X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2023, 15:56

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ale w sumie ten cień dosyć wyraźny jest, ja myśle ze beta nie jest wcale taka malutka. Może jednak zbadasz?

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Madziulix, a który masz dpo?

Ounai, ale trafiłaś na kłamców :⁠-⁠\ A ten list intencyjny nie jest jakoś wiążący dla pracodawcy?
    Jak cos to mogę Ci polecić fajnego doradcę kredytowego z Tychów. Akurat nam dużo pomógł przy załatwianiu formalności kredytowych, ja też miałam wtedy umowę na czas określony :⁠-⁠)
    Chętnie, odezwę się jak upchniemy nieruchomości. Kto wie, może do tego czasu moja sytuacja się jeszcze zmieni. W końcu nadal jestem przed rozmową o pracę 😂
    Podpytałam na priv Ladyo i niestety, list jest tak skonstruowany że nic nie mogę zrobić 😞 po prostu nie przyszło mi do głowy, że dobór słów w liście tyle może zmienić.

Jak już emocje opadły to stwierdziłam, że pocisnę samorozwój, postaram się jak najwięcej nauczyć o etapach projektu, developmencie i będę szukać z nowym doswiadczeniem pracy jako projekt inżynier albo program menadżer. Muszę też wygospodarować trochę czasu i podszkolić się z GD&T. Niestety w mojej obecnej pracy wszystko jest liniowo i boję się, że zapomnę hak czyta si3 rysunki techniczne.

W sumie powiem Wam, że zastanawiałam się dlaczego jeden chłopak odszedł po 3 miesiącach. Bo wiadomo, po roku zdarza się że ludzie odchodzą, ale po 3 miesiącach? To już znaczy że w trakcie okresu próbnego już szukał nowej pracy. Też w ostatnim miesiącu odeszły 2 dziewczyny, jedna po roku a druga po 8 miesiacach i chłopak po 4 latach. W dziale który zatrudnia max 40 osób to dużo... Teraz już wiem dlaczego.

Madzia, grubość kreski na teście nie jest wyznacznikiem, nie przekreślaj jeszcze wszystkiego

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Madziulix, a który masz dpo?

Ounai, ale trafiłaś na kłamców :⁠-⁠\ A ten list intencyjny nie jest jakoś wiążący dla pracodawcy?
    Jak cos to mogę Ci polecić fajnego doradcę kredytowego z Tychów. Akurat nam dużo pomógł przy załatwianiu formalności kredytowych, ja też miałam wtedy umowę na czas określony :⁠-⁠)
    Dziś jestem 14 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo wrote:
    Madziu ale w sumie ten cień dosyć wyraźny jest, ja myśle ze beta nie jest wcale taka malutka. Może jednak zbadasz?
    Ale wczoraj była normalna czerwona kreska, dziś rano była jaśniejsza niż wczoraj ale nadal mocna a teraz już takie coś

• Ounai Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, a robisz za każdym razem taki sam test czy różne? Popołudniowej nie porównuj z poranną, yo normalne że wychodzi jasniejsza. Skocz pojutrze na betę i w poniedziałek na drugą

age.png

age.png
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai bardzo mi przykro, zwłaszcza że wiem jak duże nadzieje wiązałaś z tą pracą. To bardzo niesprawiedliwe. Teraz mam nadzieję że ta rozmowa na którą idziesz będzie strzałem w 10 i problem sam się rozwiąże. Trzymaj się!

