Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia znam to uczucie kiedy idziesz do specjalisty a on daje ciała
najważniejsze,że o tym wiecie i idziecie do kogoś innego. Mam nadzieję,że tym razem traficie dobrze i Oluś się rozgada
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 21:07
🔸28 lat
Nie dało mi to spokoju bo było jakby nacięcie na paznokciu. Poszłam na dyzur do szpitala (mamy 2km od domu), na szczęście pustki bo wszyscy na długim weekendzie więc prosto do zabiegowego nas Pani doktor wzięła i okazało się, że więcej paniki było. Zalecenia to kąpać normalnie, psikać octeniseptrm, zmieniać plastry i nosić klapki.
Ale powiem Wam, że taka nauczka na przyszłość. Marta nigdy, ale to nigdy nie ruszała żadnych noży, więc odłożyłam sobie na deskę. Stałam obok, myłam pojemnik na przyprawę, a ona chciała zdjąć pokrywkę od maselniczki bo nie wiedziała co to jest. Tą pokrywką zahaczyła o nóż, który spadł na podłogę, po drodze zahaczając o jeden palec. Szczęście, że tylko drasnął, nie pod kątem prostym. A ja naprawdę byłam dosłownie 10cm dalej i nie zdążyłam złapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 22:33
-
Madzia ja tam nie puszczam kciuków i wierzę w happy end. Już wiele w życiu widziałam
Lalia, moja Jagoda ma takie wędzidełko jak Kacperek. Ale neurologopeda powiedziała że ważna jest ruchomość górnej wargi, u Jagody jest zachowana więc nie ma sensu ciąć. O możliwej diastemie mówiła nam już w szpitalu, ale powiedziała że to nic, bo jak wyjdą zęby stałe to najpewniej się zsuną i przerwy nie będzie. I wspomniała też żeby nie dać się namówić na podcinanie bo słaby neurologopeda może do tego namawiać a u takiego malca to więcej szkody niż pożytku. Poza tym wiele dzieci sobie zrywa górne wędzidełko w pierwszych latach życia. Nie wspominałam o tym wcześniej bo widziałam że ufasz tej swojej neurologopedzie, a poza tym każdy przypadek jest inny. Mam przeczucie że inna osoba da Wam inne spojrzenie na mowę Olka, oby teraz już poszło z górki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2023, 22:45
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Karo, chyba jestesmy w tym samym miejscu , widzialam na sniadaniu dziewczynkę Matyldzie i oprocz plecaka wszystko sie zgadza 🤪
Iryska, Zulugula, Ladyo, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Karo, chyba jestesmy w tym samym miejscu , widzialam na sniadaniu dziewczynkę Matyldzie i oprocz plecaka wszystko sie zgadza 🤪
Nowastaraczka, Zulugula, Ladyo, Lalia, Annia, Suszarka, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Hahahaha, siara było mi podejść 😂 nie byłam pewna, czy to Ty, jeszcze byś pomyślała, że podrywam Twojego męża drwala 😎 jedziemy teraz na Słowację, ale koniecznie trzeba się zgadać na wspólne foto Leoncja i Mati, bo nam mamuśki nie uwierzą 😂
hahha ale jaja, ja tez mialam takie ze zawolam ale potem mysle i co wytlumacze jak to nie Ty 😂
Zulugula, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Ktoś tu wyłapał ciąże z tak mega niska będą. Anetka czy to nie byłaś Ty?
albo DmG, próbuje sobie przypomnieć
Enigvaa lubi tę wiadomość