Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Madziulix, a który masz dpo?
Ounai, ale trafiłaś na kłamców :-\ A ten list intencyjny nie jest jakoś wiążący dla pracodawcy?
Jak cos to mogę Ci polecić fajnego doradcę kredytowego z Tychów. Akurat nam dużo pomógł przy załatwianiu formalności kredytowych, ja też miałam wtedy umowę na czas określony :-)
Podpytałam na priv Ladyo i niestety, list jest tak skonstruowany że nic nie mogę zrobić 😞 po prostu nie przyszło mi do głowy, że dobór słów w liście tyle może zmienić.
Jak już emocje opadły to stwierdziłam, że pocisnę samorozwój, postaram się jak najwięcej nauczyć o etapach projektu, developmencie i będę szukać z nowym doswiadczeniem pracy jako projekt inżynier albo program menadżer. Muszę też wygospodarować trochę czasu i podszkolić się z GD&T. Niestety w mojej obecnej pracy wszystko jest liniowo i boję się, że zapomnę hak czyta si3 rysunki techniczne.
W sumie powiem Wam, że zastanawiałam się dlaczego jeden chłopak odszedł po 3 miesiącach. Bo wiadomo, po roku zdarza się że ludzie odchodzą, ale po 3 miesiącach? To już znaczy że w trakcie okresu próbnego już szukał nowej pracy. Też w ostatnim miesiącu odeszły 2 dziewczyny, jedna po roku a druga po 8 miesiacach i chłopak po 4 latach. W dziale który zatrudnia max 40 osób to dużo... Teraz już wiem dlaczego.
Madzia, grubość kreski na teście nie jest wyznacznikiem, nie przekreślaj jeszcze wszystkiego -
nick nieaktualnyIryska wrote:Madziulix, a który masz dpo?
Ounai, ale trafiłaś na kłamców :-\ A ten list intencyjny nie jest jakoś wiążący dla pracodawcy?
Jak cos to mogę Ci polecić fajnego doradcę kredytowego z Tychów. Akurat nam dużo pomógł przy załatwianiu formalności kredytowych, ja też miałam wtedy umowę na czas określony :-) -
nick nieaktualnyLadyo wrote:Madziu ale w sumie ten cień dosyć wyraźny jest, ja myśle ze beta nie jest wcale taka malutka. Może jednak zbadasz?
-
Ounai bardzo mi przykro, zwłaszcza że wiem jak duże nadzieje wiązałaś z tą pracą. To bardzo niesprawiedliwe. Teraz mam nadzieję że ta rozmowa na którą idziesz będzie strzałem w 10 i problem sam się rozwiąże. Trzymaj się!
Madzia, prawda jest taka że tylko beta prawdę Ci powie. Jak byłam w ciąży z Jagodą to pierwszy test robiłam po południu i kreska była dość wyraźna, a następnego dnia rano była bardzo blada. Nie muszę mówić jak spanikowałam. W końcu nie wytrzymałam niepewności i poszłam na bbetę, przyrost był poprawny, a blada kreska właśnie zjada znaleziony na podłodze kawałek batonika 😅 ja uważam że test jest ok do szybkiego sprawdzenia "jestem w ciąży albo nie jestem", natomiast o tym czy ciąża się rozwija prawidłowo powie tylko beta. A, jeszcze powiem Ci że jak już czułam wyraźnie że jestem w ciąży (ból piersi, wzmożone pragnienie itd.) i zrobiłam test to pierwszy wyszedł negatywny zupełnie! Powtarzałam dzień lub dwa później i wtedy dopiero była kreska. Też na facelle wtedy sikalam i uważam że to dość zawodne testyAnnia, Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziękuję dziewczyny. Tu na pewno nie zostanę dłużej niż ten rok. Będę szukać aż znajdę bo to mega chamstwo, żeby obiecywać ludziom pieniądze i umowy wiedząc od samego początku, że nie zamierza się tego spełniać. Ja im powiedziałam wyraźnie, że ta umowa na czas nieokreślony to mój warunek przejścia. Unikam dzisiaj tej laski z kadr bo nie mam ochoty z nią rozmawiać po wczorajszym
Naprawdę moja poprzednia firma chyba faktycznie była mega super, bo nie spodziewałam się, że można człowieka aż tak wyrolować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2023, 11:00
-
nick nieaktualny
-
U nas Kuba już bez pieluchy od maja, ale ostatnio niestety zdążają mu się wpadki w nocy.
My jutro zaczynamy urlop a ja od 3 dni mam pierwszy okres od porodu i normalnie leję się że mnie bardziej niż po porodzie. Mam nadzieję że się zacznie wyciszać bo z wakacji skorzystam tylko jeśli chodzi o moczenie nóg
Bartek już zaczyna się przesuwać przy meblach.
Kuba już skończył żłobek zobaczymy jak odnajdzie się w przedszkolu
https://zapodaj.net/plik-AeX177QlJ2
https://zapodaj.net/plik-0My2bFBC7t
https://zapodaj.net/plik-3WFrNuSvZxIryska, Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
nick nieaktualny
-
Asia, wszystkiego najlepszego dla Kubusia.
Co do okresu, ja też od urodzenia Marty mam obfite miesiączki, zwłaszcza pierwsze dni. Używam tamponów i wymieniam po prostu co 2h a jak trzeba to co godzinę i normalnie korzystam z basenu i wszystkiego