Madzia, prawda jest taka że tylko beta prawdę Ci powie. Jak byłam w ciąży z Jagodą to pierwszy test robiłam po południu i kreska była dość wyraźna, a następnego dnia rano była bardzo blada. Nie muszę mówić jak spanikowałam. W końcu nie wytrzymałam niepewności i poszłam na bbetę, przyrost był poprawny, a blada kreska właśnie zjada znaleziony na podłodze kawałek batonika 😅 ja uważam że test jest ok do szybkiego sprawdzenia "jestem w ciąży albo nie jestem", natomiast o tym czy ciąża się rozwija prawidłowo powie tylko beta. A, jeszcze powiem Ci że jak już czułam wyraźnie że jestem w ciąży (ból piersi, wzmożone pragnienie itd.) i zrobiłam test to pierwszy wyszedł negatywny zupełnie! Powtarzałam dzień lub dwa później i wtedy dopiero była kreska. Też na facelle wtedy sikalam i uważam że to dość zawodne testy

Annia, Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 09:09

Iryska, Ounai, KarolinaMaria, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. Tu na pewno nie zostanę dłużej niż ten rok. Będę szukać aż znajdę bo to mega chamstwo, żeby obiecywać ludziom pieniądze i umowy wiedząc od samego początku, że nie zamierza się tego spełniać. Ja im powiedziałam wyraźnie, że ta umowa na czas nieokreślony to mój warunek przejścia. Unikam dzisiaj tej laski z kadr bo nie mam ochoty z nią rozmawiać po wczorajszym :/ Naprawdę moja poprzednia firma chyba faktycznie była mega super, bo nie spodziewałam się, że można człowieka aż tak wyrolować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2023, 11:00

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten u samej góry z przedwczoraj, ten niżej z wczoraj z rana, ten przedostatni z wczoraj wieczorem i ten na samym dole z dziś

IMG-8654.jpg

suszarko, więcej ich na pewno nie kupię. Teraz już zgłupiałam ale myśle ze 15 dpo, gdy cień był od 9 dpo powinno być już ciemniej

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 09:09

Iryska, madziulix3 lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te myśle ze kreseczki są wyraźne i ze jest duża szansa ze będziemy razem przechodzić przez nasze ciąże :) Leć na beta!!!

madziulix3 lubi tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • asias86 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kciuki żeby się udało a beta rosła

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, ja też bym nie przekreślała tych kresek. Lec na krew

age.png

age.png
  • asias86 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Kuba już bez pieluchy od maja, ale ostatnio niestety zdążają mu się wpadki w nocy.
    My jutro zaczynamy urlop a ja od 3 dni mam pierwszy okres od porodu i normalnie leję się że mnie bardziej niż po porodzie. Mam nadzieję że się zacznie wyciszać bo z wakacji skorzystam tylko jeśli chodzi o moczenie nóg
    Bartek już zaczyna się przesuwać przy meblach.
    Kuba już skończył żłobek zobaczymy jak odnajdzie się w przedszkolu
    https://zapodaj.net/plik-AeX177QlJ2

https://zapodaj.net/plik-0My2bFBC7t

https://zapodaj.net/plik-3WFrNuSvZx

Iryska, Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny, jutro pójdę na betę na pewno. Dzięki ❤️🤭

Ounai lubi tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze urodziny w PRZEDSZKOLU

IMG-9198.jpg

kiniusia270, Enigvaa, asias86, KarolinaMaria, Ania81, Zulugula, Suszarka, edka85, MoTyLeK🦋, Annia, Ladyo lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, wszystkiego najlepszego dla Kubusia.

Co do okresu, ja też od urodzenia Marty mam obfite miesiączki, zwłaszcza pierwsze dni. Używam tamponów i wymieniam po prostu co 2h a jak trzeba to co godzinę i normalnie korzystam z basenu i wszystkiego :)

age.png

age.png
  • asias86 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję i wszystkiego najlepszego dla Martusi.
    To się na razie dzieje to dla mnie hardcor, ale miałam strasznie grube endometrium

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2023, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asias86 wrote:
    A dziękuję i wszystkiego najlepszego dla Martusi.
    To się na razie dzieje to dla mnie hardcor, ale miałam strasznie grube endometrium
    Może tylko taki pierwszy będzie bo jest dużo do złuszczenia a kolejny już słabszy

age.png

age.png
‹‹ 5620 5621 5622 5623 5624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: