisnąć, zwłaszcza że w przedszkolu nie wymagają od niej odpieluchowania.
Ounai, tak, były rozmowy o tym jak to fajnie robić siku do nocnika. Nawet starszy syn ją przekonywał. Majtki kupiłam jej w ulubione kotki. Dała sobie założyć, ale i tak je obsikala. -
Zulu, właśnie według mnie on wcale aż tyle nie je. Wczoraj wazył 5950g czyli nie jakoś ogromnie, ale naprawdę jest duży. Jak byłam z koleżanką na kawie to mówiła, że gdyby nie wiedziała ile ma to dalaby mu 4/5 miesięcy.
Ladyo, jaki mięśniak? Coś przegapiłam.
Suszi, chyba że wiesz masz ochotę dołączyć do 3 rundy razem z Ladyo.
Wiecie, Adaś jest taki grzeczny, że mam momenty że tak myślę, że może jeszcze córeczka tuż przed 40tką. 🤣 Ale ogólnie teraz czuje się o wiele lepiej psychicznie niż z Mikołajem, powrót do pracy zrobił mi dobrze - ambicje zawodowe częściowo spełnione, finansowo też ok, nawet to mieszane karmienie i trochę kp mnie nie męczy. To kp w nocy jest wygodne bo tylko przystawiam do piersi - różnica taka, że Adaś je w nocy 2 razy a nie 100 jak Miki...
Wik89, Zulugula, Iryska, Ewa88 , Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu ja myślę, że przy Mikołaju miałam jakąś poronną formę depresji z przemęczenia. Co do córeczki nie nastawiaj się na nic, może być super a może być ciężko. Jeśli niczego nie oczekujesz to się nie rozczarujesz, najwyżej możesz się pozytywnie zaskoczyć.
A jak kwestia imienia? Macie jakieś pomysły?
My mamy materac z Hilding do łóżka od Mikołaja.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ewa88 wrote:Dziewczyna który zestaw Albika polecacie jako pierwszy? Chodzi o komplet z piórem
My mamy pierwszy elementarz i taki sobie. Chciałam zoo ale nie było stacjonarnieEwa88 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
https://www.empik.com/haba-w-ogrodzie-gra-planszowa-haba,p1084609934,zabawki-p?mpShopId=0&cq_src=google_ads&cq_cmp=20064134874&cq_term=&cq_plac=&cq_net=x&cq_plt=gp&gbraid=0AAAAADwt86cnDv2p4bPLPQqnVZYgDkfVN&gclid=CjwKCAjw8symBhAqEiwAaTA__FOI8_k1NmNQi6UmsQfBNR39wZsFUJJxuB1ozsBvgHPsHnJ2wHFdvxoCPq4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds🔸28 lat
Adam 💗28.05.2023